Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 12.11.08 16:11
« Re: Něco na povzbuzení
Tak já doporučuju Kofollu :yes: :yes: :yes: Ta se projevuje kolikrát až dost. :-) Když je tat'ka ostpalí tak si jednu koupí do auta a pak řídí jak na okruhu :-) :yes: Já když si ji dám na kole, tak dojedu o dost dál než s pouhou vodou. :yes: :yes: Takže je ověřená :yes: :-) -
Dylan McKay 12.11.08 15:52
« Něco na povzbuzení
Potřebuju více energie, protože jsem na roztrhání, a už nějak nestíhám. Kafe si dávám turka po ránu, ale nestačí. Někdy redbula, ale ten není vhodný. Poraďte něco na povzbuzení z přírody, nemyslím drogy nebo hulení, ale něco po čem člověk vydrží být aktivní. Nějaká zkušenost? -
Dylan McKay 12.11.08 15:38
« Re: Migu
No nic, neřešme ho, už tu není. Vrátí se...
Včera jsme se se ženou dohodli, že si Cayenne nejspíš necháme. Ještě se poptám v Mariánkách. Nepotřebuju ho prodávat, tak proč na to tlačit, nebo prodávat pod cenou...
Prostě ho ojezdíme, a pak se uvidí.
A k těm co nemají rádi SUV. Nemusím nic obhajovat, ale podívejte- každý den se vám hlásím z jiného koutu republiky, jezdím víc než dost. Naše silnice jsou pro SUV jako dělané, a naši řidiči také.
Názor jedince, který si libuje ve starých autech- takové auto bych vůbec mít nemohl. Nejen, že by nedojíždělo do cíle, ale veškerý komfort cestování je někde jinde. Prostě nejhorší názor roku na MACZ...
Ale jo, jezděte v osobácích, nejlépe v těch starých, ať mám vždycky velkou šanci se vrátit domů ke své milované ženě...
-
Dylan McKay 12.11.08 15:17
« Migu
Kysky, už ho nech. Psal jsem to už minule. Není špatný.
Migu. Nechci se hádat, fakt ne. Když jsi šel na MACZ, tak určitě kvůli autům- je to tak? No tak u těch aut zůstaňme. Diskuse, která přeroste v osobní útoky je podlá. Ano, jsem v tomto případě podlý. Ale ty taky.
Zkusme to jinak, a vy ostatní se do nás chvilku nepleťte, OK?
Migu, co chceš jako příští auto?
nie si uz paranoidny? >:D >:D
stefan s tebou asi riadne zamaval ze ho uz vidis aj v blondynke :-)