Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 08.11.08 22:05
« Re: Švihákova reakce...
TurboSlečno, tohle není soupeř na hádku, přijde mi jako malé děcko. A jestli já jsem děcko, tak on je ještě menší děcko. Prostě tohle není můj soupeř. Svým způsobem jde o nějakého chudáka, který by chtěl, moc by chtěl, ale nejde to... ;-) -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 08.11.08 21:46
« Re: Proč a jak vyhodili šlechtice šviháka z renault clubu.cz
Tak jsem nějak přelouskal ten odkaz a nechapu co to ma společného s tímhle forem a problematikou a newim jestli ma tento odkaz takovou váhu jak se jeji pisatel asi domniva protože nikdo krom švikaha a myyyga neví co bylo přičinou a jak to začlo.
A jestli šlo o to jak tam švihák popisuje sve přízpěvky na školy atd.--vubec se mu nedivím. Ja osobně nejvíc co nenavidím je když mě někdo obvinůje z něčeho co je naprosto v rozporu s mymi zasadamia ososbními hodnotami ktere bych nikdy nezradil, taky bych se snažil očistit vším možným.
A na závěř me nazory na podnikatele jsou zde již zname a tak bych tě migu typoval na podnikatele typu ktery umi vydělat nějáke peníze většinou na odiraní jiných pak je všechny naserviruje ostatním aby viděli jak jsi zaloveny--ale to co ukazuješ jako zlomek je veskutečnosti vše na co se zmužeš.
A pry souhlasí i turboslečna.
šviháku Háj je s tebou. :-! -