Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Hanss (MoDo Team) 05.11.08 21:24
« Re: Mercedes GL
to kysky: No je to trošku daný tou značkou, přeci jen to kluci v audi za ty peníze trochu líp odhlučněj, tu přidaj nějakou izolaci, tu šoupnou šroubek navíc a nakonec ještě všechno pěkně spasují a dotáhnou - a vlastně i na těch materiálech nešetřej až tolik jako v boleslavi.....
Jinak mi taky zvuk TDI nelahodí, ale když mi to jede fakt pěkně a za 5,5l nafty......... !! Kuwa kdo by se toho zbavoval......
:-) :-! -
Vette 05.11.08 21:21
Tak ja som mal moznost vyskusat ten motor 420 CDI v Jporovom ML. Na mna to auto nechalo dobry dojem. Jpor ho zatial tiez len chcali a to ho este len zabieha. Myslim ze ta tvoja averzia voci nafte nie je objektivna. Do takeho auta by som koli krutaku urcite volil naftu. -
Dylan McKay 05.11.08 21:19
Já bych se opravdu nerad nikoho dotkl, ale kdo je nadšený naftou, a uznává jen ji, strašně se šidí o to neskutečné pohodlí benzínového motoru. Já byl včera nadšený vzhledem GL, ale zděšen naftovým motorem. Vůbec si s takovým autem nedovedu představit větší vzdálenost, asi bych si dlouho zvykal...
Naftový motor mi přijde jako náhražka...
Citrus, tak si vem můj Cayenne, a já ti dám zdarma recenzi i s diskusí! >:D >:D >:D -
David Silver 05.11.08 21:11
PeT-a: 1,4TDI ne. Ale slyšel jsem 1,9TDi a při jízdě se mi zvuk líbil :yes: (Hanssova Audi)
Samozřejmě když kolem mě projede kdejaká Octa v TDi, tak je to jak traktor, ale jak pak bych nazval staré naftové Fordy? ;-)
PS: psal jsem u téměř všech aut -
David Silver 05.11.08 21:02
« Re: Mercedes GL - 6500 ;-)
Nějaký benzín také zrovna nevoní ;-) Teď jsem si vzpomněl na poslední náš sraz ve Vysočině. Jak jsi produpával Cayenne a o něco víc čudilo. Kdyby jsi měl naftu a vyndal filtr, tak bílá Lada (doufám že to je Lada) by nebyla bílá ale předek by měla černý ;-)
Myslím že téměř u každého auta se dá motor poslouchat, at' je to nafta nebo benzín. Teda až na Trábošše či vartburga... Mě se kolikrát i zvuk nafty docela zamlouvá. Ale to je tím, že jsem zvyklý na orchestr ze začínajících muzikantů ;-) -
Dylan McKay 05.11.08 20:57
Kysky, řeknu ti, ten diesel je ale protivnej. Můj táta měl poslední 4 auta na naftu, ale nikdy jsem z nich tak nadšený nebyl. Ty auta tak divně vibrují, tak smrdí, o zvuku ani nemluvím...
Nedám dopustit na benzín. Naftu si raději ponechám do dodávek...