Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Dylan McKay 30.10.08 16:16
« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!
Vsetín. Město vzdálené. Město, kde mi jednoho zaměstnance přepadli a zmlátili, a druhého zavřeli, protože byl celostátně hledaný. Nakonec se ukázalo, že mi zaměstnanec prohrál peníze na automatech, a přepadení nahrál, a druhý byl vzápětí policií propuštěn, protože dlužil jen 7.000 Kč.
Oba jsem posléze propustil.
Až tam zase někdy zavítám, dám včas vědět! ;-) -
"-- skrytý --" 30.10.08 16:11
« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!
Je mi 18 a jsem z kraje chudého, ale z kraje, který má nejlepší slivovici :-) Z Valašska. Jsme proslavení hokejem, který několik let vedl pan Zubík, kterého potom zavřeli a taky panem Čunkem, který odsunul Romy na kraj města a potom ho obvinili z podvodů. Jsme kraj podvodníků, ale jsme šťastní. Jsme to kraj velmi nábožensky založený. Naštěstí se tu objevují i lidé normálního smýšlění. Přemýšlím o koupi nového (teda starého) auta dřív než začnou platit nesmyslný zákon o registraci, či jak se to jmenuje, kdy za škodovku, která stojí 3000 dám 10000 navíc, protože to chce stát... Jinak jsem velmi polichocen, že se ti líbím :-) A doufám, že přijedu na další sraz MACZ, i kdyby to nemělo být v mém vlastním autě, protože sdílíte podobné názory, které vedu i já :-) -
jumper (Modo Team) 30.10.08 16:04
« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!
Já vím Šviháku, že jsou proti tranfůzi. Zrovna nedávno jsem koukal na netu na reprízu Nic než pravda a byla tam nějaká jehovistka, dceři řekla, že jí krev nedá ani kdyby měla chcípnout, ale sama osouložila skoro celou sektu :no: :no: :no: cizoložství = stejné pravidlo jako transfůze -
"-- skrytý --" 30.10.08 16:00
« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!
Kysky, omlouval jsem se za to, že jsem opakoval už předtím rozebrané téma. Jinak, jen tak mimochodem, ať aspoň začnem mluvit o něčem jiném. Jaké staré auto byste si zvolili ke koupi a následné renovaci? Myslím auta typu Žiguli nebo Škoda 1000 MB atd.