Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Dylan McKay 05.11.08 18:56
« Kysky, vrať se
Vždyť se přece vůbec nic nestalo, to dění tady postřehlo dohromady tak 5 uživatelů, prostě úplně v pohodě.
Možná jsi měl jen špatný den.
To můj kolega měl horší den. Potřeboval jsem mluvit s majitelem jedné restaurace, a tak jsem kolegu poslal, aby na něj zazvonil. Ale u vrat zvonek nebyl, tak se dalo pouze zaklepat na dveře domu- v zahradě. Já jsem si ale všiml velké psí boudy, a tak mi intuice řekla- ty tam nechoď, pošli znovu kolegu... ;-)
A tak kolega vlezl do branky, a vydal se ke dveřím domu. Když byl skoro u dveří, z boudy vyletěl rozuřený obrovský vlčák! Kolega začal utíkat, pes za ním. Dál nebudu psát jak to dopadlo. Sháním nového kolegu... :-! -
Dylan McKay 05.11.08 17:26
« Re: Barack Obama. Žádná obava?
Dříve jsem muslimy obhajoval, protože mám mezi nimi několik kamarádů v Egyptě. Ale nesnáším náboženský fanatismus, a ten by se měl potlačovat.
USA udělala velkou chybu sesazením Sadáma, jedině člověk jeho kvalit dokázal tu verbež držet na uzdě. Teď jsou bezradní, a až budeme mít dávno šedivé vlasy, američani stále budou tápat v Iráku... -
Hanss (MoDo Team) 05.11.08 16:44
« Shell
Nedavno zde, už ani nevim u koho, byla diskuze o kvalitě premiové nafty od Shellu. V dnešní MF Dnes je reakce firmy Shell, s názvem: "Shell vs. MF DNES" :-) cituji stanovisko Shellu: "Neodborně zvolený rozsah tesu nepostihl charakteristické parametry produktů, kterých se týkal. Nemohl tedy přinést pravdivý obraz ... " dále pak píše, že jejich test samozřejmě ukázal jak je jejich Power nejlepší, přestože je lehce odlišný než v německu a jak je to požkozuje a jak MF Dnes nepíše pravdu!
Reakce MF Dnes k tomuto: "Stojíme si za svým tvrzením" - čiliže nafta od Shelu není v ničem lepší než obyčejné nafty od jiných známích společností....... !! Takže tak - já tedy jednoznačně věřím těm prvním testům a za těchto podmínek mě už u Shellu neuvidí >:D :-! To co jsem si přečetl - to vyjádření Shellu - mi přijde naprosto ubohé a bezmocné !! :no: -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 05.11.08 07:54
« Re: Barack Obama. Žádná obava?
Teda já s tím stažením celkem souhlasím myslím že je stejně žádna armáda nedokaže irak pokořit a naučit jinemu stylu života, už sama historie to dakázaly, byl bych spiše pro podporu ve formě vycviku atd než tam posilat vojáky se zbraněmi -
"-- skrytý --" 05.11.08 07:32
« Re: Barack Obama. Žádná obava?
je to určitě neobvyklá událost která se výrazně zapíše do dějin...černoch prezidentem USA...já to vítám...Obama má v plánu zavést docela složité daňové změny které by měly zmírnit dopady ekonomické recese, ale stažení vojsk z Iráku nebo Afganistánu moc nevěřím (a ani bych nebyl pro)...jediné čeho se bojím je že Obama dopadne jako novodobý JFK ;-\ -
Dylan McKay 05.11.08 06:21
« Barack Obama. Žádná obava?
Tak jsem asi jako jeden z prvních v ČR věděl, že prezidentské volby vyhrál Obama. Bratranec Kevin mi poslal sms přímo ze sčítání hlasů z kanceláře senátora za Severní Dakotu Dorgana. Psal, že má velkou radost.
Snad i nám něco tahle změna přinese. [odkaz]
Hezké ráno všem, koukám dolů- jsem jediný on-line, vstávejte! >:D