Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ivanuska_Matej ( RSka) 13.11.08 18:37
« Re: Tak jsem si všiml, že se ta malá lhářka stačila pomstít
ja skutocne len udivene krutim hlavou nad tym co tu pisete.. a to ked mi niekto oskrie naraznik je myslim pri 5 metrovych autach a mini parkovacich miestach nieco ine ako to co pisete...
preco mate potrebu si dokazovat ze ludia Vam chcu ublizovat? -
Ivanuska_Matej ( RSka) 13.11.08 18:32
kur.va kde to zijete??? to je vranov tak super mesto???
mame doma viacero aut .. viacero drahych.. o tie auta sa nestarame tak ako ludia tu.. proste ho zaparkujem tam kde potrebujem a necham ho tam kludne aj cele noci...
ale nie to je pointa...
este sa mi nestalo aby nam niekto ukradol jeden jediny znak z auta.
na zatracovanych SUV jazdim uz 3 roky a nik mi ich este "neojel" klucom...
nikto mi na parkoviskach nemlati do auta dvermi ....
Kur.va kde to preboha zijete??? -
Flammer (RSKa) 13.11.08 18:21
jiny lidi?:D a ty si si myslis ze len suvckari sa boja o auto na parkovisku? hned ako by si sa nastahoval na sk tak by ti zmizli znaky PORSCHE, sem tam by to niekto presiel klucom, len nase obycajne auto co ma kazdy treti tak hned po mesiaci od kupy mu ukradli zadny znak a skaredo to tam porysali, zadny blatnik asi po tyzdni od kupy bol z neznamych pricin cuchnuty , dalej kamarat si kupil pred rokom auto asi po pol roku mu ho niekto oskrel klucom ale nechal mu tam ryhu ktora zacina od prednych dveri a konci pri nadrzi! je to hlboke jak svina , tak nam daco vrav ze tu ziju iny ludia - ziju a mozno aj horsi ( cest vynimkam samozrejme) , a o vlade ani nezacinm hovorit -
Dylan McKay 13.11.08 18:19
Ani jsem si nevšiml, kdy PCT hodnotila. Ale včera jsi mi psal, že její Cayenne dostal od Andrejlm 7 bodů, co s tím udělám. Já ti odepsal, že je mi to jedno, že tomu autu nevěřím. A dnes mi ji tam šoupla taky...
Ta jeji recenze, copak tam nevidíte opak mojí recenze? To co chválím, ona pomlouvá!
Proboha jaké náklony? Nemá vzduchový podvozek? Vždyť je tam režim "sport" auto ztvrdne a sedí jako přibitý!
Píše o kolech 22 palců, jak jsou děsný- jaká náhoda, když na nich jezdím já!
Těsný interiér- já do Cayennu přesedl z obýváku Range Rover, a na místo si nestěžuju!
Recenze je plná lží, a někteří jedinci ji ještě ty její "kabelky" žerou!
Vždyť je to malá holka, která chce být zajímavá! Nic jiného... -
Dylan McKay 13.11.08 18:08
Udržet SUV na prvním místě je v České republice umění, když tady vládnou názory, že si SUV kupují pozéři, ti co chtějí, aby je ostatní obdivovali, a bezohlední řidiči...
Ale to, že se my suvéčkáři bojíme nechávat auta na parkovištích kvůli nepřejícím lidem, to nikdo nevidí...
Ta naše povaha česká... ;-\ -
Dylan McKay 13.11.08 18:03
Ivanusko, ty jsi snad vážně Markétka. Kdekoli na ni něco napíšu, ozveš se ty. Nech toho. Fakt se zkus starat sám o sebe.
Ta recenze falešná je. Slečna píše, že nemá čas nafotit auto, ale celej den čas na internet má.
Lidi, přestaňte se zesměšňovat nějakou obhajobou, vemte si už konečně nějaké ponaučení. Už tady bylo podobných věcí desítky...
Já hodnotil tak jak fake hodnotím vždy... >:-[] -
TurboSlečna 13.11.08 17:07
« Re: Re: Óda na MACZ
No tak dneska jsem po dlouhé době pocítila dobře proflákané dopoledne, odpoledne jsem si zasurfovala s vysavačem po kobercích a pak jsem se jela mrknout s maminou na třídní schůzky mého bratra. Momentálně píšu kámošce slohovku, nějak nemá múzu, a mě na téma "Nuda slovo neznámé" napadlo několik způsobů, jak to pojmout. Zítra mě čeká čtyřhodinová přednáška, tak snad to tam s notebobkem nějak přežiju. Gratuluju ke známce z dějáku, matika určo dobře dopadne, hůř než já na tom být nemůžeš ;-). Ale se zemákem jsi mě trošku zarazil, páč to studuju, ale je fakt že záleží na tématu, jinak na geomorfologii taky permanentně spím (btw: to mě čeká zítra právě)... -
David Silver 13.11.08 16:08
« Re: Re: Óda na MACZ
Ve škole jsem usínal,
pak jsem se na tabuli podíval,
byla tam stránka látky,
už chci zase svátky.
Když jsem se náhle probudil,
učitelka mi dala domácí úkol,
abych se doma moc nenudil.
Na zítra projekt se mám drtit,
ale zároven bych měl i něco kutit.
geomorfologie? Hehe, co to je? já nzám jneom geodézii :-! :-! - zabívá se měřením zem. povrchu :-) na to jsme cca před 2týdny psali - Mapy a jejich vznik