Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08 18:37
« Re: Pozdrav z Maďarska
no jak pisu stalo se mi t 2krat nebo 3krat von sunny ma totiz hrozne dlouhy prevody,ja si dam vzdycky kolecko nebo dva zaradim na dvojku a jedu na plnej asi 150m vetsinou vytahnu tak 70 >:-[] otocim se a zas spatky to uz jedu tak 60 protoze na konci je zed a spomaluju ze pustim plyn pockam az otacky klesnou a dam ze 4 na 2 udelam zase kolecko dva a konec :-) -
David Silver 14.11.08 18:34
Novic: No to je fakt..
No, já právě když se otáčím tak né moc pomalu ;-) Tybrd'o, to já vždycky kvalt trefil :yes: Ale tat'ka mi asi každou jízdu říká že můžu zastavit klidně na čtyřku bo trojku že je to úpa jedno. Ale já vždy když zastavuju tak kvalt po kvaltu snižuju :-) :yes: At' si to řazení užiju :yes: :-! Žádná obotíž pro mě řazení, to tam cpu automaticky. :-) Týjo ted' když o tom píšu, jsem si vzpomněl, kde bych se mohl příští středu vyřádit >:-[] :yes: :yes: -
TurboSlečna 14.11.08 18:30
Tak ještě jednou...
[odkaz]%2FARY1458%2F… />No jako s Golfem jsem včera perfektně protočila kola na mokré vozovce mezi paneláky, se "sestřenkou" jsme si udělaly slalom mezi kanály, tak ta se chechtala... Tu spojku jsem nepřepálila, tak nevím, proč kolem toho byl takový rambajs :-D...my jsme jednou jeli do Chorvatska Nissanem Vanette Cargo, to se ještě dalo, brácha spal na podlaze a já na sedačce...horší se jelo VW Transporterem, jelo nás tam 9 a BEZ KLIMATIZACE!!!!!To bylo o krk vážení, už nikdy více...letos v červnu jsme teda vyzkoušeli Scouta na cestě do Itálie, ale ani v tom jsem se občas nezchladila, protože milovaný otec pustil Econ a tak jsem se stejně potila...ach jo...No a jak jsme jeli v Budce letos v březnu do Rakouska, tak to bylo v pohodě, já jsem zvyklá spát se zalomenou hlavou s nákrčníkem (popřípadě opřená o sklo), takže mi to problém nedělalo.Horší to bylo s BP, nešly zapnout, já jsem byla zapnutá přes dvě sedadla a brácha když se odepl a chtěl se znova zapnout, tak musel zamáčknout pojistku, já tam dala šroubovák a zatlačila tu páčku, co drží ten pás...no komedie... 8-s -
Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08 18:30
« Re: Pozdrav z Maďarska
ja otocky zvladam v pohode to misto abych si do nich brzdil spise pridavam >:D ale asi v 65km/h sem se netrefil v prevodovce z dvojku na trjku nebo z trojku na ctyrku ted nwm kouknul jsem na řadičku a zacal jsem pomalinku sjizdet nastesti vzdycky vedle mne sedel bracha tak mi to srovnal >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
David Silver 14.11.08 18:22
« Re: Pozdrav z Maďarska
TS: ten odkaz nefachčí...
Jéé spaní v autě... O tom mi nemluv, tak jsem vytuhnul jenom když jsme jeli do Chorvatska a já si položil hlavu na pás, protože jsem přes spící mamku neviděl na cestu (což nesnáším) takže z nudy jsem usnul. Jinakna odpočívadlech když sjem si na lavici lehl tak to bylo něco píšernýho, semse tam vůbec nevešel, ale to moc místa spíš zabírala ségra :yes: >:D
Jé, to je docela veliká chyba. Ale nespálila tak OK ne? ;-) To já spojku radši vždycky dám až na doraz :yes: :-) Ale radši jezdím po silnicích než po polních cestách kde je řada výmolů a různých nebezpečných předmětů pro pneu. Teda po silnicích, jezdím po parkovišti tady kousek od města před starou nefugnující továrnou, je to tam cca 150m rovinka a je to tam good jediný co mě štve že na druhou stranu přes vozovku jsou baráky a ty trapáci vždy na mě čumí. Teda jel jsem tam zatím jednou. Třeba ale čuměli kvůli tomu že jsem tam jednou to trochu přišlápl a protočil kola >:-[] >:-[] >:-[] -
TurboSlečna 14.11.08 18:16
« Re: Pozdrav z Maďarska
Jo se sedadly souhlasím...ale vzadu se dobře spí >:D !!! No co jsem vyvedla...nevím, jak se mi to povedlo, ale málem jsem spálila prý spojku (sice nevím, jak by se mi to mohlo povést, ale budiž)...od té doby jsem nesedla do jiného auta, než do školní fabie 1.2...