Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  13:15

« Re: Stydíte se za své ojeté auto?

No pěkná! Budete moc hezký manželský pár! Gratuluju! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  13:14

Máš vkus :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 08.11.08  13:13

Peto tady je ta foto mrkni a pak ji dam pryc. ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  13:02

Není se čemu divit. Policisté jsou v ČR největší kriminálníci, týden co týden další a další skandál!
    Z takové policie tady nikdy nemůže být respekt! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 08.11.08  12:59

kaaFR: S tím Švédskem máš naprostou pravdu! Silné auta ale nikdo nejede nepředpisově. Jak jsme tam byli, tak nedokazali pochopit, proč je v ČR tolik nehod na dálnicích. Že přece všichni jedou jedním směrem v pruzích oddělené svodidlama, jak se pry může stát nějaká nehoda?? >:D Super země, myšlení lidí je uplně jiné než tady. Všichni jsou vstřícní.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  12:54

A nějakou fotku nastávající máš? Pochlub se třeba přes SZ, hm? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 08.11.08  12:51

No jo no uz je to tak. A na nevestu se i ja tesiiim. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  12:40

Páni! Svatba? Tak to je dobré rozhodnutí! Těším se, až uvidím foto nevěsty! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 08.11.08  12:34

To si pis ale co v cervenci je svatba takze vsichny na svicu. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  12:18

kaaFr, takových magorů tady ještě bude! Vždyť už je to pravidlo čtrnácti dnů! >:D

PS: až bude kolaudace, uděláme u tebe mejdlo MACZ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 08.11.08  12:17

Je to proste v lidech a to nezmenis. Jel jsi nekdy ve Svedsku? Tam jezdi z Volvama koni ze by mohl jezdit F1 ale je tam osumdesat jede osumdesat za tyden jsem nevidel bouracku kolonu ani kalisek u krajnice nic. Proste jsme to my Cesi!
  • « 00 Reagovat !

foto Special-line

Special-line 08.11.08  12:14

Takovej pohled mě nenapadl ale tak něco na tom je. Škodovky u nás asi určitě nejčastějc protože je jich hodně a velký % z toho sou služební a sami víme jak se s nima jezdí. Pohon zadku samozřejmě je záludnější + každý mladý kluk si chche koupit MB nebo BMW tak koupí nějaký starý za 20 000 ale často se nechá uníst neodhadne riziko a havaruje. Takovejch příkladů je hodně... stejně si ale myslím že to je stejně hlavně v lidech. Blbec pojede agresivně jak ve škodovce tak v BMW tak v kamionu. Právě proto bych nejvíc orodoval za osvětu a změnu myšlení lidí za volantem.
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 08.11.08  12:12

Jinak Vas vsechny zdravim. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 08.11.08  12:09

Ty jo co je to za magora presne jsem vedel ze je to majitel BMW. Naprosto souhlasim s S. L. taky jsem chtel rychle schopne auto a ted resim bydleni a musim ho dat prec. A koupim si Fabii. A co?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  12:03

Podle toho co vidím jsou nejrizikovější vozy Škoda, a automobily s pohonem zadních kol.
    Škodovek je hodně, pravda, ale oktávku si dnes koupí kde kdo za pár šušní. Je to poměrně rychlé auto, bohužel často v nezkušených rukách.
    Auta s pohonem zadních kol vyžadují více zkušeností. Velice často vidím rozmlácené BMW nebo Mecedes- a stačí když jen zaprší.
    Velice vzácně vidím nabourané SUV. To charakterizuje majitele- vlezl si do větší skořápky, aby se takovýmhle bláznům bránil...
  • « 00 Reagovat !

foto Special-line

Special-line 08.11.08  11:58

Když se nad tím tak zamyslíš tak bezpečnost ail. provozu je především o lidském faktoru. Jsem přesvědčen o tom že třeba ve státech s nízkou nehodovostí jako třeba Anglie, to tak nějak souvisí s mentalitou a vyspělostí lidí. Samozřejmě v průměru. Pokud budeme i nadále smýšlet jak smýšlíme typu: já mám odbrý auto můžu tady jet rychle, uhni mi z cesty, mám špičkový gumy mě to neuklouzne, koukejte jak mi to jede, na pásy se vyprdni stejně jsou k ničemu, tak pořád budem bourat jak bouráme a pořád se budem divit JAK TO že na silnicích umírá tolik lidí.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  11:51

S-L, a to je to, proč raději sednu do stoletého Cayenna, než do nové škodovky. Já jezdím ohleduplně, a jezdím pořád, a samozřejmě vidím jak to na silnicích vypadá. Nechci osobní auto, cítím se líp v SUV, a ten kdo SUV zatracuje- za to jsem rád, aspoň si ho nekoupí...
    Tvé obavy ze silnic chápu. Taky se bojím. Ale ne o sebe. O svoje blízké a známé...
  • « 00 Reagovat !

foto Special-line

Special-line 08.11.08  11:47

Je dobře Šviháku že to vidíš takhle. Vždyť je to tady pořád do kola. Ten má lepší auto, lepší boty, onem jí uherák a já musím jíst vysočinu. Prostě debaty oničem... body atd. Proč se radši nejdeme bavit o bezpečnosti silničního provozu. Asi mám nějakou psychickou nemoc ale na silnicích se fakt bojím. Tak jak to vypadá při těchto debatách tak to vypadá i na silnicích.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  11:44

Tohle snad ani nemusím komentovat. Každý si udělá obrázek sám...
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 08.11.08  11:43

Máš pravdu, závidím ti šlechtický titul, luxusní porsche, garsonku v Nuslích a první místo na MACZ. Tvůj ctitel, Michal z Nemanic.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…