Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 04.11.08 19:42
« Re: Mercedes GL- první kontakt
Tu nehodu jsem viděl v TV. Vůbec jsem nechápal. Nová bílá Škoda Fábia Combi to byla. Nechápal jsem vůbec, co mohl na rovném úseku dělat. A co vůbec tam dělali hasiči a policie v koloně za jedním stojícím kamionem. ;-\ Který měl defekt až po nehodě.. ;-\
Mě se MINI líbí ;-) :yes: Ale nedokážu si to naživo představit mini s většimi koly než má Cooper S :yes: :no:
To GL mělo jak zbarvený interiér? Sériově - šedá ? Všichni všude říkají jak je to nevkusný a nepěkný, a já ze šedivého interiéru MB v SUV jsem omámen krásou že jsem na švestku :-) :yes: :yes: Na autosaloně jsem v něm ztrávil nejvíce času ze všech aut co v nich bylo možno se usadit a zkouknout je a vyzkoušet. A moooooc se mi líbil Harman/Kardon kterej v něm suprově hrál :-) :yes: :yes: A navigace byla také bez problému. Neprotřeboval jsem ani manuál a hned jsem se tam nějak dostal a naplánoval trasu...
Tohle je ten krásnej :yes: :yes: :-) [odkaz] -
Dylan McKay 04.11.08 19:29
« Re: Mercedes GL- první kontakt
GLK je hezčí na obrázku, naživo je jako Mini na velkých kolech. Interiér je hezkej, exteriér taky, ale je to prostě malý...
GL se mi dnes fakt zalíbilo!
Ráno mi volala mamka. U Mariánek byla včera bouračka, nějaký pán narazil do hasičů a policajtů, zabil se o náklaďák. Volala mi, abych si koupil Hummer H2, což mě od vlastní maminky fakt překvapilo! >:D Ale něco na tom je... -
Dylan McKay 04.11.08 18:26
« Cayenne na prodej
Jak jsem psal, že je můj život o náhodách...
Dnes jsem jel ukázat Cayenne zájemkyni, se kterou mě zkontaktoval jeden místní uživatel. Setkání bylo v Centru Chodov na střeše. Jaké bylo nejen moje překvapení, když zájemkyní byla moje exšéfová! Myslel jsem, že omdlím! Poprvé jsem se s ní setkal před pomalu 7mi lety, naposledy jsem ji potkal před 3mi lety v Egyptě! A teď na střeše obchoďáku! Na světě je takovejch miliard žen, a zrovna chce moje auto moje suprová exšéfová! >:D
-
Dylan McKay 04.11.08 18:17
« Mercedes GL- první kontakt
Tak jsem dnes ušetřil čas, zajel k Mercedesu, a půjčil si GL.
K testu jsem dostal GL 420 CDI V8 v černé barvě s 59.000 najetých kilometrů.
Zpočátku mě zaskočil poměrně tvrdý podvozek, ale postupně jsem si na něj zvykl. Jako největší přednost zvýrazním páku automatu, která je hodně logicky a příjemně vymyšlená. Umístěná je pod volantem, občas jsem tedy šátral naprázdno po středovém panelu.
Se ženou jsme se projížděli Prahou 2 hodiny, zkusili jsme zrychlení, zatáčky, parkování.
Když jsme jeli auto vrátit, potkali jsme v zácpě bílé GL 320 CDI. Mělo US SPZ, tak jsem vedle něj vjel, stáhl okýnko, a zeptal se ho, zda to neprodává. Tak jsme auta zaparkovali, a popovídali si. Je to dovozce aut z USA, tak jsem mu řekl představu, dal mu číslo a mail.
Jeho bílé GL, které už má svého majitele, je z roku 2008 v max výbavě. Cena vozu v ČR je 2.800.000 Kč, on ho prodal za 1.400.000 Kč! Tak uvidíme, co z toho bude, ale můj život je jen o náhodách a o štěstí... ;-) -
Novic (Porsche team/GT-R team) 04.11.08 14:00
« Re: Bim bam bum!
u nas nastesti ne :-) nebo jo sviahku?my bydlime 600metru od kostela a nikdy mne nevzbudil...no parkrat tak napul kdyz treba v sobotu nebo v nedeli v 8:00 zvoni hodne tak ho slysi sindy(nas pes) a zacne stekat na neho a to mne vzbudi