Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ivanuska_Matej ( RSka) 31.10.08 16:15
« Re: F1- kdo bude králem?
ono v nom sa stretlo niekolko pre neho vyhodnych veci naraz a asi ich to serie...
spickove a spolahlive auto
mimoriadny talent
obrovska podpora od teamu
odchod schumachera
proste prisiel v spravny cas a chytil sancu pevne do ruk... -
David Silver 31.10.08 14:49
MINIak: Kubica je dobrý závodník, ale má své dny. Jsem hoooodně rád že nakonec bez doživotních následků přežil loňskou příšernou nehodu.. :yes: :yes: To já když si to shrnu, vždy jsem byl pro McLaren, fandil jsem Mikovi Hakinenovi, fandil jsem i Coulthardovi pak odešel a přestalo mu to jít, Raikonnen se mi v McLarenu taky líbil, hamilton také, jediný koho jsem tam něchtěl je Alonso. Ten se mi líbil a líbí v Renaultu :yes: -
David Silver 31.10.08 14:37
Ahojte všicí, zdraví Vás celonárodně populární Kysky :-!
Hamilton si to zaslouží :yes: :yes: :yes: Minulý rok byl začátečník a nezvádl nervi. Tento rok není v autech elektronika a kdo se stará o krásn una trati? Jediný Hemilton, který jezdí pilu a z některých zatáček má překrásný driftový výjezdy. :yes: :yes:
Když je většina jezdců proti Hamiltonovi, tak budou pomáhat zk****nýmu Ferrari tedy Massovi 8-s -
MINIak 31.10.08 12:57
Ivanuska: to posledni video to je mozna ten "extrem" co hleda Svihak :-) Kdyz se mu XC60 zda moc civilni, tak tohle rozhodne civilni neni a splnuje to jeho pozadavky: "4x4, sporťák, vysoký posaz, na vetších pneu nějaký ten terén..." >:D ..no vlastne to asi neni 4x4 ale to je detail :) prostupnost terenem to bude mit urcite lepsi nez kterakoliv 4x4 ;-)
kysky: jj no nic ... ostava len pripravit moju mercedes vlajku... zohnat dost piva a pripravit si hlasivky :)