Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.11.08  17:09

« Re: Sakra!

Třeba....jedna z mých předností....JSEM DĚSNĚ POŘÁDKUMILOVNÁ! >:-[] >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 12.11.08  17:08

Feferonko, a kterépak přednosti by to byly?Máme jich přece jenom víc ;-) ...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.11.08  17:06

No fakt sakra.Co to tu zase bylo s Migem??Řekne mi to někdo ve stručnosti?Nechce se mi to celý číst... A probůh,co to má za profilovou fotku??To se máme jako bát?Nebo co tím sledoval????

Jediný čeho dosáhl tou fotografií,teda alespoň u mě,je to,že se propadl ještě na větší dno. :no:

Že bych vám sem,děcka,taky vyfotila svoje přednosti??? >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]

To je teda fakt síla.Trošku skromnosti by tomu člověku prospělo... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  17:03

« Re: Něco na povzbuzení

Ahoj TS
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 12.11.08  17:03

vsak jsem to v 16:58 psal ale kdyz sis toho vsiml tak si to asi editoval ze? >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 12.11.08  17:00

Ahoj TK :-)
  • « 00 Reagovat !

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  16:59

Na turbokluka je to moc vysoké.
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 12.11.08  16:59

mrknu na mobile.de ;-) Ale tam to nejspíš nebude, na SPZtce je vidět nápis SK ;-)
  • « 00 Reagovat !

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  16:58

No z tipcarsu nejsou to jsem ted projel,, Taky myslim že máš pravdu.
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 12.11.08  16:58

ale SPZ je doopravdy slovenská ta jde videt např. na 2fotce ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.08  16:55

Já té recenzi na Cayenne S prostě nevěřím. "Slečna" píše o jízdních vlastnostech a o brzdách jako profík, ale nemá vyplněny základní technické informace. Dále zařadila Cayenne do užitkových vozů, čili je asi čtvrtá mezi dodávkami. Ta recenze je udělaná z recese, aby byla protiváhou té mojí.

Mám tady pomalý net, ale vsadím boty, že fotky jsou z eBay, mobile.de nebo autoscout24.de...
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 12.11.08  16:54

Exteriér zajímavý, ale ten interiér...sice za Ferarri, to by se líbilo TK, ale co je moc, to je moc :-|
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 12.11.08  16:46

Mi stačí trošku studené vody nebo svěží vzduch ráno (jezdím ráno na nádraží na kole, tak to mě trošku probere)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.11.08  16:45

Hošku!! Také jsem gho už viděl (v AutoTipu Sports Cars) ale ten interiér 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 12.11.08  16:40

« Re: Pěkné ráno

Ahojky lidi, tak mi dalo práci, než jsem se prolouskala od včerejšího večera až do dnešního odpoledne, byla tady asi hodně peprná diskuze, ale škola zavolala a TS musela jít...
    Šviháku, jen abych přispěla svou troškou do mlýna, víš, na něco reaguješ s těžkým klidem, ale něco si vezmeš hodně osobně a třeba to tak vůbec brát nemusíš. Tím tě samozřejmě nechci urazit, jen jsem tady z toho měla takový pocit.
    Migu, prozraď mi tajemství: kdepak tě nafukovali??? Plastika takovéhle kumšty asi neumí, je to domácí práce????Jestli jo, tak celkem nepoměr, chtělo by to trošku vyrovnat ;-)... A možná by ti taky neuškodilo zopakovat si češtinu, třeba jaký je rozdíl mezi Vás a vás, když ses tady navážel do Kyskyho... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.08  16:38

« Sakra!

Hele: [odkaz] Není to fake? Někde jsem to viděl...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.08  16:35

[odkaz] a nebo tohle a pokud to budes brat tak uz s tebou nikdy nic nesvihne ;o) chitosan, cholikan, rakytnik, apod
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.08  16:32

normalne mel by jsi denne zrat susene mravence :-) je to vyrobek od tianshi ... viz [odkaz] sekce produkty, je to dost dobry a 100percentne prirodni latky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.08  16:19

>:D >:D asi si budu muset dát pauzu nebo mě tady z toho všeho švihne! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.08  16:16

kdo je štefan
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…