Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 13.11.08 21:39
« Cayennemánie
Vím o čem se vám dnes bude zdát. Nejdříve uslyšíte dunění. Pak ucítíte průvan. Přižene se nablýskaný Cayenne Turbo, otevřou se dveře, a vy sednete za volant. Pohladíte jeho límec, prohlédnete si tu krásně prošívanou přístrojovku, a pak... Pak sešlápnete plyn! Motor zaburácí, jazyk se vám zarve do krku. 5,6 sekundy, a je tu stovka! Řítíte se noční ulicí, jedete svůj snový závod...
Budíček! Budíček! Sakra, probudili jste se v posteli? Kde je to úžasné auto? Tak rychle! Zapnout švihákovu recenzi. Ta je pravdivá, přečtěte si ji. To vám musí stačit...
BRAVO CAYENNE!!! :yes: -
Dylan McKay 13.11.08 21:19
« Re: cayenne fake repete
Nééééééééééééééééé!
Nééééééééééééééééé!
Nééééééééééééééééé!
Copak je Cayenne autem fakerů?
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
Dylan McKay 13.11.08 20:41
« Re: Si, pietro odhalil Markétku! Vyhrává 1000 Kč! Markétka je FAKE!
Je volající do nebes,
ta recenze Cayenne S!
Psala ji ta chudinka,
malinkatá čubinka.
Myslela že vyláká,
cholerika šviháka.
Švihák ji však nevěřil,
a tak kluky pověřil.
Ohalil ji Si,pietro,
a to kvítko dokvetlo.
Teď už je ji velká hanba,
zapařila se ji tanga.
A kdo je vítěz? To je jasné!
Porsche Cayenne, v plné kráse! -
Dylan McKay 13.11.08 20:30
« Re: Si, pietro odhalil Markétku! Vyhrává 1000 Kč! Markétka je FAKE!
A tak Porsche Cayenne zůstalo tím krásným a dokonalým autem. Nějakej faker nemůže Cayenne pomlouvat.
Já mám radost! >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Si,pietro dík za dárek k Vánocům!!! :yes: :yes: :yes: