Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.11.08  19:17

« Re: Kysky, vrať se

Zdendíno to popsal jeho stylem, jestli chceš vědět víc, přečti si poslední diskuzi u Corvetty nastycrewa. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 05.11.08  19:09

kysky je paranoik to je ve zkratce cele navic dela unahleny zavery a opet poza se smazanim auta >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 05.11.08  19:07

Můžete prosím někdo ve zkratce napsat co se stalo? Díky, nějak sem to nepostřehl ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.11.08  19:07

to je fakt, ale tebe už nemůžu vychovávat!!!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 05.11.08  19:05

jeste tady mas me poustniku ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.11.08  19:02

Jo, jo....kysky vrať se!!!! Pláču, zoufám si a ty nikde!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  18:56

« Kysky, vrať se

Vždyť se přece vůbec nic nestalo, to dění tady postřehlo dohromady tak 5 uživatelů, prostě úplně v pohodě.
    Možná jsi měl jen špatný den.

To můj kolega měl horší den. Potřeboval jsem mluvit s majitelem jedné restaurace, a tak jsem kolegu poslal, aby na něj zazvonil. Ale u vrat zvonek nebyl, tak se dalo pouze zaklepat na dveře domu- v zahradě. Já jsem si ale všiml velké psí boudy, a tak mi intuice řekla- ty tam nechoď, pošli znovu kolegu... ;-)
    A tak kolega vlezl do branky, a vydal se ke dveřím domu. Když byl skoro u dveří, z boudy vyletěl rozuřený obrovský vlčák! Kolega začal utíkat, pes za ním. Dál nebudu psát jak to dopadlo. Sháním nového kolegu... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  17:28

« Re: Shell

Vždyť to říkám, jenom povídačky, aby si mohli obhájit proč je jejich nafta drahá... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  17:26

« Re: Barack Obama. Žádná obava?

Dříve jsem muslimy obhajoval, protože mám mezi nimi několik kamarádů v Egyptě. Ale nesnáším náboženský fanatismus, a ten by se měl potlačovat.
    USA udělala velkou chybu sesazením Sadáma, jedině člověk jeho kvalit dokázal tu verbež držet na uzdě. Teď jsou bezradní, a až budeme mít dávno šedivé vlasy, američani stále budou tápat v Iráku...
  • 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 05.11.08  16:44

« Shell

Nedavno zde, už ani nevim u koho, byla diskuze o kvalitě premiové nafty od Shellu. V dnešní MF Dnes je reakce firmy Shell, s názvem: "Shell vs. MF DNES" :-) cituji stanovisko Shellu: "Neodborně zvolený rozsah tesu nepostihl charakteristické parametry produktů, kterých se týkal. Nemohl tedy přinést pravdivý obraz ... " dále pak píše, že jejich test samozřejmě ukázal jak je jejich Power nejlepší, přestože je lehce odlišný než v německu a jak je to požkozuje a jak MF Dnes nepíše pravdu!
    Reakce MF Dnes k tomuto: "Stojíme si za svým tvrzením" - čiliže nafta od Shelu není v ničem lepší než obyčejné nafty od jiných známích společností....... !! Takže tak - já tedy jednoznačně věřím těm prvním testům a za těchto podmínek mě už u Shellu neuvidí >:D :-! To co jsem si přečetl - to vyjádření Shellu - mi přijde naprosto ubohé a bezmocné !! :no:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 05.11.08  11:42

« Re: fuuj to je hnus :)

Tfuj...to ještě, že ty 2 auta nekombinujou tady...radši obě zvlášt >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 05.11.08  11:28

« Re: fuuj to je hnus :)

Ale těch surfů co uveze >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 05.11.08  11:23

« fuuj to je hnus :)

• « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 05.11.08  10:32

Nevěřil jsem, že se může stát černoch prezidentem v americe...
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 05.11.08  07:54

Teda já s tím stažením celkem souhlasím myslím že je stejně žádna armáda nedokaže irak pokořit a naučit jinemu stylu života, už sama historie to dakázaly, byl bych spiše pro podporu ve formě vycviku atd než tam posilat vojáky se zbraněmi
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.08  07:32

je to určitě neobvyklá událost která se výrazně zapíše do dějin...černoch prezidentem USA...já to vítám...Obama má v plánu zavést docela složité daňové změny které by měly zmírnit dopady ekonomické recese, ale stažení vojsk z Iráku nebo Afganistánu moc nevěřím (a ani bych nebyl pro)...jediné čeho se bojím je že Obama dopadne jako novodobý JFK ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.11.08  06:46

No jo.....ještě si protírám oči...nesmíš na mě být tak hrrrr.....vrrrrmmmm!!!!! Vrrrrrmmmmmm!!!!!! :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.08  06:21

« Barack Obama. Žádná obava?

Tak jsem asi jako jeden z prvních v ČR věděl, že prezidentské volby vyhrál Obama. Bratranec Kevin mi poslal sms přímo ze sčítání hlasů z kanceláře senátora za Severní Dakotu Dorgana. Psal, že má velkou radost.
    Snad i nám něco tahle změna přinese. [odkaz]
    Hezké ráno všem, koukám dolů- jsem jediný on-line, vstávejte! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.11.08  20:05

« Re: Mercedes GL- první kontakt

Dobrou noc :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.08  20:04

« Re: Mercedes GL- první kontakt

Přeju dobrou noc, jdu si dát vanu a spát.

Dobrou noc, hezky spěte, a nebděte... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…