Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 08.11.08 21:35
« Re: Proč a jak MIG z Brna znemožnil se
Ohledně hodnocení- už někdy před týdnem jsem zaregistroval tvůj nick, když si na tvé hodnocení kdosi stěžoval. Dokonce jsi Feferonce, která ti naštěstí nepůjčila auto nandal známky 1, 1, 1.
Prostě se chceš srovnávat, něco si dokazovat, ale nemáš na to. Buď soudný, a běž si notovat na Renault Club, k tobě rovným. Nebo si budeš rozumět s naší sousedkou, starou Kučerovou. Ta má stejné názory jako ty, a ještě ji štvou fronty, a drahé máslo... >:-[] -
Dylan McKay 08.11.08 21:25
« Re: Proč a jak vyhodili šlechtice šviháka z renault clubu.cz
MIGu, tady vidíš, jak je MACZ svobodné. Tady tě má za dnešek taky pár lidí plné zuby, a stále jsi tu. Tady BAN nedáváme. Renault Club si tím udělal skvělou reklamu. Dokonce loboval u redakce MACZ, aby promazali mé příspěvky...
Takže ohánět se tady zrovna tímto klubem svědčí o tvé bezradnosti. Nedělá mi problém ti totálně zahnojit diskusi, ale myslím, že už jsis ji zahnojil sám... >:-[] -
David Silver 08.11.08 21:23
Myslím, že to tu nikoho nezajímá a pokud ano, myslím že si to ten dotyčný mohl sám naleznout nebo se mýlím? Do tohodle se nemáš co montovat, jo je jako by jsi začal najednou pátrat potom, proč jsem přestal chodit na xchat apd. 8-s 8-s 8-s -
Mig_35 08.11.08 21:23
ne šviháku, je to jinak, já jsem si dovolil oznámkovat tvoje auto jinak než jako dokonalé a od té doby se mně snažíš, trošku nešťastně, znemožnit. Ten "takový vřed" sám o sobě způsobil, že ti dali na RC ban? To si nemyslím. Zdá se, že tě tam měli plné zuby všichni... Ty nemáš jediný příspěvek, ve kterém by ses nezmínil o penězích. To bude skutečně nějaká mánie. Já mám - ty nemáš, já mám víc atd. V Brně stojí slušný pozemek 2500-3000 za metr. Z toho si určitě spočítáš, že ten pozemek tak obrovský není. -
Dylan McKay 08.11.08 21:17
To je citát od člověka, podobného tobě. Stačí si někam uveřejnit hezké auto, a hned se najde takový vřed.
Ty jsi napsal, že si hraju na to co nejsem, a že mám stoletý Cayenne. A na jedno si zapoměl. Kdybys tohle nedělal, vůbec jsem si tě nevšiml...
Smlouvej dál, ať si na tom obřím pozemku, kvůli kterému jsi prodal auto postavíš alespoň nějakou boudičku... >:D -
Mig_35 08.11.08 21:11
« Proč a jak vyhodili šlechtice šviháka z renault clubu.cz
[odkaz]
od druhé stránky to začíná být zajímavé.
cituji (o kompak se to mluví???):
Přijde mi, že jsi typ člověka, kterému dělá dobře dokazovat ostatním kolem, co má, co si může dovolit a že jedině on a jeho styl je měřítkem všeho pro všechny...
Vyzařuje to s každého tvého příspěvku...
Jen tak mimochodem, člověk který má potřebu hlásat do světa že sponzoruje toto a támhleto, chlubit se že dává peníze na charitu apod.,
to nedělá z dobré vůle a z přesvědčení, nýbrž kvuli svému renomé a image
Pro většinu lidí je to jen měřítko bohatství...Mám na to dávat někomu peníze...
Tohle všechno jen potvrdilo řádky výše zmíněné a moje slova na začátku...
Mysli si o mně co chceš Petře...
konec citátu:-)
tak se zdá, že tě tam měli všichni plný zuby, co? ani se nedivím. takový chlubílky nemůže vystát nikdo.
Prosím tě tedy ještě jednou,protože vidím,že jsi tady.