Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 30.10.08 16:53
« Re: Ceny benzínu
Stefan zapúsobil :-)
Otec bral do našeho auta (Fiat Punto S55) několik let pochybný benzin, který byl očividně kradený, od jednoho chlápka a naprosto netušil, co mu to dává, ale neber to, když stál 20 KČ litr. Auto si nikdy nestěžovalo. Asi taky myslí spořivě :-) -
David Silver 30.10.08 16:50
Švihák: Nejsem žádný veliký alkoholik (no ikdyž >:D ) ale jednou jsme někam chvátali, myslím že na Vysočinu a on je zvyklý si k obšdu dávat pivo a když někam jede tak pito. No a v ledničce bylo jenom pivo a tat'ka mi řkel at' mu dám schladit pito tak jsem ho dal do mrazáku aby bylo rychlejc a pak sme se naobjedvali, všichni spokojeni a jeli jsme. Pak jsme přijeli, mamka hledala maso nebo něco v mrazáku že potřebovala a našla tam zmražené pito a v láhvi se jenom tak pohupoval led, tka jsme to nechali rozmrznout a tat'ka mi ho daroval... Bublinky to nemělo a místo 0,5% alkoholu tam muselo být -10% >:D :yes: -
David Silver 30.10.08 16:45
>:D >:D >:D Šviháku, nedoporučuji žádný alkohol nechat schaldit tolik, až zmrzne a pak zase až se oteplí, rozmrzne, pak to jsou příšerný blitky, jenom že to teče a je to v láhvi ve které před tím bylo pivo, pito bo něco ostřejšího. Takže bych doporučil Nezmara tolik nehnát k tomu chlazení ;-)