Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…
Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…
Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…
Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…
Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…
Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…
Predbehnu Svihaka a vypisji jeho auta a me hodnoceni:
Land Rover Range Rover 4.4i V8 Vogue Multimedia - 7b
Nissan Murano 3,5 V6 - 8b
Porsche Cayenne Turbo - 8b
Renault Avantime 3,0 V6 24V Privilege - 9b
nevim, zda li se vam to hodnoceni nizke, ale bohuzel (pro Svihaka), nemam rad SUV a povetsinou ani agresivne vyhlizejici auta. Dle meho nazoru, chce li nekdo poradne auto do terenu, koupi se Defendera,.... Pokud chce nahonit ego, koupi si SUV (cest vyjimkam). Mozna, ze je Range ze vsech techto tri aut nejterennejsi, avsak take se mi nejmin libi. To, ze jsem dal Muranu 8b je zasluhou jeho designu... a Cayenne... protoze je to Porsche a pro ne mam jistou slabost (jinak by dostal jeste min. I kdyz timhle modelem me Porsche zklamalo).
A Renault? Je to osklive kacatko. Ackoliv to neni primo muj salek caje, ma v sobe urcite kouzlo, jistou odvahu, kterou nemuzu neocenit.
To by tedy bylo k memu hodnoceni. Promin Svihaku (a ostatni podobneho nazoru), ale ja muzu dat 10b jen autu, ke kteremu opravdu neco citim. Musi to byt skutecne AUTO. Kdyby tu mel nekdo krasnou T603, nevaham ani vterinu (krom toho jsem tady uz 10b nejednou daval), ale dnesni model auta jako ciste spotrebniho zbozi, ktere na sebe clovek oblikne jako kosili a za pul roku koupi novou.. to se miji s mou predstavou o aute.
Když už jsme u hodnocení, Murano má mizernou recenzi, přesto dostalo víc bodů než RR. Děsí mě názory toho člověka, jeho věta o košilích a autech- podle něj si má člověk koupit auto a mít ho 30 let? A další kdo "nemá rád SUV"...