Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08  18:37

« Re: Pozdrav z Maďarska

no jak pisu stalo se mi t 2krat nebo 3krat von sunny ma totiz hrozne dlouhy prevody,ja si dam vzdycky kolecko nebo dva zaradim na dvojku a jedu na plnej asi 150m vetsinou vytahnu tak 70 >:-[] otocim se a zas spatky to uz jedu tak 60 protoze na konci je zed a spomaluju ze pustim plyn pockam az otacky klesnou a dam ze 4 na 2 udelam zase kolecko dva a konec :-)
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  18:34

Ahoj šviháku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  18:34

Novic: No to je fakt..

No, já právě když se otáčím tak né moc pomalu ;-) Tybrd'o, to já vždycky kvalt trefil :yes: Ale tat'ka mi asi každou jízdu říká že můžu zastavit klidně na čtyřku bo trojku že je to úpa jedno. Ale já vždy když zastavuju tak kvalt po kvaltu snižuju :-) :yes: At' si to řazení užiju :yes: :-! Žádná obotíž pro mě řazení, to tam cpu automaticky. :-) Týjo ted' když o tom píšu, jsem si vzpomněl, kde bych se mohl příští středu vyřádit >:-[] :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  18:34

Ten odkaz asi nepofachčí, co se dá dělat...jednalo se o bílého Golfa 4, 1.4 benzín, rok 1999 se základní výbavou, za 80 000, tak se mi to nějak nezdálo...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.08  18:34

Loučím se, synovec s neteří si chtějí hrát, už mám okopaný záda a hlavu, tak se jdu nechat domlátit. Ahoj! :yes:
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08  18:33

ten odkaz je moc dlouhej :-(
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  18:30

Tak ještě jednou...
    [odkaz]%2FARY1458%2F… />No jako s Golfem jsem včera perfektně protočila kola na mokré vozovce mezi paneláky, se "sestřenkou" jsme si udělaly slalom mezi kanály, tak ta se chechtala... Tu spojku jsem nepřepálila, tak nevím, proč kolem toho byl takový rambajs :-D...my jsme jednou jeli do Chorvatska Nissanem Vanette Cargo, to se ještě dalo, brácha spal na podlaze a já na sedačce...horší se jelo VW Transporterem, jelo nás tam 9 a BEZ KLIMATIZACE!!!!!To bylo o krk vážení, už nikdy více...letos v červnu jsme teda vyzkoušeli Scouta na cestě do Itálie, ale ani v tom jsem se občas nezchladila, protože milovaný otec pustil Econ a tak jsem se stejně potila...ach jo...No a jak jsme jeli v Budce letos v březnu do Rakouska, tak to bylo v pohodě, já jsem zvyklá spát se zalomenou hlavou s nákrčníkem (popřípadě opřená o sklo), takže mi to problém nedělalo.Horší to bylo s BP, nešly zapnout, já jsem byla zapnutá přes dvě sedadla a brácha když se odepl a chtěl se znova zapnout, tak musel zamáčknout pojistku, já tam dala šroubovák a zatlačila tu páčku, co drží ten pás...no komedie... 8-s
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08  18:30

ja otocky zvladam v pohode to misto abych si do nich brzdil spise pridavam >:D ale asi v 65km/h sem se netrefil v prevodovce z dvojku na trjku nebo z trojku na ctyrku ted nwm kouknul jsem na řadičku a zacal jsem pomalinku sjizdet nastesti vzdycky vedle mne sedel bracha tak mi to srovnal >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08  18:28

nejde o to ze je to nafta ale ze je to silnej motor pro zacatecnika
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  18:27

« Re: Drbohlave, tak si drbu hlavu kdo jsi

Švihák: Aha
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  18:25

TS: hmm, to bych nebyl rád.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.08  18:25

Koukni pod Nissan 350Z Fefe nebo pod s-mikovo Porsche...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  18:24

Novic: >:D Tak to nemáš moc dobrou bilanci... >:D ale z toho si nic nedělej, já občas taky nějakou tu otočku nevytočím a přijdou na řadu brzdy :yes: :yes: >:D No a co že je to nafta??
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  18:22

TS: ten odkaz nefachčí...

Jéé spaní v autě... O tom mi nemluv, tak jsem vytuhnul jenom když jsme jeli do Chorvatska a já si položil hlavu na pás, protože jsem přes spící mamku neviděl na cestu (což nesnáším) takže z nudy jsem usnul. Jinakna odpočívadlech když sjem si na lavici lehl tak to bylo něco píšernýho, semse tam vůbec nevešel, ale to moc místa spíš zabírala ségra :yes: >:D

Jé, to je docela veliká chyba. Ale nespálila tak OK ne? ;-) To já spojku radši vždycky dám až na doraz :yes: :-) Ale radši jezdím po silnicích než po polních cestách kde je řada výmolů a různých nebezpečných předmětů pro pneu. Teda po silnicích, jezdím po parkovišti tady kousek od města před starou nefugnující továrnou, je to tam cca 150m rovinka a je to tam good jediný co mě štve že na druhou stranu přes vozovku jsou baráky a ty trapáci vždy na mě čumí. Teda jel jsem tam zatím jednou. Třeba ale čuměli kvůli tomu že jsem tam jednou to trochu přišlápl a protočil kola >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  18:17

protože mi nevěřila...rok jsem musela jezdit pod dohledem, než uznala, že jsem opravdu bezpečný a ostražitý řidič...
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08  18:16

to ja uz vjel malem asi trikrat do prikopy >:D >:D >:D proc ne do golfa?dyt v tom ma 1.9tdi voe!!!!! >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  18:16

O kom ted'ka mluvíš Šviháku? Drbohlav je někdo tady na MACZ?
  • « 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  18:16

Jo se sedadly souhlasím...ale vzadu se dobře spí >:D !!! No co jsem vyvedla...nevím, jak se mi to povedlo, ale málem jsem spálila prý spojku (sice nevím, jak by se mi to mohlo povést, ale budiž)...od té doby jsem nesedla do jiného auta, než do školní fabie 1.2...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.08  18:14

« Drbohlave, tak si drbu hlavu kdo jsi

Napadá mě hned několik možností. Buď jsi Mig v novém kabátě. Nebo FRPE, a jemu humor vlastní, a nebo jsi vážně palice inžinýrská. Každopádně moje chyba, díky které je ti věnováno tolik pozornosti...
  • 00 Reagovat !

foto TurboSlecna

TurboSlečna 14.11.08  18:13

« Co si myslíte...

o téhle nabídce pls...

[odkaz]%2FARY1458%2F…
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…