Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  21:43

« Re: HALOWEEN

To není poprvé, je tady totiž zbytečně moc zbytečných zbytečností...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.11.08  21:39

Já když posílám příspěvek, tak se ta stránka začne načítat, ale já už vím, že se nic jiného dít nebude, tak dám zastavit a aktualizovat a příspěvek je tu :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 01.11.08  21:04

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  20:56

Tak teď mi to trvalo neuvěřitelných 13 minut, než se načetla stránka, a než fungoval odkaz "odpovědět"...

Dnes je to extrémně špatný, balím to... ;-\

Doborou noc, nejsem tu, mám totiž ou tů... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto marbar

marbar 01.11.08  20:50

No ono to prave nemusi byt chyba v tvojom pripojeni ....mne trvalo dokopy asi 7 minut nez som sa cez prihlasenie dostal k poslaniu prispevku ...auto.cz/moja.auto.cz dnes funguju hrozne...ostatne stranky mi nabehaju okamzite.
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 01.11.08  20:49

Tak já na tom nejsem o moc líp. Taky mám na obrazovce víc černo než načtenou stránku. Jsem na brigádě a tak teda netuším co to tu je, asi O2, protože O2 jsou tu i mobily...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  20:36

Ještě mi ta .... řekla, že jejich signál není garantovaný, tak jsem ji řekl, že právě díky jejich údajům jsem se pro jejich internet rozhodl.
    Mám nápad, zavolám ji znovu, jestli by mohla zařídit demolici okolních budoov, když mi berou signál... :-!

PS: abych mohl odepsat na příspěvek, čekám 3 minuty, než se načte stránka... ;-\ :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 01.11.08  20:25

Praha je pokrytá celkově špatně a to jak u internetu, mobilu, tak i rádia... Signál na mobilu sice vždycky mám v Praze, ale kolikrát se divím, že je tak nízký. Přítelkyně má zas od T-Mobile internet a taky jí funguje špatně. A rádio, při průjezdu celou prahou musím měnit stanice, protože se vždycky ocitnu v nějakém úseku, kdy daná stanice nemá moc silný signál. To se mi nestává jen v mém autě, ale i v autech kde je nové rádio, nebo celé auto je nové... Docela mi to vadí, mi to přijde jako výsměch nám "zákazníkům"...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  20:11

Tak jsem po třech týdnech volal na O2, jak vypadá ta moje reklamace na signál. Před tím mi říkali, že to bude nějaká silnější anténa, pak že to bude více přípojených uživatelů, pak že by to mohl být velký jeřáb v okolí, a nakonec mi dnes jedna chytrolína poradila přeinstalovat si počítač! Tak ji povídám, že všude jinde signál je, ale tady v Praze není, a to mají na jejich mapce plné pokrytí tohoto místa. Tak mi doporučila koupit si jinou anténu, ať si ji dám za okno... Povídám ji, že ta chyba je ale u nich, moje žena má T-Mobile, a funguje ji tu perfektně.
    Nakonec jsem ji musel telefon položit, protože jsem začal být hrubě neklidný...
    Zítra s tím něco zkusím udělat přímo na prodějně...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 01.11.08  20:08

Jeee novej ntb...a jakej??? >:D >:D >:D .....má ICQ?? pokecáme jak si vzornej manžel jestli nám to tu nepíšeš jen na oko >:-[] :yes: :yes: >:D ...doufám, že ste pochopili tu sranduu >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 01.11.08  19:26

No tak aspoň někdo to pochopil... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  19:21

Do Lomnice nad Popelkou,
    vždycky jenom s indulonou!
    ;-)

Už nemůžu řádit, dnes jsem ženě koupil novej notebook, tak už je na přijmu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 01.11.08  19:16

Šviháku já pochopil co si psal Siennoj >:D >:D >:D .....ale aspon, že si tam dal ty bobry, normalně by si řekl indulona >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  18:24

Včera jsem se koukal na film Elektra s Jennifer Garner. Docela se mi líbila. Tak ji dnes hledám, ale taky je ji nějaká zima: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 01.11.08  18:21

Tak to je fajn, že to víš... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  18:05

Já vím, já vím... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 01.11.08  17:57

To nechápu ;-) ...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  17:37

Raději prosím nepopisuj, je mi jasný, že to byl zase samej bubák a bobr... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 01.11.08  17:34

My jsme měli školní Halloween párty v jednom klubu, dobrá akce :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.11.08  17:03

Tak to já jsem se teď polekal až až. Žena si rozbalila kindrvajíčko, a v něm byl nějakej drak. Pak odešla. Netušil jsem, že ho naplnila vodou. Pak přišla, a povídá: "Dívej!" A zmáčkla ho. Drak mi stříknul přímo do očí, a protože jsem to nečekal, pěkně jsem zařval... No, veselý Haloween! >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…