Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.11.08  19:59

« Re: Mercedes GL- první kontakt

Barvy dobrý, jenom mě tam moc nesedí to "divné" dřevo...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.08  19:56

Interiér byl: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.11.08  19:42

Tu nehodu jsem viděl v TV. Vůbec jsem nechápal. Nová bílá Škoda Fábia Combi to byla. Nechápal jsem vůbec, co mohl na rovném úseku dělat. A co vůbec tam dělali hasiči a policie v koloně za jedním stojícím kamionem. ;-\ Který měl defekt až po nehodě.. ;-\

Mě se MINI líbí ;-) :yes: Ale nedokážu si to naživo představit mini s většimi koly než má Cooper S :yes: :no:

To GL mělo jak zbarvený interiér? Sériově - šedá ? Všichni všude říkají jak je to nevkusný a nepěkný, a já ze šedivého interiéru MB v SUV jsem omámen krásou že jsem na švestku :-) :yes: :yes: Na autosaloně jsem v něm ztrávil nejvíce času ze všech aut co v nich bylo možno se usadit a zkouknout je a vyzkoušet. A moooooc se mi líbil Harman/Kardon kterej v něm suprově hrál :-) :yes: :yes: A navigace byla také bez problému. Neprotřeboval jsem ani manuál a hned jsem se tam nějak dostal a naplánoval trasu...

Tohle je ten krásnej :yes: :yes: :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.08  19:29

GLK je hezčí na obrázku, naživo je jako Mini na velkých kolech. Interiér je hezkej, exteriér taky, ale je to prostě malý...
    GL se mi dnes fakt zalíbilo!

Ráno mi volala mamka. U Mariánek byla včera bouračka, nějaký pán narazil do hasičů a policajtů, zabil se o náklaďák. Volala mi, abych si koupil Hummer H2, což mě od vlastní maminky fakt překvapilo! >:D Ale něco na tom je...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.11.08  19:24

GLK je dost dobrej :yes: Až ho někdy uvidím na živo, myslím že budu naměko. :yes:

Neví někdo jak se chová na silnici? Jestli spíš jako SUV, jako combi anebo jako Kangoo 4x4? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.08  18:54

Jinak jsem si dnes prohlédl GLK, je to hezký auto, ale menší než jsem si mylsel. Takovej mrňous je to... Nechci...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.11.08  18:50

:*) :*) :*) Doufám že půjde klávesnice, je celá zaslintaná :yes: >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.08  18:48

Mám samé mňamky, obložené mísy bez chleba a pečiva, a pečené krevety, hmmmmm! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.11.08  18:45

Aha. Promiň. Nemusíš nijak chvátat :no: Jinak dobrou chut'.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.08  18:41

Kysky, tak já ji nejdřív musím nahrát do počítače. Do toho dodělávám papíry, večeřím, a sleduju agenta Poustnika.
    Vydrž Kysky vydrž!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.11.08  18:32

Pls, poslal by jsi mi tu fotku zároveň na mail, at' můžu zkouknout kvalitu fotky? :-) (nezmenšenou)
    Aha, tak tojn, použil jsi i senzory? (měl je vlastně?)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.08  18:29

Fotku mám, vyfotil jsem si ho. Parkování je dá se říct normální, jsem na to celkem zvyklej. Parkoval jsem i s Masterem L3 H3... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.08  18:27

« Re: Bim bam bum! Za chvíli to bouchne!!!

To je pomalu na Oscara, protože Oscara takové blbosti dostávají! :yes: >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.08  18:26

« Cayenne na prodej

Jak jsem psal, že je můj život o náhodách...
    Dnes jsem jel ukázat Cayenne zájemkyni, se kterou mě zkontaktoval jeden místní uživatel. Setkání bylo v Centru Chodov na střeše. Jaké bylo nejen moje překvapení, když zájemkyní byla moje exšéfová! Myslel jsem, že omdlím! Poprvé jsem se s ní setkal před pomalu 7mi lety, naposledy jsem ji potkal před 3mi lety v Egyptě! A teď na střeše obchoďáku! Na světě je takovejch miliard žen, a zrovna chce moje auto moje suprová exšéfová! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.08  18:26

« Re: Bim bam bum! Za chvíli to bouchne!!!

Až se brzy dozvíme, že zase něco vyhořelo nebo bouchlo, víme, kdo za tím stojí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.11.08  18:25

Čau Šviháku.
    Foto nemáš? :-)
    Cena za GL dost dobrá :yes:
    A jak se s GLkem parkuje? když je o něco delší jak Cayenne..
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.08  18:17

« Mercedes GL- první kontakt

Tak jsem dnes ušetřil čas, zajel k Mercedesu, a půjčil si GL.
    K testu jsem dostal GL 420 CDI V8 v černé barvě s 59.000 najetých kilometrů.
    Zpočátku mě zaskočil poměrně tvrdý podvozek, ale postupně jsem si na něj zvykl. Jako největší přednost zvýrazním páku automatu, která je hodně logicky a příjemně vymyšlená. Umístěná je pod volantem, občas jsem tedy šátral naprázdno po středovém panelu.
    Se ženou jsme se projížděli Prahou 2 hodiny, zkusili jsme zrychlení, zatáčky, parkování.
    Když jsme jeli auto vrátit, potkali jsme v zácpě bílé GL 320 CDI. Mělo US SPZ, tak jsem vedle něj vjel, stáhl okýnko, a zeptal se ho, zda to neprodává. Tak jsme auta zaparkovali, a popovídali si. Je to dovozce aut z USA, tak jsem mu řekl představu, dal mu číslo a mail.
    Jeho bílé GL, které už má svého majitele, je z roku 2008 v max výbavě. Cena vozu v ČR je 2.800.000 Kč, on ho prodal za 1.400.000 Kč! Tak uvidíme, co z toho bude, ale můj život je jen o náhodách a o štěstí... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 04.11.08  15:51

« Bim bam bum! Za chvíli to bouchne!!!

Tajný agent Pouštník v tajné akci.....[odkaz] :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 04.11.08  15:51

« Re: Dnes jsem v Praze potkal admina!

Ahoj Šviháku! Rád jsem tě zase po nějaké době viděl, ono už je to skoro půl roku co jsme se potkali naposled. Navíc jsme tentokrát měli každý jiný auto, zajímavá náhodička :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 04.11.08  14:00

« Re: Bim bam bum!

u nas nastesti ne :-) nebo jo sviahku?my bydlime 600metru od kostela a nikdy mne nevzbudil...no parkrat tak napul kdyz treba v sobotu nebo v nedeli v 8:00 zvoni hodne tak ho slysi sindy(nas pes) a zacne stekat na neho a to mne vzbudi
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…