Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  18:13

« Re: Pozdrav z Maďarska

TS: Proč ne do Golfa? Myslím že je to hodně dobrý autíčko na první projížd'ky :yes: Jen povídej, co jsi vyvedla? :-) Mě se zatím nic nepodařilo (ťuk ťuk ťuk). Ikdyž jednou se se mnou utrhla hrana cesty a měl jsem co dělat plynem abych neskončil půlkou v poli ikdyž jsem jel pomali do 30-40kmh :-) Mě se v něm cestuje dobře na předním sedadle. Tam si může člověk natáhnout nohy a pohodička :-) :yes: Ale vzadu je to o dost horší. Tvrdá lavice mi není na delší cesty moc příjemná. V předu jsou sedadla citelně měkčí :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  18:05

« Re: Re: Óda na MACZ

EEE :-!
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  18:05

Jako nemůžu si stěžovat, bylo to první auto, se kterým jsem mohla jezdit sama, mamina mě do Golfa nechtěla samotnou pouštět...A taky jsem se na něm začínala učit, než jsem nastoupila do autoškoly, ale po určitém incidentu jsem musela počkat až opravdu na řidičák... >:D Mi osobně se to autíčko líbí, je prostorné a i na dlouhé cesty se v něm cestuje pohodlně...nevím jelo se mi v něm líp než ve Scoutovi (což se divím, ale ono to bude spíše řidičem)...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  18:02

Švihák: Tohle od někud znám ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08  18:02

vis kde je A.R.Cars? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  18:02

TS: No, TK to jenom řekl už nevím v jaké to bylo situaci ale něco kolem užitkáčů to bylo... :-)
    S brzdama souhlasím :yes: :yes: Ani se ti nedivím že jsi šla dopředu :no: Když jsem začínal s ním jezdit a tat'ka mi řkel zastav a já ještě nebyl na tu citlivost tak zvyklý tak vždycky jsem trošku prověřil ABS >:D :yes: A kdyby byl nějakej o dost lepší motor do něj než je ten náš tak až bduu mít řidičák nebál bych se kvůli chování auta si právě Kangoo koupit. nestyděl byhc se za to že mám krabici která se nikomu nelíbí. Mě se líbí jak je poslušné :yes: :-)
    To věřím že ve 150ti musí být už hodně vytočenej :yes: Těch 140 je asi nejlepší když se jede a nechceš mít spotřebu na sedmičce (u nás, u vaší 1,9 by to bylo 5,5-6litrů >:D ;-) ). Aha, tak to je škoda
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  18:01

to není špatný nápad ;-)
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08  17:59

i tak bysme mohli nejakou akcicku do te doby pripravit ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.08  17:59

Dobrá dobrá... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  17:56

Berem tě za slovo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  17:55

Teeeeda, si pustil pusu na špacír, jo?hm hm hm...Jako nejlepší jsou na něm brzdy...stačí maličko sešlápnout a už to brzdí. Jak jsem ho řídila poprvé, tak jsem byla z Fabky z autoškoly na obržděnou brzdu, ale jak už jsem psala v recenzi u Golfíka, tak v Budce to bylo málem líbání čelního skla >:D ...nevím, maximálně jsem jela zatím 130, jak jsme jeli do Rakouska, plně naložení, tak ho otec prohnal na 150, ale byl to už trošku jekot no...Recenzi nevím, jezdí s ním teď zaměstnanci, doma ho moc nemáme...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  17:51

TS: Hech. Nechtěla by jsi udělat recenzi? :-) Jinak to není můj výmysl - mě to tolik nepálí >:D - poprvé jsem se o názvu této třídy dozvěděl ve srovnávacím testu ve Světu Motorů kde byl test Renault Kangoo facelift, Citroen Berlingo facelift, Partner facelift, Fiat Dobló a Ford Tourneo Connect SWB :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  17:48

TS: TK tě naprášil ;-) :yes: Na okruh jak dělané, akorát ve 160ti projíždět zatáčku trošk uvětší náklon a ta maximálka je fakt moc malá... :-( Ikdyž jsme tam jeli jenom 140 >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.08  17:48

V létě se tam ukážu!
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  17:46

>:D >:D >:D >:D >:D no tak si holt bude muset pospíšit!!!!!
    >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  17:45

teď jak si pročítá recenzi na Kangooa, tak hezky jsi to nazval "krabicovou kombi", my mu přezdíváme Budka
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08  17:44

>:D >:D >:D >:D dyt svihak prijede az za rok >:D >:D >:D >:D >:D >:D to do te dobry bude 2.rocnik havirovskeho srazu ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.08  17:43

Ano, vydržte, až pak se můžete sejít! >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  17:42

co si fetoval ve 4 letech? Barvy laky ?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  17:42

ale musíme počkat na šviháka, ten slíbil, že až se tu objeví, bude sraz ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…