Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.11.08  21:10

« Re: Stydíte se za své ojeté auto?

pockej a co udelal spatnyho....sry ze se tak vypavam ale par dni sem tu nebyl :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  21:02

Od takovýho zamindrákovanýho MIGa by mi nevadilo ani vyjedničkování. Je prolhanej, nevím co si tady chce dokazovat, prej pozemek za 2,8 milionu, takovej ranč neměl ani Mrázek!
    Půjč si zase nějaký auto, ať můžeš napsat další "recenzi"... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.11.08  20:47

tohle mi pripomnelo jednu vetu kterou casto pouzivam ja a my kamosi ve skole >:D jsi maly,bezvyznamny a maly!!! >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 08.11.08  20:37

Nestydím,mam to jako prostředek k odvozu z bodu A do bodu B.Je to s podivem,ale odvezlo me i do Chorvatska a zpět.
    Jinak dnes sám vidím jak lidi jezdí,a je to rok od roku horší.Sám jsem jezdil svižně,ale nikdy jsem nikoho neohrozil a ani neomezil,což se o někteřích jedincích napsat nedá.Dnes jezdím normálně,ale ostatní nejak zrychlili.. Jinak všechny pozdravuji z baru.kde zaháním nudu..
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  20:37

« Re: Samsung

ZonixX: týjo, tobě to minutu od minuty sluší víc ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 08.11.08  20:35

k tej baterke, takmer kapacita takmer 1500 mAh a 1-2 dni vydrze pod parou.. inak rozsiahla recenzia s videami ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  20:29

Nevtírej se a val, nemáš na to s námi diskutovat, jsi prázdný mstivý a závistivý človíček nešťastný.

Ještě pošlu jednoho smajlíka tvé bezvýznamné osobě: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 08.11.08  20:25

to snad není možné. začal jsi psát první ty mně, blbko... tys mně první začal brát do tvé tvojí "šlechtické tlamy". no nic...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  20:23

« Re: kampaň od Filipa Renče

Pohled na to miminko je děsivý. Tahle kampaň mi říká, kup si co největší a nejtěžší vůz, a jezdi opatrně...
  • « 00 Reagovat !

foto karfiol

karfiol 08.11.08  20:21

Já sice nejsem měkota,ale ten pohled toho miminka???Zamrazilo mě po celym těle.Podle mě je taková kampaň důležitá a potřebná.Lidi jsou zaslepeni pocitem vlastní neohroženosti a neuvědomují si, že ikdyž jedou opatrně,tak nejsou na silnici sami.Bohužel všichni opatrně nejezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 08.11.08  20:15

Tak to je vážně hnusný, taky jsem měkota, takže mě podobný věci dost vezmou. Ale je to třeba, na hrubý pytel hrubá záplata. Jen aby to působilo i na ty, pro které je ta kampaň hlavně určena ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  20:15

ted'ka těch nehod je hromady. Včera nebo předvčery jedna známá jela a do cesty jí vjelo auto, strhla do s brzdama a skončila ve stromě, zotavuje se v nemocnici... Co vím tak se nikdynepoutala a měla sebou i malou dceru, vyvázli v dobrém stavu. Známý volal a říkal kde můžu najít fotky, ale nic jsem nenašel...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.11.08  20:10

Taky jsem to viděla a taky mě to vzalo.Ale souhlasím,je to nutnost poukazovat na každodenní tragédie na silnicích. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  20:07

To jsem se zrovna koukal na TV. Je to dobré info. Něco takovéto a STOP - rady řidičům a podobné pořady (jiný už neznám) já podporuju. Mají důvod. Jsou to pořady pro bezpečí na silnicích, ale piráti a lidi co se nepoutaj se na to moc nedívaj. V AMR na ČT1 asi před něco klem 1měsíce až 1,5měsíce ukazovali správné držení spolujezdce na motorce. Od té doby jse mviděl tolik motorek a zaměřil jsem se na správné držení. Za celou dobu jsem viděl jednu jedinou posádku, která se správně držela. Měl jsem tu možnost právě vidět tu posádku, když mrzdili. Holka se správně řidiče pustila a opřela se o nádrž :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  19:59

To je ono: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto citrus

citrus 08.11.08  19:59

Viděl jsem to taky, docela mě to vzalo. Velmi dobrá kampaň!
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  19:56

« kampaň od Filipa Renče

Ve zprávách ukázali dvě videa, které nám všem mají sáhnout do svědomí. Jsem měkota- z toho jednoho videa slzím ještě teď.
    Rodiče sedají s děťátkem do auta. Táta si sedá za volat, maminka s malým dozadu. Táta se ptá, jestli miminko připoutá, maminka nechce, chce ho chovat. Jízda, náraz. Miminko vylétlo, a zastavilo se o čelní sklo. Krev. Táta natahuje ruce, miminko také, ale umírá... Pak je záběr na maminku, jak chová smotaninu z deky, připomínající miminko- v blázinci...
    Je to strašný, ale tak strašně nutný. Nelze před tím zavírat oči, nelze přepínat televizi, vždyť se to na silnici děje každý den!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  19:49

éééhhm, teda galerie.mobilmanie.cz / je to vytvořený na stejným základu, tak chybka se stala >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  19:47

Akorát má ten Samsung málo barev... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  19:46

Na galerie.autorevue.cz najdeš všechny fotky co tam kdy kdo dal ze svých mobilů. Docela dobrá stránka, kde najdeš fakt kvalitu :yes: :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…