Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 11.11.08 21:29
« Re: POLICIE
Ono totiž není černé, ale zvláštně černé. Chvilku do stříbrna, chvilku do hněda, chvilku do fialova. A když jsem se v neděli opil slivovicí, tach jsem měl na dvoře takových Cayennů pět! >:D
TurboKluku, policajti fungl novou oktávku, kterou jsem jim koupil i já rovnou takhle honí, neměla by se nejdříve zajet, abych jim ještě neplatil servis? ;-\ -
David Silver 11.11.08 21:23
« Re: POLICIE
Švihák: Podle jakých kol? Počkej, ted' mluvíš o Porsche-ferrari nebo o policajtech? V Kamenici jsem nikdy nebyl, tak nevím, ale co vím, tak na celý Vysočině těch lepších aut se motá málo a když, tak u těch větších měst - Jihlava, H. Brod,... :yes:
Ps: jsem dneska zkoumal, jaktože Tvoje Cayenne Turbo je o tolik hezčí jak ostatní Turba v černé, a došel sjem k závěru že je to ta kombinace světlé a černé všude :yes: -
Dylan McKay 11.11.08 20:56
« auta z USA
Jak jsem psal, že jsem zastavil bílé GL, tak mi ten pán denně posílá nabídky aut z USA. Dnes přišly nabídky na Cayman, Tribecu, včera na H2 a Q7, několikrát GL, Escalade a jiné. Například ten Cayman je červený, má i červenou barvu v kolech, je celkem fešnej- a cena milion Kč, najeto 2500 mil...
Kdyby to někoho zajímalo, můžu přeposlat na mail...
Ale víš jak borci zkoušeli auto a hned je z toho afera.
A řekněme si pravdu kdo na volnejší dálnici jede 130km/h