Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mig_35 08.11.08 14:20
« Re: Stydíte se za své ojeté auto?
Prosím pěkně, ano, řekl jsem, že pokud se fabie půjčuje za 500 na den, potom musí být váš nissan zjevně desetkrát dražší. A prosím pěkně, ano, smlouval jsem, Vy jste paní Boženo řekla, že nemáte zájem, za hodinu jste už zájem měla, nakonec jsme se nedomluvili, to se přece stává, nebudeme z toho dělat kovbojku. Kvůli tomu ještě nejsem kriminální živel, nebo snad áno? -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.11.08 14:05
Jen pro upřesnění víkend = 3 dny po 24 hodinách.
Normálně bych ti náklady Zetka nesdělovala,ale ty jsi přirovnával půjčování Zetka s Fabkou a to mi otevřelo oči a já zjistila,že to jaksi nechápeš.Proto jsem se snažila ti to vysvětlit,ale bylo to marné.Když někdo nemá,tak prostě nemá >:D -
Dylan McKay 08.11.08 14:03
« Re: NAVRH NA BAN!
Novic, mám tě rád, ale BAN ne! Já ho dostal na Renault Clubu ČR, a od té doby banány nemám rád! Hlavně to ne! Jsme svobodný klub. Za největší úspěch ale považuju, že jsme odsud vyhnali náboženského fanatika. MIG není špatný, jen začal špatně. -
Mig_35 08.11.08 13:56
Vidím, že paní boženka tady šíří nějaké nesmysly, takže bych celou záležitost rád osvětlil.
Před nedávnem jsem si nechal dělat něco na autě, bylo to přes víkend a já jsem si chtěl půjčit auto z půjčovny. Narazil jsem na inzerát paní Boženky. Vyhledal jsem si kontakt, byly mi sděleny podmínky a já jsem paní napsal zprávu, že jsem ochoten jí dát za víkend cenu zhruba 8 tisíc. Paní odpověděla, že cena je 12 tisíc a že v žádném případě. Já jsem řekl O.K. vezmu si jiné auto. Za hodinu mi přijde SMS, že auto je k mání za 10 tisíc. A já jsem odepsal, že mi to přijde hodně chtít za auto v ceně XYZ platit půjčovné ve výši 1% za den. A paní mně začala přesvědčovat, kolik že platí pojistku, údržbu, atd atd. Já jsem navrhnul, že jsem ochoten jí to dát a nezajímá mně, jestli k tomu bude doklad nebo ne. To bylo celé. Jak vidím, byl to "ilegální business" a čekám obsílku každým dnem. Přijde mi normální žádat slevu, a je jen na obchodníkovi, jestli nabídku přijme. Paní tvrdila, že by v životě nikde slevu nežádala, já naopak slevu žádám, a vím, že je to běžná praxe. -
PeT-a (RSKa) 08.11.08 13:44
Kysky: Zbavil důvodu?? Jako auta? >:D >:D ale prosím Tě. Svihak má pravdu. Je to 2300:4........neblázni. Všechny ty příspěvky co jsem k tobě kdy napsal, jsou jako pryč?? Jen tak vymažeš kus naší historie a důvod proč sem vlastně chodil na MACZ?? Kvuli pár nulám co si na tobě léčí komplexy a svůj neúspěch?? Pojď zpět a hned! -
David Silver 08.11.08 13:44
Švihák: jo to máš pravdu. Ale já sem tenhle tejden a kor poslední 4 nebo 3 dny tak vyprovokovanej že takových pár dnů mě v životě nidky nenas.ralo (jak to říkal te nco volal do Peugeotu ;-) ). Jsem pěkně podrážděnej a malej t'uk do mě by nyní už asi znamenal úplný konec.....
Kdyby nebyli lidi na MACZ někteří jako on, tak by tu byl svatej pokoj a byl by mír a klid a vtip.