Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.08  20:54

« Re: POMÁHAT A CHRÁNIT

Když byl na návštěve ČR americký prezident, tak si kamarádi dělali srandu, ať si nasadím kuklu, a ze srandy ho jedu blokovat na silnici... Kolik by ze šviháka zbylo? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 14.11.08  20:53

ne!!! hrozilo nebezpečí že chci nějak napadnout "chráněné auto" nebo jak to nazvat!!! pokud dobře vím řidiči těch aut jsou policajti a pokud vyhodnotí situaci jako nějak nebezpečnou pro převáženou osobu mají právo na cokoliv pro její záchranu... něco jako americký akční filmy jen že na českejch značkách... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  20:52

veselyt: >:D no vidíš mno >:D :yes: Jezdíš R8kou? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 14.11.08  20:50

Proč ho maj? No to nevím, auta řídí zaměstnanci PČR, "tyhle" auta patří taky myslím PČR, tak asi proto... Jinak proč ho maj je otázka nezodpověditelná asi nikým. Protože to, že pospíchaj na ruzná jednání je blbost. Na jednání a kolikrát i důležitější pospíchá kdejaký manažer.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 14.11.08  20:50

njn čirou náhodou bych mohl narazit s rychlým autem na rychlou A8.. v poslední době se svým autem skoro nejezdím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  20:50

Veselyt: >:D >:D >:D >:D Kvůli troubení by na tebe volali policajty? >:D By ses mohl teda vyluvit že jsem ti doporučil když máš za volantem krizi a jsi unaven si pořádně zatroubit a pak se hend jede lépe :yes: :yes: :-) A je to fakt - ozkoušeno :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  20:49

Švihák: No, myslím že jako ve všech případech to dopadne zase stejně. Si něco zase vymyslejí aby se to neřešilo a odložilo 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 14.11.08  20:47

já bych je poslal do pr... :yes: a až bych toho poslance na tý D1 předjel tak bych celou dobu pěkně troubil aby na mě zavolali policajty nebo zásahovku jak na starku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.08  20:46

Já se průseru nebráním, na tachometru mám takovou rychlost, a jsem to já! Ale chci, aby byl v tom případě potrestán i policista, a jak slíbilo vedení PČR, tak ještě víc!
    A budu to samozřejmě medializovat, ale pak se stanu lovcem policajtů... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  20:45

Veselyt: >:D NJ, jenže tím by prásknul i sebe >:D Ta Fobka byla v úmyslu??? Já myslel že sji ji vykoumal čirou náhodou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 14.11.08  20:45

tak si ještě vem k čemu ho vlastně maj... jedou k infarktu? těžké alergické reakci? k babičce co spadla a nemůže chodit? k rabování? ke rvačce extrémistů?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  20:43

A pak když se odhalí tvoje identita že jsi jel s nima tak ryhcle jako někdy když natočil ten řidič politika jak bez majáku jel nějakých 180 tak máš průser ty 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.08  20:43

Fefe, vždy připraven! ;-) Těch ještě bude... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 14.11.08  20:43

teď by si tenhle příspěvek mohli policajti najít na webu a pozvat si šviháka k výslechu aby ho prásknul >:D a já bych pak našel první A8 s majákem se švárou na sedadle spolujezdce jak za doby lovení Spy video Fábie 2 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 14.11.08  20:41

Jj, to nechápu... Oni s těma autama můžou jezdit rychle se zaplým majákem, proto ho maj... Sice ho asi nesmí požívat furt, ale i tak... jenže oni ho nepoužívají téměř vůbec, proto jsou pořád v novinách trapný fotky toho, jak nějaký ministr frčel na Brno 190 kmh... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

TurboKluk(smazat hodnoceni) 14.11.08  20:40

To s tou pojistou je pravda ale to neni problem běžných policistu ale langra atd.
    když jsem měl havarku tak jedna hlidka přijela po 2 minutach, to byla nahoda a dopravka prijela za 25minut, takže ja si stěžovat a nemužu a když mě chytli se supem bez narazniku tak jsem se normalne domluvil a když jsem si rozřizl ruky taky tu byli hned a když mě chtel s kamošem pohryzat pes taky tu byli za chvíli a řeknu vám to takhle na hrubý pytel hrubá zaplata.
    Ja bych je hanil kdybych nikdy nepřekonal maxiamlni povolenou rychlost, pokud ji překračujete tak musite počítat s postihem.
    A s tema nepolicajtama v policejnich autech. zneužívani pravomocí je všude at jsem plicajt hasič nebo borec v oranžovém.
    A naše policie je v takovém stavu jako společnost.
    Neříkam tam nejsou idioti--většínou měšťáci.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.08  20:37

Švihák: Aha, takže ty jediný znáš oblyčej majitele videa >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 14.11.08  20:37

zrovna teď někdy to bylo asi středa tak jsem byl na smíchově a tam na světlech (nevím ulici) ale směrem na knížecí jak vede ta tříproudovka stála stříbrná A8 s klasickým papalášským modrým majákem (nebyl zapnutý ani netuším na co ho mají)... potom co padla zelena (jestli vůbec stačila) byla ta A8 v cuku letu už v prachu a auta ve vedlejším pruhu se ještě ani nestačila rozjet... jen než projel tu křižovatku tak byl nad limitem...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.11.08  20:36

Šviháku,tvá dnešní diskuse s panem inženýrem....to sem potřebovala..po náročným týdnu se uvolnit pořádným záchvatem smíchu...díky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.08  20:34

Kysky, byla to Octavia Combi, nejdříve nás předjela, ale pak zpomalila, a pověsila se za ten policejní VW. Filmoval, já fotil. Smáli jsme se na sebe, a kroutili hlavou zároveň. Tohle se prostě nesmí stávat, policie má jít příkladem...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…