Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Novic (Porsche team/GT-R team) 14.11.08 18:50
« Re: Pozdrav z Maďarska
kysky ale dlooooooooooouhou jsem nejezdil naposledy o prazdninach a to bylo se sunnym s tim se mi jezdi fakt vyborne jen je tak na 50% už mrtvej a nubira ma kktskou spojku ale premluvim tatika aby semnou zajel v pondeli na to mistecko :-) -
TurboSlečna 14.11.08 18:47
jj, přesně tak, já jsem seděla za spolujezdcem a proto jsem byla připnutá přes střed. Nákrčník je takový polštářek, který máš kolem krku...A ona se určo nebála, ještě mě povzbuzovala, že si to zopakujem >:-[]
No nic, fičím, mějte se tu, snad se večer ještě objevím...zatial ahoj -
David Silver 14.11.08 18:46
Novic: Hehe, to já se na tachometr vůbec nedívám (ajé, to ze mě dělá toho kdo bude mezi těmi piráty...) No ale to je jedno když vím, že mě nikdo neměří >:D Ale né žebych nestíhal sledovat tachometr, jenom sem i nece :-! taky jezdím tak a zpátky :yes: >:-[] -
David Silver 14.11.08 18:43
TS: On není žádný problém prohnat kola tím že dáš moc plynu, ale někdy se chci naučit rozjezdy s pořádnými následky na pneu >:-[] Slalom může být good. Jéé, já už chci řidičák :yes: :-( :-(
No, ale tak se bála ;-) Klimatizace - zlatá věc!!! My ji nemáme a v dalším autě bych ji fakt uvítal :yes: To je něco v tropech stát v koloně... Naposledy jsem v ní stál teda před rrokem a skoro půl, ale pamatuju si to, byl jsem jak když mě polije někdo vodou, otevřený dveře v nich stáhlé okénko, nohu na nich fakt příšerný...
Nemám moc znalosti z lidského těla, co je nákrčník? ;-\ Jo,nám se jednou taky stalo že nešel pás když jsme jeli pryč. To bylo příšerný. Jeli jsme do Ameriky ku Praze a fakt nádhera. Nešel mi spínač na bočním sedadle a tak sem byl zapnutá až do toho středového... Příšerný, řezalo mě to do krku... 8-s
Některé holky mají fakt pěkný i kolem mě :yes: :-) V koloně před třídou si rád čuchnu ;-)