Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Hanss (MoDo Team) 30.10.08 16:42
« Re: Ceny benzínu
No já si dovolim souhlasit - léta jsem tam tankoval naftu do Galanta a furt v pohodě - šlo mi tenkrát jen a jen o cenu!! kdyby to s kvalitou bylo tak špatný, věřte, že by tam tolik lidí nejezdilo. To je jak s AAA bazarem, prodaj 100 aut denně a jedno nebo dvě se vy.se.rou a už je z toho, že jsou to šmejdi a že prodávaj nekvalitní auta a šiděj a kdvoí co ještě! myslim, že v tom objemu, by se to stalo všude, jsou to přesně jen pomluvy od konkurence, kteří by rádi prodávali alespoň % toho, co oni. :-! -
"-- skrytý --" 30.10.08 16:40
Tak ta naše benzínka, co má za 27(myslím, že se jmenuje Unicorn, ale nevím to jistě), má ten samý benzin jako Shell (Shell je vedle a jezdí tam ta samá cisterna), jenom na Shellu do toho prý dávají nějaké speciální přísady, proto je to dražší (asi 31 KČ, nevím přesně).
Šviháku, slivovicí se léčím preventivně a už jsem několik let jsem nebyl nemocný (ťuk, ťuk, ťuk). Třešňovice není špatná, ale zkus dědův mix trnky s jadernicema prolété hustým moštem... když to člověk pije, dostává gurmánský orgasmus, i když jídlo nemá ani v dohledu :-) -
Dylan McKay 30.10.08 16:37
Já na ONO tankoval často, když jsem jezdil přes Plzeň. Do Avantime, do Murana, do RR, a vše v pořádku. I naftu jsem tam bral do Trafica a do Mastera, a vše v pořádku. Chápu ty pomluvy od konkurenčních pupm.
Ale ČOI měla zveřejnit pumpy, kterým dala pokuty za nekvalitní paliva, takto jsou to pouze spekulace. :-! -
Hanss (MoDo Team) 30.10.08 16:35
no nevim jak často jedeš kolem jejich benzínek, ale v plzeňskym kraji jich mají několik a vždy jsou tam ve frontě ke stojanum i velmi luxusní vozy !! známe se :-) to samé platí i tady o tý levnější benzínce před Modem (Tank and Go) taky fronty aut za milion a víc.......... !! Takže tak - co ty Dane - zahlídl jsi mi včera nebo jsi mě neviděl?? - už se tě ptám po třetí
-
"-- skrytý --" 30.10.08 16:24
« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!
Šviháku, rád s tebou zajdu na pivo a nabídnu ti naši domácí slivovici (letos je hodně jablek i trnek, bude jí hodně :-) S těmi zaměstnanci je mi to líto (i když je to asi jen náhoda), ale takové je už holt naše město :-) Krásné, mezi kopci, alkoholické a plné nenávisti :-)Ale já ho mám velice rád. A Jumper, kachen tu máme moc, jsou chytřejší :-) A Nezmar je chytrý jenom Hnědý, ostatní uctívají Aštary, ty nemám rád >:D