Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
David Silver 15.11.08 19:00
« Re: Koukám,
TK: >:D >:D tak z tohohle mám s tatou velikou radost když se na nás někdo lepí a furt v jeho předjetí nás mu brání naše předjíždění >:D :yes: Ale když jsme jednou jeli z pelhřimova do Humpolce a jeli jsme zrovna v levým pruhu, vpravým kamion tak aucka nás dala protisměrem 8-s Předtim se na nás tlačila pěknou dobu ale nešlo jí to >:-[] -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 15.11.08 18:56
« Re: Koukám,
Ja když se mi někdo lepi na auto nebo vidím že jede jak hovado, hned začnu počítat kolik stoji muj blatník a jeho dveře a běda vááám když mi jednou rubnou nervy.
Posledně mě nejaky borec s golfem zacal předjiždět před mostem a čekal že mu snad uhnu do pilíře a hle pak dalších 10 km borec jel za mnou 50 protože jsem jel vedle cisterny, když cisterna odbočila borec do pomalého pruhuá a že mě předjede tak plny a hle další naklaďáček.
Nic proti vám jen to říkam obecně.
Jezděte slušně prosíííííím vás o to a nenechte se zlákat tou lůzou, ktera tady chodí jen nám kazit naši lasku k autům, oni nikdy nepochopí že naše krev má prostě vííc oktanu než ta jejich, platí i pro nás ropáky. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Cayenne se zase odvděčil spotřebou 13,6 litru...