Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.11.08 17:06
« Re: Sakra!
No fakt sakra.Co to tu zase bylo s Migem??Řekne mi to někdo ve stručnosti?Nechce se mi to celý číst... A probůh,co to má za profilovou fotku??To se máme jako bát?Nebo co tím sledoval????
Jediný čeho dosáhl tou fotografií,teda alespoň u mě,je to,že se propadl ještě na větší dno. :no:
Že bych vám sem,děcka,taky vyfotila svoje přednosti??? >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
To je teda fakt síla.Trošku skromnosti by tomu člověku prospělo... ;-\ -
Dylan McKay 12.11.08 16:55
« Re: Něco na povzbuzení
Já té recenzi na Cayenne S prostě nevěřím. "Slečna" píše o jízdních vlastnostech a o brzdách jako profík, ale nemá vyplněny základní technické informace. Dále zařadila Cayenne do užitkových vozů, čili je asi čtvrtá mezi dodávkami. Ta recenze je udělaná z recese, aby byla protiváhou té mojí.
Mám tady pomalý net, ale vsadím boty, že fotky jsou z eBay, mobile.de nebo autoscout24.de... -
TurboSlečna 12.11.08 16:40
« Re: Pěkné ráno
Ahojky lidi, tak mi dalo práci, než jsem se prolouskala od včerejšího večera až do dnešního odpoledne, byla tady asi hodně peprná diskuze, ale škola zavolala a TS musela jít...
Šviháku, jen abych přispěla svou troškou do mlýna, víš, na něco reaguješ s těžkým klidem, ale něco si vezmeš hodně osobně a třeba to tak vůbec brát nemusíš. Tím tě samozřejmě nechci urazit, jen jsem tady z toho měla takový pocit.
Migu, prozraď mi tajemství: kdepak tě nafukovali??? Plastika takovéhle kumšty asi neumí, je to domácí práce????Jestli jo, tak celkem nepoměr, chtělo by to trošku vyrovnat ;-)... A možná by ti taky neuškodilo zopakovat si češtinu, třeba jaký je rozdíl mezi Vás a vás, když ses tady navážel do Kyskyho... ;-)