Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 01.11.08 20:36
« Re: HALOWEEN
Ještě mi ta .... řekla, že jejich signál není garantovaný, tak jsem ji řekl, že právě díky jejich údajům jsem se pro jejich internet rozhodl.
Mám nápad, zavolám ji znovu, jestli by mohla zařídit demolici okolních budoov, když mi berou signál... :-!
PS: abych mohl odepsat na příspěvek, čekám 3 minuty, než se načte stránka... ;-\ :no: -
Sienn 01.11.08 20:25
Praha je pokrytá celkově špatně a to jak u internetu, mobilu, tak i rádia... Signál na mobilu sice vždycky mám v Praze, ale kolikrát se divím, že je tak nízký. Přítelkyně má zas od T-Mobile internet a taky jí funguje špatně. A rádio, při průjezdu celou prahou musím měnit stanice, protože se vždycky ocitnu v nějakém úseku, kdy daná stanice nemá moc silný signál. To se mi nestává jen v mém autě, ale i v autech kde je nové rádio, nebo celé auto je nové... Docela mi to vadí, mi to přijde jako výsměch nám "zákazníkům"... -
Dylan McKay 01.11.08 20:11
Tak jsem po třech týdnech volal na O2, jak vypadá ta moje reklamace na signál. Před tím mi říkali, že to bude nějaká silnější anténa, pak že to bude více přípojených uživatelů, pak že by to mohl být velký jeřáb v okolí, a nakonec mi dnes jedna chytrolína poradila přeinstalovat si počítač! Tak ji povídám, že všude jinde signál je, ale tady v Praze není, a to mají na jejich mapce plné pokrytí tohoto místa. Tak mi doporučila koupit si jinou anténu, ať si ji dám za okno... Povídám ji, že ta chyba je ale u nich, moje žena má T-Mobile, a funguje ji tu perfektně.
Nakonec jsem ji musel telefon položit, protože jsem začal být hrubě neklidný...
Zítra s tím něco zkusím udělat přímo na prodějně... -
Dylan McKay 01.11.08 17:03
Tak to já jsem se teď polekal až až. Žena si rozbalila kindrvajíčko, a v něm byl nějakej drak. Pak odešla. Netušil jsem, že ho naplnila vodou. Pak přišla, a povídá: "Dívej!" A zmáčkla ho. Drak mi stříknul přímo do očí, a protože jsem to nečekal, pěkně jsem zařval... No, veselý Haloween! >:D