Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 02.11.08  20:23

« Re: F1- Den zúčtování

TO ja jsem taky nepochopil proč Kubica pustila Hamiltna a Vettla ne :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 02.11.08  20:22

ale pockat glock bol o kolo?...sa mi zda ze bol za raikonenom ale mal este gumy na sucho a tam stracal asi az 20s...ale myslim kebyze ide normalne tak neni mozne aby takto lahko pustil hamiltona :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.11.08  20:22

« Re: F1- Den zúčtování- VYSVĚTLENÍ

Do konce zbývalo šest kol a v Sao Paulu začalo pršet. O kolo později už mířili jezdci do boxů pro přechodné pneumatiky. Nikdo nechtěl podstoupit zbytečné riziko, na trati ale začala být nepřehledná situace o pořadí jezdců. Lewis Hamilton se od mechaniků vrátil na páté pozici, ale zezadu ho nadále ohrožoval Sebastian Vettel. Pokud by si tito jezdci prohodili pozice, přišel by Lewis Hamilton o titul. V 68. kole se to stalo, ale souboj tím neskončil. Vettel aspirantovi na titul nedokázal ujet, ale ani ho nepouštěl dostatečně blízko k sobě. V tu chvíli to pro Hamiltona vypadalo zle. V 71. kole cílovou pásku protnul jako vítěz Felipe Massa a v týmu Ferrari i na tribunách propuklo šílenství. To ještě nikdo netušil, že Timo Glock, jedoucí i za silného deště na pneumatikách do sucha, neudrží svou pozici a Sebastian Vettel i Lewis Hamilton ho v nájezdu do cílové rovinky předjeli.

Lewis Hamilton se ve strhujícím závěru brazilské velké ceny stal mistrem světa a Ferrari zvítězilo v Poháru konstruktérů sezóny 2008.

• « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 02.11.08  20:20

Glock to prostě někde zaparkoval a vyrazil až když si byl jistý, že Hamilton projel :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 02.11.08  20:20

očividně kus před cílem, v chumlu, jak předjížděli ty auta, který byly o kolo zpět, tak mezi nimi byl zřejmě i ten zajebanej Glock :-)
    Ještě nechápu, jak se tam do toho s.r.a.l ten jinak docela sympatickej polák ?!?
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 02.11.08  20:20

opresnujem bolo to asi predposledna zakruta :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 02.11.08  20:18

no proste hamilton bol 6 a pred nim vettel a glock..no a glock nepochopytelne spomalil na poslednej zakrute a tak pred seba pustil vettela a hamiltona...takze logicky hamilton 5 a je majster :-( hrozne som to prial massovi..ked som videl jeho otca ako sa raduje a potom ako sa dozvedel ze massa neni majster...mal som slzy v ociach
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.11.08  20:15

Tak kde se tedy dostal před Glocka?
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 02.11.08  20:14

Hemilton to opět letos psychycky nezvládl když udělal 2 kola před cílem chybu a Vettl ho předjel, jako jezdec bude muset ještě vyzrát, takže u mě si ten titul nezaslouží i když mám rád mercedes ale i ferrari
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 02.11.08  20:13

NE-U-VĚ-ŘI-TEL-NÉÉ
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 02.11.08  20:04

I když fandim McLarenu, tak Massy je mi fakt líto. Ale závod to byl parádní, adrenalin až do konce :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 02.11.08  20:04

Hamilton bol piaty
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 02.11.08  20:04

to boli preteky masakeeer take som este v zivote nezazil
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 02.11.08  20:03

A kdo teda vyhral? Kolikaty byl Hamilton v cili po tom co ho Glock pustil?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.11.08  20:02

Nechci se hádat, ale do cíle jsem viděl vjet Glocka před Hamiltonem. Vždyť u Ferrari jásali!
    Ale jak jsem viděl jásat i Hamiltonovo přítelkyni, zpěvačku z Pussycat Dolls, tak jsem si říkal- no ta je snad blbá, ne? No, a teď jsem z toho blbej já... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 02.11.08  19:59

nasi vyhraaali >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 02.11.08  19:58

Přesně""!!
    ať mi kur.va někdo vysvětlí to s tim Glockem ??????????????
    fakt jsem na.sr.anej - připadá mi, že si z nás někdo dělá srandu, ani tam nedali nějakou opakovačku, hmm ?!?
    ale co život jde dál........ :-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.11.08  19:58

Proč nedají opakovaný záběr? Vždyť Hamilton dojel šestej. Fakt to nechápu. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 02.11.08  19:56

Tak páni z MClarenu zatelefonovali do stáje Timo Glocka, řekli, že jim daj pár mega když ho pustěj, a 2 zatáčky před cílem ho fakt pustil... To zas bude aférka >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.11.08  19:55

Sienne, myslím, že jednodušší bude ti vysvětlit vznik vesmíru než závěr tohoto závodu...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…