Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 30.10.08 15:46
« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!
Psal jsem Ricardovi, ale nečekal jsem že zrovna mě vyhoví. Kubyyyk by určitě jednal jinak...
Jenom poslední vzkážu Stefanovi:
Stefane, opovaž se někoho z nás proklít, našel bych si tě a tvoji víru z tebe vymlátil!
Doufám, že jsi rozumný. Raději se za nás pomodli, ale hlavně už dej pokoj! -
"-- skrytý --" 30.10.08 15:38
Jsem zpátky, beru za slovo Šviháka, který říkal, že jsem vždy vítán. Náboženství je sekta. Věřte mi nebo ne, ale žádný Bůh nebo Aštar není. Několikrát jsem to testoval a modlil jsem se, ať mi dá teď hned ke mě pivo nebo něco takového, nikdy mi nevyhověl. Z toho usuzuju, že jsou křesťani banda tupců (i když jsem katolicky pokřtěný). Jinak, už se toho psalo o nich více, než by bylo hodno, takže pojďme změnit téma. Co říkate cenám benzinu? Já jsm včera tankoval a Natural 95 stál neuvěřitelných 27 KČ, já jsem si připadal jako ve snu :-) i finanční krize má něco do sebe :-) -
jumper (Modo Team) 30.10.08 15:27
S věřícíma lidma mám hodně zkušeností, skoro celá jedna větev rodiny jsou věřící a každé leté jsem jezdil za bratrancema na Moravu na celý měsíc. Z jejich rodiny je opravdu cítit láska a pohoda, ale nechápu lidi, kteří o sobě tvrdí, že jsou věřící a přitom jsou plný zloby a závisti asi jako Stefan, tohle přímo odporuje s jejich vírou :no: -
Dylan McKay 30.10.08 15:22
Já vám to všem přeju, a kdo bude chtít, tomu 3x10 dám. Přece nebudu urážet vaše auta, vaši práci.
Od začátku tvrdím, že je hodnocení neobjektivní a zbytečné. Švihákovo desítky nepomůžou na TOP10, ale zahřejí u srdíčka...
Od Stefana jsem měl také 3x10, ale protože mu Ježíš poradil, tak mi hodnocení snížil. Přitom zapoměl na jednu věc- on je Ježíšův služebník, ale já jsem s Ježíšem kamarád... :-!
Před Stefanem a po Stefanovi... >:D