Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 30.10.08  16:45

« Re: Ceny benzínu

no vyjel jsem od nás dole na tu hlavní směr na Prahu a ty jsi jel už asi domu, tam jak je to omezení před skladem tý drogerie, cca 1 km za cedulý Praha za tou benzínkou Prona......... to je jedno >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  16:44

Hanss je člověk na svém místě. Na zemi... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  16:44

Neříkám, že levné ceny benzínu jsou podezřelé a zákonitě špatné, ale na ONO vím o čem mluvím.
    Již jsem toto téma rozebíral myslím u Feferonky, musím běžet a kolem 7 jsem zpět
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  16:42

Příští rok jedu do Vsetína někdy v létě, tak už to dávej pomalu chladit, chlapče... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 30.10.08  16:42

No já si dovolim souhlasit - léta jsem tam tankoval naftu do Galanta a furt v pohodě - šlo mi tenkrát jen a jen o cenu!! kdyby to s kvalitou bylo tak špatný, věřte, že by tam tolik lidí nejezdilo. To je jak s AAA bazarem, prodaj 100 aut denně a jedno nebo dvě se vy.se.rou a už je z toho, že jsou to šmejdi a že prodávaj nekvalitní auta a šiděj a kdvoí co ještě! myslim, že v tom objemu, by se to stalo všude, jsou to přesně jen pomluvy od konkurence, kteří by rádi prodávali alespoň % toho, co oni. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  16:40

Akorát do Cayenne leju 98, 99 a 100, a ty u ONO nemají.
    Ale upřímně- nebál bych se tam tankovat. A nestydím se za to, když tankuju tam, kde je levněji. Moje auta mají větší žízeň než já...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.08  16:40

Tak ta naše benzínka, co má za 27(myslím, že se jmenuje Unicorn, ale nevím to jistě), má ten samý benzin jako Shell (Shell je vedle a jezdí tam ta samá cisterna), jenom na Shellu do toho prý dávají nějaké speciální přísady, proto je to dražší (asi 31 KČ, nevím přesně).

Šviháku, slivovicí se léčím preventivně a už jsem několik let jsem nebyl nemocný (ťuk, ťuk, ťuk). Třešňovice není špatná, ale zkus dědův mix trnky s jadernicema prolété hustým moštem... když to člověk pije, dostává gurmánský orgasmus, i když jídlo nemá ani v dohledu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  16:39

PeT-a já vím jak to v téhle branži chodí a taky jsem na tohle téma napsal pár příspěvků, dělat jsem v tom 2 roky. ONO je prostě něco jiného než ostatní, jen si skuz odebrat vzorek a poslat ho do laboratoře...
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 30.10.08  16:39

Potřetí??? Jé já to nikde neviděl. Musíš psát ke mně.
    No ale bohužel jsem tě nezahlídnul. Kde si mě viděl?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  16:37

Já na ONO tankoval často, když jsem jezdil přes Plzeň. Do Avantime, do Murana, do RR, a vše v pořádku. I naftu jsem tam bral do Trafica a do Mastera, a vše v pořádku. Chápu ty pomluvy od konkurenčních pupm.
    Ale ČOI měla zveřejnit pumpy, kterým dala pokuty za nekvalitní paliva, takto jsou to pouze spekulace. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 30.10.08  16:36

jumpere: Zeptej se šviháka jak je to s kvalitou benzínu >:D ....Leje se to všechno ze stejného "sudu" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 30.10.08  16:35

no nevim jak často jedeš kolem jejich benzínek, ale v plzeňskym kraji jich mají několik a vždy jsou tam ve frontě ke stojanum i velmi luxusní vozy !! známe se :-) to samé platí i tady o tý levnější benzínce před Modem (Tank and Go) taky fronty aut za milion a víc.......... !! Takže tak - co ty Dane - zahlídl jsi mi včera nebo jsi mě neviděl?? - už se tě ptám po třetí
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 30.10.08  16:34

jo ONO bývala vždycky nejlevnější! Není to žádná "vesnická" benzínka. Připadala mi lepší vybavená než Shell >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  16:33

No jo ONO je tím proslulý, cena za kterou to nekoupíš ani na rafinerii, ale kolik aut popojede pár metru a dál ani ťuk. Já bych to do svýho auta nenalil. Tahle banda má moc dlouhý prsty, aby s tím někdo něco udělal :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 30.10.08  16:31

Tak ono to ONO nebude mít zrovna košér benzín...si teda myslim :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  16:31

Sakra, Hanssi, to chce ten Hummer H2, to se vyplatí! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.08  16:30

« Re: SVIHAKUUU!!!!!!!!!!!

Ve Vsetíně jsem měl taky lásku, Janičku. A vlastně i Pavlu... ;-)
    Slivovici mám rád, tchán mě zásobuje nějakou třešňovicí, lečím s ní už všechno, jen kýlu museli operovat... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 30.10.08  16:30

Pche dneska mi posílal Mikos nějakej odkaz a ONO už má natural 95 za 24,90 Kč !! to zas bude upálenejch na ulici,když je to tak levný - hmm to je blbej humor, ale už to nechám, jako že se Kmotr menuju :-) :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.08  16:24

Šviháku, rád s tebou zajdu na pivo a nabídnu ti naši domácí slivovici (letos je hodně jablek i trnek, bude jí hodně :-) S těmi zaměstnanci je mi to líto (i když je to asi jen náhoda), ale takové je už holt naše město :-) Krásné, mezi kopci, alkoholické a plné nenávisti :-)Ale já ho mám velice rád. A Jumper, kachen tu máme moc, jsou chytřejší :-) A Nezmar je chytrý jenom Hnědý, ostatní uctívají Aštary, ty nemám rád >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 30.10.08  16:20

Šviháku buď rád, že to takhle dopadlo, někteří lidé jsou pro pár stovek schopni i vraždit, teď můžeš říci, že jsi se podruhé narodil a poděkovat Štefanovi, že se za Tebe modlí >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…