Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 14.11.08 18:13
« Re: Pozdrav z Maďarska
TS: Proč ne do Golfa? Myslím že je to hodně dobrý autíčko na první projížd'ky :yes: Jen povídej, co jsi vyvedla? :-) Mě se zatím nic nepodařilo (ťuk ťuk ťuk). Ikdyž jednou se se mnou utrhla hrana cesty a měl jsem co dělat plynem abych neskončil půlkou v poli ikdyž jsem jel pomali do 30-40kmh :-) Mě se v něm cestuje dobře na předním sedadle. Tam si může člověk natáhnout nohy a pohodička :-) :yes: Ale vzadu je to o dost horší. Tvrdá lavice mi není na delší cesty moc příjemná. V předu jsou sedadla citelně měkčí :yes: -
TurboSlečna 14.11.08 18:05
Jako nemůžu si stěžovat, bylo to první auto, se kterým jsem mohla jezdit sama, mamina mě do Golfa nechtěla samotnou pouštět...A taky jsem se na něm začínala učit, než jsem nastoupila do autoškoly, ale po určitém incidentu jsem musela počkat až opravdu na řidičák... >:D Mi osobně se to autíčko líbí, je prostorné a i na dlouhé cesty se v něm cestuje pohodlně...nevím jelo se mi v něm líp než ve Scoutovi (což se divím, ale ono to bude spíše řidičem)... -
David Silver 14.11.08 18:02
TS: No, TK to jenom řekl už nevím v jaké to bylo situaci ale něco kolem užitkáčů to bylo... :-)
S brzdama souhlasím :yes: :yes: Ani se ti nedivím že jsi šla dopředu :no: Když jsem začínal s ním jezdit a tat'ka mi řkel zastav a já ještě nebyl na tu citlivost tak zvyklý tak vždycky jsem trošku prověřil ABS >:D :yes: A kdyby byl nějakej o dost lepší motor do něj než je ten náš tak až bduu mít řidičák nebál bych se kvůli chování auta si právě Kangoo koupit. nestyděl byhc se za to že mám krabici která se nikomu nelíbí. Mě se líbí jak je poslušné :yes: :-)
To věřím že ve 150ti musí být už hodně vytočenej :yes: Těch 140 je asi nejlepší když se jede a nechceš mít spotřebu na sedmičce (u nás, u vaší 1,9 by to bylo 5,5-6litrů >:D ;-) ). Aha, tak to je škoda -
TurboSlečna 14.11.08 17:55
Teeeeda, si pustil pusu na špacír, jo?hm hm hm...Jako nejlepší jsou na něm brzdy...stačí maličko sešlápnout a už to brzdí. Jak jsem ho řídila poprvé, tak jsem byla z Fabky z autoškoly na obržděnou brzdu, ale jak už jsem psala v recenzi u Golfíka, tak v Budce to bylo málem líbání čelního skla >:D ...nevím, maximálně jsem jela zatím 130, jak jsme jeli do Rakouska, plně naložení, tak ho otec prohnal na 150, ale byl to už trošku jekot no...Recenzi nevím, jezdí s ním teď zaměstnanci, doma ho moc nemáme... -
David Silver 14.11.08 17:51
TS: Hech. Nechtěla by jsi udělat recenzi? :-) Jinak to není můj výmysl - mě to tolik nepálí >:D - poprvé jsem se o názvu této třídy dozvěděl ve srovnávacím testu ve Světu Motorů kde byl test Renault Kangoo facelift, Citroen Berlingo facelift, Partner facelift, Fiat Dobló a Ford Tourneo Connect SWB :-)