Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 14.11.08 20:53
« Re: POMÁHAT A CHRÁNIT
ne!!! hrozilo nebezpečí že chci nějak napadnout "chráněné auto" nebo jak to nazvat!!! pokud dobře vím řidiči těch aut jsou policajti a pokud vyhodnotí situaci jako nějak nebezpečnou pro převáženou osobu mají právo na cokoliv pro její záchranu... něco jako americký akční filmy jen že na českejch značkách... >:D -
Sienn 14.11.08 20:50
Proč ho maj? No to nevím, auta řídí zaměstnanci PČR, "tyhle" auta patří taky myslím PČR, tak asi proto... Jinak proč ho maj je otázka nezodpověditelná asi nikým. Protože to, že pospíchaj na ruzná jednání je blbost. Na jednání a kolikrát i důležitější pospíchá kdejaký manažer. -
David Silver 14.11.08 20:50
Veselyt: >:D >:D >:D >:D Kvůli troubení by na tebe volali policajty? >:D By ses mohl teda vyluvit že jsem ti doporučil když máš za volantem krizi a jsi unaven si pořádně zatroubit a pak se hend jede lépe :yes: :yes: :-) A je to fakt - ozkoušeno :-) -
Dylan McKay 14.11.08 20:46
Já se průseru nebráním, na tachometru mám takovou rychlost, a jsem to já! Ale chci, aby byl v tom případě potrestán i policista, a jak slíbilo vedení PČR, tak ještě víc!
A budu to samozřejmě medializovat, ale pak se stanu lovcem policajtů... :-! -
Sienn 14.11.08 20:41
Jj, to nechápu... Oni s těma autama můžou jezdit rychle se zaplým majákem, proto ho maj... Sice ho asi nesmí požívat furt, ale i tak... jenže oni ho nepoužívají téměř vůbec, proto jsou pořád v novinách trapný fotky toho, jak nějaký ministr frčel na Brno 190 kmh... ;-) -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 14.11.08 20:40
To s tou pojistou je pravda ale to neni problem běžných policistu ale langra atd.
když jsem měl havarku tak jedna hlidka přijela po 2 minutach, to byla nahoda a dopravka prijela za 25minut, takže ja si stěžovat a nemužu a když mě chytli se supem bez narazniku tak jsem se normalne domluvil a když jsem si rozřizl ruky taky tu byli hned a když mě chtel s kamošem pohryzat pes taky tu byli za chvíli a řeknu vám to takhle na hrubý pytel hrubá zaplata.
Ja bych je hanil kdybych nikdy nepřekonal maxiamlni povolenou rychlost, pokud ji překračujete tak musite počítat s postihem.
A s tema nepolicajtama v policejnich autech. zneužívani pravomocí je všude at jsem plicajt hasič nebo borec v oranžovém.
A naše policie je v takovém stavu jako společnost.
Neříkam tam nejsou idioti--většínou měšťáci.
-
Chuck Norris 14.11.08 20:37
zrovna teď někdy to bylo asi středa tak jsem byl na smíchově a tam na světlech (nevím ulici) ale směrem na knížecí jak vede ta tříproudovka stála stříbrná A8 s klasickým papalášským modrým majákem (nebyl zapnutý ani netuším na co ho mají)... potom co padla zelena (jestli vůbec stačila) byla ta A8 v cuku letu už v prachu a auta ve vedlejším pruhu se ještě ani nestačila rozjet... jen než projel tu křižovatku tak byl nad limitem... -
Dylan McKay 14.11.08 20:34
Kysky, byla to Octavia Combi, nejdříve nás předjela, ale pak zpomalila, a pověsila se za ten policejní VW. Filmoval, já fotil. Smáli jsme se na sebe, a kroutili hlavou zároveň. Tohle se prostě nesmí stávat, policie má jít příkladem...