Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  16:17

« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!

Nezmare nevím kdo je nejchytřejší, ale když jsem byl tento víkend u Vídně tak si mě tam zdejší kachny náhodou moc oblíbily a to jsem je ani nekrmil, asi na tom něco bude >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  16:16

Vsetín. Město vzdálené. Město, kde mi jednoho zaměstnance přepadli a zmlátili, a druhého zavřeli, protože byl celostátně hledaný. Nakonec se ukázalo, že mi zaměstnanec prohrál peníze na automatech, a přepadení nahrál, a druhý byl vzápětí policií propuštěn, protože dlužil jen 7.000 Kč.
    Oba jsem posléze propustil.
    Až tam zase někdy zavítám, dám včas vědět! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  16:16

>:D >:D >:D Nezaměňovat písmena v jménu jako já... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.08  16:14

A ještě, promiňte za pravopis, ale byli jsme v hospodě oslavit konec prázdnin a trochu se mi to všecko plete :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  16:14

CO jsem zaslechl ze zdejších zpráv tak to nebuce ofiko sraz MACZ, ale spíše z iniciativy nějakého uživatele. Každý nový je vítán, možná až na Stefana >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.08  16:13

A Jumper, Nezmar a Kachna divoká jsou jediní tvorové chytřejší než člověk ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.08  16:11

Je mi 18 a jsem z kraje chudého, ale z kraje, který má nejlepší slivovici :-) Z Valašska. Jsme proslavení hokejem, který několik let vedl pan Zubík, kterého potom zavřeli a taky panem Čunkem, který odsunul Romy na kraj města a potom ho obvinili z podvodů. Jsme kraj podvodníků, ale jsme šťastní. Jsme to kraj velmi nábožensky založený. Naštěstí se tu objevují i lidé normálního smýšlění. Přemýšlím o koupi nového (teda starého) auta dřív než začnou platit nesmyslný zákon o registraci, či jak se to jmenuje, kdy za škodovku, která stojí 3000 dám 10000 navíc, protože to chce stát... Jinak jsem velmi polichocen, že se ti líbím :-) A doufám, že přijedu na další sraz MACZ, i kdyby to nemělo být v mém vlastním autě, protože sdílíte podobné názory, které vedu i já :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  16:10

Já ne Šviháku, já jsem hodný a věrný, protože musím, na tohle mě už přítelkyně varovala, že tohle by se stalo jen jednou.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  16:08

Nezmar: Aha, tak to je úpa v poho, mě to nevadí, nemohl jsi přece vědět že to tu bylo a navíc, já jenom dával na vědomí ;-)

Typu Žigul asi není Ferrari Dino bo F40, F50 žene? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  16:07

Člověče, Jumper, o mě si dnes taky napsal, že jsem k neutahání! Nemáš tenhle výraz od nějaké své milenky, bejku? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  16:05

Nezmar to je takový malý zvířátko téměř k neutahání >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  16:04

Já vím Šviháku, že jsou proti tranfůzi. Zrovna nedávno jsem koukal na netu na reprízu Nic než pravda a byla tam nějaká jehovistka, dceři řekla, že jí krev nedá ani kdyby měla chcípnout, ale sama osouložila skoro celou sektu :no: :no: :no: cizoložství = stejné pravidlo jako transfůze
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  16:03

Nezmare, kolik je ti a odkud jsi? Docela se mi líbíš. Pokud je to tajné, tak aspoň přibližně... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.08  16:00

Kysky, omlouval jsem se za to, že jsem opakoval už předtím rozebrané téma. Jinak, jen tak mimochodem, ať aspoň začnem mluvit o něčem jiném. Jaké staré auto byste si zvolili ke koupi a následné renovaci? Myslím auta typu Žiguli nebo Škoda 1000 MB atd.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  16:00

Jumper, jsou věci, které se pochopit nedají. Třeba u jehovistů je nepřípustná transfuze krve, i za cenu smrti nejbližšího. Brrr!
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  15:57

Příspěvky Stefana je lepší nekomentovat jen jsem nepochopil co myslel tím trestným oznámením a co má společná víra s úpadkem ekonomiky???
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  15:56

Jak chceš, demokraticky zvolený admine, taky se těším až ti budu moci s něčím pomoci. Amen...

Možná jsem si to mohl odpustit, ale Stefan leží v žaludku doslova všem...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  15:56

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D No comment >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :no: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.08  15:55

Nezmar: Hmm, tak ted'ka fakt netuším, za co se omlouváš. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 30.10.08  15:54

To není o tom komu vyhovím ale v čem. Nemůžu prostě nikoho smazat protože hodnotí body kolem 8 nebo že tady propaguje něco co se vám třeba nelíbí, ale zakázané to není. Nejlepší máte na něj nereagovat ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…