Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 09.11.08 00:19
« Re: Proč a jak vyhodili šlechtice šviháka z renault clubu.cz
Kdyby mamičky vyprovázely děti ke dveřím, tak by zdržovaly provoz. Vem si, že ráno během 15 až dvaceti minut tam musí navézt třeba tisíc děcek. U nás ve Wood acres elementary school bylo stání u obrubníku pro tak pět aut za sebou, na obrubníku služba ze starších dětí /tak 12 let/, ti mají reflexní vesty a otvírají a zavírají dveře od aut, aby děcka mohly rychle vyskočit a mohly najet další auta. -
TurboSlečna 08.11.08 23:42
« Re: PRO ODLEHČENÍ
Tak to nás teda velice těší, že jsme ti spravili náladu, ostatně jsou to tady samí správní lidi,kteří budou držet při sobě a navzájem si zlepšovat náladu...já jsem dneska měla taky náladu pod psa, ale tady se to zase pěkně rozjelo a docela příjemně popovídalo o našich malých i velkých příšerkách :-) -
Novic (Porsche team/GT-R team) 08.11.08 23:38
« Re: PRO ODLEHČENÍ
jj perlit e protoze dneska odpoledne jsem dostal na jedne strance protoze jsem si chtel zalozit firmu a jeden admin na mne postval druheho admina a tretimu adminovi bylo blbe byt proti tem dvou tak byl snima....na moji strane byl jen moderator a dva obycejni uzivatele ktery jsou proti trema adminum totalni nic!!!!a mam dozivotni ban takze parada a vy jste mi tu aspon zlepsili naladu a uplne jsem na tu stranku diky vam zapomnel takze DIKY!!!! ;-) :yes: