Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Dylan McKay 08.11.08 22:36
« Re: Michal Kocmánek z Brna
Migu, ty jsi vážně ubohej. Za ten den jsi napsal hodně zla, přijde mi, že tě vyhodili někde z bulvární diskuse, protože se do ni náramně hodíš. Ukloň se před dámou, a běž si nafouknout pannu, dlouho jsi to nědělal, a je to vidět... >:D -
Dylan McKay 08.11.08 22:32
« Re: Michal Kocmánek z Brna
Migu, to je marný. Každý ví jak to tady s hodnocením chodí, a to že není objektivní, to je úplně jasný všem. Ale když někoho ohodnotí někdo s tak mizernou recenzí jako ty, pak je to i viditelné.
A tvoje komentáře, těm se vyrovná fakt jen stará Kučerová.
Chlape, vždyť ty jsi obyčejný závistivec, který kolem sebe kope a plive! >:-[] -
Mig_35 08.11.08 22:28
« Re: paní Božena o hodnocení
A ještě jednou, jak to celé vzniklo, dovolil jsem si nesouhlasit s tímto stupidním systémem a proto jsem se dostal pod palbu kritiky těch /toho:-) komu to bylo příjemné nejméně. Pokud někdo neunese názor ostatních, asi by si neměl své auto dávat na takový server, že ano. -
Mig_35 08.11.08 22:24
« paní Božena o hodnocení
cituji:
Co se týče toho bodování tady,je to jinak.Tady se mezi sebou tak trochu všichni známe a většinou se tady boduje nespravedlivě - já tobě 10 ty mně 10.Taky jsem tady začínala se záměrem bodovat tak,jak by se mělo,ale to by mě někteří vyfakovali..Prostě jsem se přizpůsobila většině,ale držím se aspoň zásady,že boduju desítkama jen ty auta,který buď znám(teoreticky,nebo prakticky),anebo ty auta,který se mi fakt líbí.Někteří jedinci tady práskají téměř všem nováčkům desítky jen proto,aby je na oplátku dostali zpátky.Až tady budeš dýl,pochopíš ten systém.
I z toho důvodu jsem ti dala za 10.
samozřejmě, pokud vás to takto baví, nemohu nic namítat:-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.11.08 22:19
« Re: Michal Kocmánek z Brna
Mig se vypařil jak pára nad hrncem.Došly mu argumenty a pro mě nemá odpověď.Proč?Protože tu odpověď prostě nezná!
Michale Kocmánku,raději už nic nepiš.Každým dalším příspěvek si to tu jen přihnojuješ.Vytrať se zase na pár měsíců a pak se vrať a začni nanovo,jak ti radil už dnes Švihák...hmmm? :-)