Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Flammer (RSKa) 12.11.08 13:03
« Re: marozKO- Trabant
svihaku ale ty nevidis ze im to robi radost ked ta mozu nastvat? ved je to len hodnotenie nejde o nic , uz aj tak si tu dosiahol najvacsie uspechy ked si mal dve autav Top ten, mas dve auta ktore su TOP diskusia, dokonca mas este aj prve miesto v TOp ten momentalne, tak nechapem preco sa nechavas nasierat takymi ludmi, setri si nervy takymto pristupom zachvilu dostanes infarkt, zachvilu sa ti narodi maly chlapec este len prinom si uzijes - tak si setri nervy na neho a takychto ludi proste ignoruj , nevsimaj si ich ,
PS: ber to na vedomie este raz sa rozculis tak budem musiet poslat LUIGIHO a VINCENZA nech ta troska schladia, s pozdravom Al Capone :-! -
Dylan McKay 12.11.08 12:46
marozKO napsal:
"A bohuzel pro SUV - je si vetsinou kupuji lidi, co nedokazou prekousnout, kdyz jim nekdo jejich auto nezavidi, nepadnou na zadek, kdyz kolem nich projede atd."
Tohle může napsat jenom dement, závistivec. Já nejezdím v SUV aby takovejhle dement slintal závistí, ale abych se před takovýma lidma schoval za tuny plechu! Jezdím opatně, ale čuromrdání ve starých šunkách věčně vožralý z diskoték.
A vy co se těhle zcestných názorů zastáváte, jděte do pr.dele taky!
Tady nejde o body, ale o ty zajebaný debilní názory!!! -
Dylan McKay 12.11.08 09:00
« Re: marozKO- Trabant
Nezbývá mi, než takové lidi házet do jednoho pytle. Názor "nemám rád SUV" mi přijde dost laciný, svědčí o tom, že se panáček nikdy v žádném SUV nesvezl. A pokud jde o ekologii, můj Cayenne znečisťuje míň než jeho rozzuřený vysavač... :-! -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08 08:58
« Re: marozKO- Trabant
Víš možna že je to proto že nemam buh ví jake auto ale hodnoceni auta pokud není dle mého nazoru hodne podivne neřeším, foto a recenzi řeším ta se dá upravit a nikdy newím jestli někdo nema dobry postřeh co chybí,ale auto kvuli nikomu měnit nebudu -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08 08:54
« Re: marozKO- Trabant
Šviháku většinou máme stejny nazor ale v tomhle se spiše bližím k treabantovi, tedy v tom názoru o SUV ,ale je tam důležitý dovětek čest vyjímkam.
S myšlenkou na remcka nesouhlasím, mi se strašně libi, ten design je fakt bomba.
A k těm starým autum, protože se celkem pohybuji v prostředi veteranu vím kolik péče, peněz, času a umu stoji mít starší auto v pěkném stavu. A proto když vidim cokoli od felcky dolu v pěkném laku,s nezrezlou kastli a nepromaleným interierem od cigaret hned ma u mě 10.
Závěr:Psychologicky rozbor jedince jezdícího v trabi dopadl veskrze kladně, jeví se jakesi známky závisti, což je u řidiču tohoto vozu běžné.
Hospitalizaci na psychologii nedoporučuju, vedla by pouze k zhoršení jeho zatim relativně dobrého psychického stavu. -
Dylan McKay 12.11.08 08:45
« Re: marozKO- Trabant
Starejm autům, jak píše třeba T603, by dal 10 bodů. Ať maže někam na veteránský stránky, nebo ať nový auta vůbec nehodnotí. Tyhle lidi jsou pro mě podivíni, radši budou jezdit ve starým, plesnivým, smradlavým autě, a riskovat denně svůj život...
Ono kdyby měl více peněz, hned by si nové auto koupil, prostě lže sám sobě... :-!