Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
"-- skrytý --" 08.11.08 23:04
« Re: PRO ODLEHČENÍ
Migu, ty seš hulvát. A navíc pravděpodobně první člověk na světě, se kterym vy*ebala myčka. Vážně na sebe můžeš být hrdý.
Mimochodem, slyšeli jste, že A. Brichta věnoval nově zvolenému prezidentovi USA upravenou verzi jedné ze svých písní?
"Tenhle Barack na odstřel..." to začíná, mám ten dojem. (Doufám, že si to nepřečte někdo z BIS, jinak skomčim na Mírově) ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.11.08 23:04
« Re: Michal Kocmánek z Brna
Však jo,je pěkné si přečíst,že sis celou dobu myslel,že se hádáš s mladou buchtou.. :-) :-)
A pokud sis věk v profilu nevymyslel(dle obsahu příspěvků si ale myslím,že ti je -náct),pak jsme na tom téměř stejně >:D >:D -
Hanss (MoDo Team) 08.11.08 23:03
« Re: Michal Kocmánek z Brna
Tak ještě napíšu tady kre.ténkovi, už sem mu psal ráno, teď už půjdem pomalonku spinkat, napíšu mu teda ještě závěrem do Brna!
Michale děkujeme ti za návštěvu tady a oživení dne - myslim, že nejen já jsem se vcelku slušně průběžně bavil..... navíc je pěkné vidět, že ostatní uživatele to tak jako stmelí :-) Takže nech nám tady naše neobjektivní hodnocení a zas táhni (já vim, můžeš tady být jak dlouho chceš) >:D :no: Nazdar