Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.08  13:16

« GL

Víte čím jezdí Lewis Hamilton? Mercedes-Benz GL 420 CDI! :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.08  13:14

« Re: Pěkné ráno

Kysky, už letím pryč, tady na MACZ je to zvrhlý... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.11.08  13:12

« Re: Pěkné ráno

Zdravím ze školy. Jak je v PE? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.08  13:06

« Re: marozKO- Trabant

Kluci, ať dá klidně jedničky, tady fakt nejde o body, ale vzpomeňte na ty před ním. Já prostě miluju, ano miluju SUV, protože jsou to co potřebuju, a teď mi je haní trabantista!!!

Ale jinak jsem v pohodě... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 12.11.08  13:03

svihaku ale ty nevidis ze im to robi radost ked ta mozu nastvat? ved je to len hodnotenie nejde o nic , uz aj tak si tu dosiahol najvacsie uspechy ked si mal dve autav Top ten, mas dve auta ktore su TOP diskusia, dokonca mas este aj prve miesto v TOp ten momentalne, tak nechapem preco sa nechavas nasierat takymi ludmi, setri si nervy takymto pristupom zachvilu dostanes infarkt, zachvilu sa ti narodi maly chlapec este len prinom si uzijes - tak si setri nervy na neho a takychto ludi proste ignoruj , nevsimaj si ich ,

PS: ber to na vedomie este raz sa rozculis tak budem musiet poslat LUIGIHO a VINCENZA nech ta troska schladia, s pozdravom Al Capone :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 12.11.08  13:03

Šviháku, já vím, že tě tyhle věci zvedaj ze židle, ale jsi inteligentní člověk. Proč se necháš vždy vytočit nějakým pitomcem? To nemá cenu. Proti pitomci nezmůžeš nic ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.08  13:01

svihak je strasne vztahovacnej a citlivej na svou osobu coz ;o) vsechno bere hned osobne ... svihaku ze ty jsi cholerik? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.08  12:59

Prostě nenávidím hodnocení člověka podle vybraného typu auta. S takovým člověkem nediskutuju, nestojí mi ani o to, abych si o něj otřel boty. Je to skrytá závist, a ta je nejhorší... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.08  12:58

no tak to je hustej poznatek :-)
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  12:56

Jo to už je ta publicita na to si musíš zvyknout,
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.08  12:55

Švihák nevyhledává na MACZ malý auta, a nepíše jim jak jsou špatná! Vůbec je nevidím, nezajímají mě!
    Ale švihákovi zcela pravidelně někdo s malým nebo pravěkým autem píše svoje bláboly!
    Kur.va ať už mě ti srá.či malý nechaj napokoji!!!
  • « 00 Reagovat !

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  12:47

Ale jsou stary auta co v nich jezdi ožralci do hospody a stary auta.
    A neber to jako utok na tvou osobu mluvi se zde obecně
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.08  12:46

marozKO napsal:
    "A bohuzel pro SUV - je si vetsinou kupuji lidi, co nedokazou prekousnout, kdyz jim nekdo jejich auto nezavidi, nepadnou na zadek, kdyz kolem nich projede atd."

Tohle může napsat jenom dement, závistivec. Já nejezdím v SUV aby takovejhle dement slintal závistí, ale abych se před takovýma lidma schoval za tuny plechu! Jezdím opatně, ale čuromrdání ve starých šunkách věčně vožralý z diskoték.

A vy co se těhle zcestných názorů zastáváte, jděte do pr.dele taky!

Tady nejde o body, ale o ty zajebaný debilní názory!!!
  • « 00 Reagovat !

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  09:02

ekologii neřeším.
    Jedine + ktere u mě maji SUV je bezpečnost samozdřejmě pro toho vevnitř na druhé straně je to jinak
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.08  09:00

Nezbývá mi, než takové lidi házet do jednoho pytle. Názor "nemám rád SUV" mi přijde dost laciný, svědčí o tom, že se panáček nikdy v žádném SUV nesvezl. A pokud jde o ekologii, můj Cayenne znečisťuje míň než jeho rozzuřený vysavač... :-!
  • « 00 Reagovat !

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  08:58

Víš možna že je to proto že nemam buh ví jake auto ale hodnoceni auta pokud není dle mého nazoru hodne podivne neřeším, foto a recenzi řeším ta se dá upravit a nikdy newím jestli někdo nema dobry postřeh co chybí,ale auto kvuli nikomu měnit nebudu
  • « 00 Reagovat !

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  08:55

Třeba lže a třeba ne.
    A jestli mu v garaži nestoji vedle trabi bmw nikdo vědět nemuže.
  • « 00 Reagovat !

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  08:54

Šviháku většinou máme stejny nazor ale v tomhle se spiše bližím k treabantovi, tedy v tom názoru o SUV ,ale je tam důležitý dovětek čest vyjímkam.
    S myšlenkou na remcka nesouhlasím, mi se strašně libi, ten design je fakt bomba.

A k těm starým autum, protože se celkem pohybuji v prostředi veteranu vím kolik péče, peněz, času a umu stoji mít starší auto v pěkném stavu. A proto když vidim cokoli od felcky dolu v pěkném laku,s nezrezlou kastli a nepromaleným interierem od cigaret hned ma u mě 10.

Závěr:Psychologicky rozbor jedince jezdícího v trabi dopadl veskrze kladně, jeví se jakesi známky závisti, což je u řidiču tohoto vozu běžné.
    Hospitalizaci na psychologii nedoporučuju, vedla by pouze k zhoršení jeho zatim relativně dobrého psychického stavu.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.08  08:45

Starejm autům, jak píše třeba T603, by dal 10 bodů. Ať maže někam na veteránský stránky, nebo ať nový auta vůbec nehodnotí. Tyhle lidi jsou pro mě podivíni, radši budou jezdit ve starým, plesnivým, smradlavým autě, a riskovat denně svůj život...
    Ono kdyby měl více peněz, hned by si nové auto koupil, prostě lže sám sobě... :-!
  • « 00 Reagovat !

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  08:36

Jak jsem přečetl první větu tak si připadám jako člen protiteroristicke brigady na poradě a ten chlap se chystá zabít asi tisíc lidi >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…