Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Sienn 14.11.08 20:32
« Re: POMÁHAT A CHRÁNIT
Tak koneckonců je dobře že Policie nemusí být u nehody tak často jako dřív... Aspoň nebudou body...
Já nevím, nebudu řešit kteří policajti jsou a nejsou špatní. Mám zkušenosti převážně s těmi inteligentními. Naštěstí... Jen mi z principu vadí, jak někteří jezdí služebními vozy bez zapnutého majáku. Taky je pravda, že kolikrát v tom autě sedí někdo v civilu a jen využívá toho, že se může projet rychlejc (kamarád měl jít dělat technika k PČR a taky by se občas vozil v PČR autě, přitom by neměl ani placku)... No je to složitý ;-) -
Chuck Norris 14.11.08 20:32
to že jim ta kola prokluzují při prozjezdu je tím že tam jsou zaměstnaní na podobných pozicích chlapečci jako jsem třeba já... těžko si dokážu představit situaci kdy nějaký 21letý chlapec s nějakým o 4roky starším kolegou jsou na pochůzce a vidí se rvát partu nějakých extrémistů nebo prostě lidí na šrot... znám už pár vyprávění dokonce zde v příbrami o jednom konkrétním člověku od kterého dává celá PČR ruce pryč a on si beztrestně drží pistoli a o volnym čase s ní s třílí na sídlišti z balkónu v bytě který společně se svojí manželkou ukradl (myslím to vážně... nespletl jsem se ani v jedný myšlence) -
Chuck Norris 14.11.08 20:25
problém je v tom že když jedou k nějaký havárce a nenahlásíš do telefonu že se nabouralo lamborghini tak přijedou za hodinu vždycky a ne-li později... a teď už to maj tak vychytaný že stejně budou jezdit až k bouračkám od 100tis vejš... což si myslím že je určitě většina bouraček... -
Dylan McKay 14.11.08 20:25
Sienne, samozřejmě, vůbec nechápu TK, co tím chce říct, proč je obhajuje. Blízko mého baráku mají základnu, jezdí každou chvilku kolem, kola pískají, podhrabují. Vždycky když slyšíme nějaké střevo tůrovat auto, víme, že je to auto policejní...
Hezky to napsal zdendino- kážou vodu, pijou víno...
TK, obhajuješ tady neobhajitelný... -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 14.11.08 20:24
Pokud já vím tak kratkodobe zvýšeni rychlosti k předjížděni je dovoleno.
Ale proto že jel někdo 170 je špatná cela policie, sorry at si dotyčný napise čas misto a spz a pak se to konkretně řeší, ne že všichni jsou špatní.
A na hruby pytel hrubá zaplata. -
Dylan McKay 14.11.08 20:20
Promiň, ale tvůj názor je absolutně zvrácený! Policie je také účastníkem silničního provozu, tento neměl zapnutý maják. Jel i 170 km/h, telefonoval a psal SMS. Poslouchej, mecenáši, já za překročení rychlosti o pár kilometrů dostal pokutu, a dva body. Nelíbí se mi, když o tom rozhodují takovýhle lidi!!!
Navíc je v současné PČR neúnosná kriminalita... -
Dylan McKay 14.11.08 20:13
« POMÁHAT A CHRÁNIT
Možná jste ve zprávách na Nově viděli, jak nějaký "švihlý" řidič oznámil policejní VW Transporter jedoucí 170 km/h na dálnici z Prahy do Plzně.
Tady je důkaz:
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Až si mě zase někdy zavolají za rychlost, vídíte všichni z koho si beru příklad...
A to nemusím uvádět, že si policista psal za volantem SMS, a telefonoval!