Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.11.08  21:39

« Re: Proč a jak vyhodili šlechtice šviháka z renault clubu.cz

Migu,já tě u tebe v diskusi opakovaně prosila o odkaz na půjčovnu 911ky,která dle tebe pronajímá za stejných podmínek jako já.
    Prosím tě tedy ještě jednou,protože vidím,že jsi tady.
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 08.11.08  21:36

jo... anebo dalsi prispevek na tema - jak si sprijemnit sobotni vecer >:D 8-s ..Kysky, udelej tady poradek!! >:D >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  21:35

« Re: Proč a jak MIG z Brna znemožnil se

Ohledně hodnocení- už někdy před týdnem jsem zaregistroval tvůj nick, když si na tvé hodnocení kdosi stěžoval. Dokonce jsi Feferonce, která ti naštěstí nepůjčila auto nandal známky 1, 1, 1.
    Prostě se chceš srovnávat, něco si dokazovat, ale nemáš na to. Buď soudný, a běž si notovat na Renault Club, k tobě rovným. Nebo si budeš rozumět s naší sousedkou, starou Kučerovou. Ta má stejné názory jako ty, a ještě ji štvou fronty, a drahé máslo... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  21:33

Nemachruj, je to pozemek i s postaveným barákem, mě je to jasný :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.11.08  21:30

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  21:28

Počkej počkej, to mi něco připomíná! Třeba jak Feferonce píšeš: "Počkej až uvidíš mé další auto!" >:D
    Jestli tobě je 35, tak je mi tě celkem líto... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  21:25

MIGu, tady vidíš, jak je MACZ svobodné. Tady tě má za dnešek taky pár lidí plné zuby, a stále jsi tu. Tady BAN nedáváme. Renault Club si tím udělal skvělou reklamu. Dokonce loboval u redakce MACZ, aby promazali mé příspěvky...
    Takže ohánět se tady zrovna tímto klubem svědčí o tvé bezradnosti. Nedělá mi problém ti totálně zahnojit diskusi, ale myslím, že už jsis ji zahnojil sám... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  21:25

...a ty viditelně potřebuješ... dostat :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  21:23

Myslím, že to tu nikoho nezajímá a pokud ano, myslím že si to ten dotyčný mohl sám naleznout nebo se mýlím? Do tohodle se nemáš co montovat, jo je jako by jsi začal najednou pátrat potom, proč jsem přestal chodit na xchat apd. 8-s 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 08.11.08  21:23

ne šviháku, je to jinak, já jsem si dovolil oznámkovat tvoje auto jinak než jako dokonalé a od té doby se mně snažíš, trošku nešťastně, znemožnit. Ten "takový vřed" sám o sobě způsobil, že ti dali na RC ban? To si nemyslím. Zdá se, že tě tam měli plné zuby všichni... Ty nemáš jediný příspěvek, ve kterém by ses nezmínil o penězích. To bude skutečně nějaká mánie. Já mám - ty nemáš, já mám víc atd. V Brně stojí slušný pozemek 2500-3000 za metr. Z toho si určitě spočítáš, že ten pozemek tak obrovský není.
  • 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.11.08  21:22

« Osvetim

kdo se bude zitra divat na ČT2 v 17:00 na dokument Šoa?ja urcite protoze vse ohledne WWII a koncentraku mne ted strasne zajima!sem druhy Mateo Mendosa >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  21:19

Pošli mi číslo účtu, ať ti taky něco můžu poslat, já mám charitu rád, a ty viditelně potřebuješ... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  21:17

« 7000

Gratuluji Šviháku :yes: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.11.08  21:17

To je citát od člověka, podobného tobě. Stačí si někam uveřejnit hezké auto, a hned se najde takový vřed.
    Ty jsi napsal, že si hraju na to co nejsem, a že mám stoletý Cayenne. A na jedno si zapoměl. Kdybys tohle nedělal, vůbec jsem si tě nevšiml...

Smlouvej dál, ať si na tom obřím pozemku, kvůli kterému jsi prodal auto postavíš alespoň nějakou boudičku... >:D
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.11.08  21:16

tu druhou stranku sem jen proletela ale mam z toho tenhle nazor:provokoval jsi ho na rc a ted si ho prisel provokovat sem? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 08.11.08  21:12

« Re: Stydíte se za své ojeté auto?

svihak gratulujem k dalsej tisicke..pridem tu po dlhsej dobe a hned takyto pekny ulovok...7 je moje stastne cislo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 08.11.08  21:11

sads
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 08.11.08  21:11

o co tu ide?:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 08.11.08  21:11

« Proč a jak vyhodili šlechtice šviháka z renault clubu.cz

[odkaz]
    od druhé stránky to začíná být zajímavé.
    cituji (o kompak se to mluví???):
    Přijde mi, že jsi typ člověka, kterému dělá dobře dokazovat ostatním kolem, co má, co si může dovolit a že jedině on a jeho styl je měřítkem všeho pro všechny...
    Vyzařuje to s každého tvého příspěvku...
    Jen tak mimochodem, člověk který má potřebu hlásat do světa že sponzoruje toto a támhleto, chlubit se že dává peníze na charitu apod.,
    to nedělá z dobré vůle a z přesvědčení, nýbrž kvuli svému renomé a image
    Pro většinu lidí je to jen měřítko bohatství...Mám na to dávat někomu peníze...
    Tohle všechno jen potvrdilo řádky výše zmíněné a moje slova na začátku...
    Mysli si o mně co chceš Petře...
    konec citátu:-)
    tak se zdá, že tě tam měli všichni plný zuby, co? ani se nedivím. takový chlubílky nemůže vystát nikdo.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.11.08  21:10

Helet', nepočítá to i s barákem tu cenu???? >:D >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…