Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  15:54

« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!

Páni, tady to teď budeme místo před Kristem a po Kristu psát takto:
    Před Stefanem a po Stefanovi... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.08  15:52

Pardon Kysky, ale těch 27 korun mě fakt uchvátilo, ještě nedávno stál přes třicet... musel jsem to napsat :-) A navíc jsem začal číst až od Stefana.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  15:51

;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  15:49

OK mrknu na to ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  15:49

Švihák: Aha, no, možná by nevyhověl nikomu, ovšem na Tvoje požádání je nejpravděpodobnější že nevyhoví po výměně názorů s Brnem
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  15:48

Tady to začíná bejt vostrý, některým lidem bych sem zavedl přístup jen se zbrojním pasem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  15:48

Jumper, když nalistuješ tak 5 stránek zpátky, najdeš tam celý rozhovor. Pokud ti jde jen o to, co psal Stefan, tak jsem jeho příspěvky nakopíroval pod jeho Mercedes A...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  15:46

Psal jsem Ricardovi, ale nečekal jsem že zrovna mě vyhoví. Kubyyyk by určitě jednal jinak...

Jenom poslední vzkážu Stefanovi:
    Stefane, opovaž se někoho z nás proklít, našel bych si tě a tvoji víru z tebe vymlátil!
    Doufám, že jsi rozumný. Raději se za nás pomodli, ale hlavně už dej pokoj!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  15:43

Nezmar: Toto téma tu bylo těsně před Stefanem H... Ale nevadí.

Podruhé píšu, Shell už má také levněji :-) :yes: Dadánek psal že na D1 něco kolem 29,50...
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  15:42

« RE: Ceny benzínu

To zase budou zácpy >:D a mrtvejch k tomu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  15:39

Švihák: jestli se nemýlím, tak hodně lidí bylo za jeho smazání kvůli hodnocení, není to tak dlouho, asi 1,5měsíce :yes: A jeho recenze je tu vo ničem jak v diskuzi psalo více lidí..
    Admin - Ricardo bo někdo z portálu?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.08  15:38

Jsem zpátky, beru za slovo Šviháka, který říkal, že jsem vždy vítán. Náboženství je sekta. Věřte mi nebo ne, ale žádný Bůh nebo Aštar není. Několikrát jsem to testoval a modlil jsem se, ať mi dá teď hned ke mě pivo nebo něco takového, nikdy mi nevyhověl. Z toho usuzuju, že jsou křesťani banda tupců (i když jsem katolicky pokřtěný). Jinak, už se toho psalo o nich více, než by bylo hodno, takže pojďme změnit téma. Co říkate cenám benzinu? Já jsm včera tankoval a Natural 95 stál neuvěřitelných 27 KČ, já jsem si připadal jako ve snu :-) i finanční krize má něco do sebe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  15:36

PeT-a: A ještě kdoví na jakým vzorku jezdí poslední jízdy na těch určitých pneu. Jestli náhodou ještě půl roku nejezdí s představami že může machrovat že si koupil Slicky :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  15:29

a v jaké diskuzi to najdu pod jakým tématem?
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 30.10.08  15:28

Tak jsem to všechno právě přelouskal, byl to záhul ale rozhodně jsem si početl více než dobře.

Nerozumím lidem jako je Stefan_H a nikdy rozumnět nebudu a nechci.
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  15:27

S věřícíma lidma mám hodně zkušeností, skoro celá jedna větev rodiny jsou věřící a každé leté jsem jezdil za bratrancema na Moravu na celý měsíc. Z jejich rodiny je opravdu cítit láska a pohoda, ale nechápu lidi, kteří o sobě tvrdí, že jsou věřící a přitom jsou plný zloby a závisti asi jako Stefan, tohle přímo odporuje s jejich vírou :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  15:22

Já vám to všem přeju, a kdo bude chtít, tomu 3x10 dám. Přece nebudu urážet vaše auta, vaši práci.
    Od začátku tvrdím, že je hodnocení neobjektivní a zbytečné. Švihákovo desítky nepomůžou na TOP10, ale zahřejí u srdíčka...

Od Stefana jsem měl také 3x10, ale protože mu Ježíš poradil, tak mi hodnocení snížil. Přitom zapoměl na jednu věc- on je Ježíšův služebník, ale já jsem s Ježíšem kamarád... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  15:18

Jak tak projíždím hodnocení Šviháku tak jsem se chtěl zeptat jestli existuje někdo komu jsi dal méně než 3x10? Takhle by jsme byli v top ten všichni >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  15:12

Požádal jsem admina, ať Stefana H odstraní, jeho církev je netolerantní, tak proč bychom měli být k němu tolerantní my.

Admin doslova odpověděl smajlíkem, že nemůže. No nic, tak tady budeme číst církevní kecy... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 30.10.08  15:01

tak tak kysky :yes: ...a hlavně to není bezpečné
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…