Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Dylan McKay 30.10.08 22:29
« Re: Podívejte co dokáže Církev Ježíše Krista!
PeT-a, což o to, já se s tím vypořádám, ale jsem zvědav na ostatní, když upadnou v jeho nemilost.
Každopádně to přehlížení admina a redakce mě značně nebaví, jsou věci, které by si opravdu člověk neměl nechat líbit...
A nejhorší jsou uživatelé, kteří nad tím jen mávnou rukou... -
Dylan McKay 30.10.08 22:19
« Re: Admine, veřejně tě žádám, zbav nás Stefana!
Vette, nemyslím si, že to budu ignorovat. Stefan se mi pomstil, a můj cíl je teď Stefana dostat pryč, a to v zájmu nás všech.
Je mi jedno co si o tom myslíš, ale aby přišel nějakej náboženskej blbeček, vnucoval mi své řeči a ničil moji práci, to si líbit nenechám. Jestli se ti to nelíbí, tak to nečti! -
Vette 30.10.08 22:15
« Re: Admine, veřejně tě žádám, zbav nás Stefana!
Ahoj Svihak, necital som celu diskusiu ale myslim ze to uz prehanas. Tema ktora sa mohla davno zabudnut sa tu omiela stale dokola. Myslim ze to je forum o autach a naco rozoberat temu viery a cirkvy. Na to su ine stranky. Ak to Stefan zacal, staci jeho nazor ignorovat. -
Dylan McKay 30.10.08 22:00
« Admine, veřejně tě žádám, zbav nás Stefana!
Číst si fanatické církevní řeči v diskusích pod našimi auty je nepřípustné!
Na hodnocení Stefana si už několik uživatelů stěžovalo před několika týdny, problém je stále aktuální.
Pokud to, Ricardo, není ve tvé moci, informuj, prosím, redakci, ať známe jeji postoj. Není v zájmu nejspíše většíny uživatelů MACZ tolerovat hlasitého náboženského fanatika! -
Dylan McKay 30.10.08 21:44
« Re: Podívejte co dokáže Církev Ježíše Krista!
Kluci, to že se na MACZ budu někdy hádat s nějakým fanatickým Mormonem, to bych nikdy nikomu nevěřil. Řekněte mi, že je to skrytá kamera, že je to sranda, ať se už tomu můžu konečně pořádně zasmát! >:D
Země duní, země hoří- démoni?
Ne! To mají schůzi Mormoni!
To je zase jejich akce,
zneužívat malé chlapce!
Mozek lidem vypláchnou,
s penězma včas upláchnou.
Tohle fanatické smetí,
zneužívá víru dětí.
Vyhýbej se této víře,
neb přibijí tě na své kříže!
Koukej to včas zabalit,
neb nechají tě upálit!
Stefan zdejší pobuda,
je pro církev ostuda.
Jeho projev učení,
je skrytá lest, krev, mučení.
Dylan McKay 30.10.08 21:31
« Re: Podívejte co dokáže Církev Ježíše Krista!
Já jsem se přesvědčil, Stefane, že jednáš absolutně jinak než ti káže učení tvé církve, chováš se jako Jehovista.
Jsem hrdý na to, že se mi v tobě podařilo probudit tvé zlo, které v tobě dřímalo...
A jsem rád, že to vidí i všichni ostatní... -
Dylan McKay 30.10.08 21:20
Stefan je skutečně ostudou jejich církve, neboť svoji mstou znevažuje bod 13:
Věříme, že máme býti čestní, pravdiví, cudní, dobrotiví, ctnostní a že máme činiti dobro všem lidem; vskutku, můžeme říci, že následujeme nabádání Pavlovo - věříme všem věcem, doufáme ve všechny věci, snášeli jsme mnohé věci a doufáme, že budeme schopni snésti všechny věci. Je-li cokoli ctnostné, milé nebo dobropověstné nebo chvályhodné, o to usilujeme.
Stefane, chystám se napsat mail vašim představitelům s odkazem na tyto stránky, ať posoudí sami tvé chování zde. -
"-- skrytý --" 30.10.08 21:11
« Re: Podívejte co dokáže Církev Ježíše Krista!
Nezpochybnitelný projev demence, Štefan se vážně předvedl. Dát někomu nízké známky kvůli rozdnílným postojům v otázkách víry? Kde to * jsme?!? Jeho hodnocení by mělo být smazáno, není založeno na úsudku zdravé mysli. -
Dylan McKay 30.10.08 20:52
« Re: Podívejte co dokáže Církev Ježíše Krista!
Ten člověk je hloupej. Jak to nikdy o nikom nepíšu, on doopravdy hloupej je. Chtěl mě sundat z hlavní stránky, ale ještě 15 příspěvků, a je na hlavní stránce zase! Mezi TOP 5 nejdiskutovanějších! >:D
Stefane, jsi ostudou vaši církve! Musejí se teď za tebe stydět! >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
PeT-a (RSKa) 30.10.08 20:48
« Re: Podívejte co dokáže Církev Ježíše Krista!
V tom případě je to ale špatné....Copak na MACZ chceme lidi jako Štefan H?? Myslím že ne a měli bysme s tím něco udělat. Přece nam nějaký šílenec představitel nějaké sekry Jež. krista nesebere Cayenne z TOP10 :no: :no: