Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 16.11.08 19:38
« Hovnohlav otravuje
Jo, vy víte co já jsem naplnil a co nenaplnil? >:D Prosím vás, nebuďte směšný... >:D
Já jsem vám vděčný, že budu mít další nejdiskutovanější auto.
Já si zase o vás myslím, že jste lhář, a nejraději byste napsal, co všechno ještě máte, mimo tolik aut co jste už vyzkoušel. Vilu v Jevanech? Apartmán na Bahamách? No tak, pište! Určitě vám to zde pár jedinců uvěří! >:D Takových prášilů už tady bylo! >:D -
"-- skrytý --" 16.11.08 19:29
« Re: Prosím všechny- PŘESTAŇTE REAGOVAT NA REJPALY!
Ve mě "žluč" rozhodně není. Nemám k tomu důvod. Je mi více než 33 let a jsem spokojený. Ani nemám narozdíl od vás žádné nenaplněné představy (například někoho vést a prosazovat jednotný názor dle toho svého...), já už si vše v rámci možností splnil.
A věřte, že je to co předvádíte pro mě zpestřením této deštivé neděle, nebo co je dnes za den.
Tuto diskuzi vážně neprožívám... -
Dylan McKay 16.11.08 19:22
Hovnohlave, snažíte se tady vystupovat jako nějaký soudce, myslíte si, že váš názor je ten pravý, a že nikoho nenapadáte...
Ale váš příspěvek o mé kandidatuře do KSČM či návštěvě SM salónu je vlastně opak toho, co o sobě tvrdíte. Je ve vás žluč, a proto to ze sebe dostáváte takto.
Jenom vám pošlu smajlíka, že jste teď ukázal, že nejste to, co o sobě píšete: >:D -
"-- skrytý --" 16.11.08 19:08
Měl jsem spoustu vozů od škodovek, přes Mazdy a jinou japonskou konfekci, po jednom Mercedesu, Jaguaru a až po Lexus... ale že bych někde prezentoval vlastnictví vozu značky Bentley, na to si tedy nevzpomínám a především jsem ho nikdy nevlastnil a ani vlastnit nebudu (mimochodem, model GT se mi příliš nelíbí...).
Stejně tak jsem nikoho nenazval chudákem... na toto hodnocení lidí skrze jeho automobil mám názor zcela kritický (viz. diskuze u Range Roveru...!) a nikdy bych se k ní nesnížil. Pokud řeknu či napíši, že je něco nevzhledná ojetina, proč ne. Ale nikdy bych na základě toho nehodnotil osobu, která v ní jezdí (viz. diskuze u Range Roveru...).
Šviháku Lázeňský, každým vaším příspěvkem odhalujete svou podivnou osobnost. Z tónu vašich příspěvků, když pominu laciné vulgarismy, mi vyplynulo, že máte zřejmě nějakou potřebu vést dav, vytvořit skupinu a určovat pravidla a názory, ale vaší potřebu se vám zřejmě nepodařilo zrealizovat. Proto reagujete, jak reagujete.
Angažujte se v Komunistické straně Mariánských Lázní a kandidujte na předsedu, vytvořte nějaký zájmový kroužek a obsaďte se do pozice vedoucího, realizujte se zde jako vůdce diskuzí... nebo vaším slovníkem - zajděte si do SM salónu a hrajte dominantní roli. Realizujte se jak chcete, ale prezentovat slušně moje názory mi nezakazujte... ostatně, nic vás k tomu ani neopravňuje, můj vůdce rozhodně nejste. -
Dylan McKay 16.11.08 19:06
Během dne se tu objevil další nick Major Zeman. Mám rád srandu, ale každý den je tu nový a nový nick, píše jednu kravinu za kravinou. Moje výzva je na ně vůbec nereagovat. Když to vydržíme, půjdou zase zpátky někam pod bulvární diskuse, kde se můžou mlátit do prsou a chvástat pod rouškou anonymity...
Inžinýr nepřekousl když jsem o něm napsal svůj dojem pod 350Z. Navíc si myslím, podle stylu psaní, že je to Mig 35. Proto se ani nepohoršujte, ale ani nezastávejte. Prostě nevnímejte.
Na tom není nic těžkého.
A jeho plácání o švihákově partě a o předsedech jsou už jen laciná gesta... >:-[] :no: -
Sienn 16.11.08 18:58
Já na něj nereagoval, to bylo spíš na ostatní co si tu s ním vyměňovali názory... Jinak pro mě to byl první příspěvek po dvou dnech, takže já v tom nejedu vůbec. Jen jsem chtěl říct svůj názor, když už je to tu všude takhle zaplevelený a ani jsem něvěděl ke komu do diskuze to píšu, protože je to všude... -
Dylan McKay 16.11.08 18:50
Za sebe se omlouvat nebudu. Děláte blbost vy, když opět na rozdrbanou hlavu reagujete. Nechte toho, vemte si ho do své diskuse, mě se tady prostě on nelíbí.
Jako nějaký přihlášený klidně napíšu že mám Bentley GT, a vy jste všichni chudáci s ojetejma autama?
TurboKluku, Sienne, pozvěte si ho k sobě. Tady mi na něj nereagujte, já si ho nevšímám...
Kubyyyku, naprosto s tebou souhlasím... :yes: -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 16.11.08 18:41
ja se tu dlouho nerealizuju ale švihák některe věci řeší nepřiměřeně, třeba trabant dle mého nazoru. ja bych napsal zjistil proč vysvětlil, nechal si vysvětlit a ne ty jeden smarde co mas jen trabnta atd.
Ale někdy to ujede každému -
Sienn 16.11.08 18:41
Nóó... Tak já nevím co si mám o tomto myslet. Příspěvky uživatele ing.Drbohlava si tak nějak pravidelně pročítám a žádný mi nepřijde nějak hrozný. Prostě jen říká svůj názor. Přestože píše o negativech a ne o pozitivech tak na nikoho neútočí. Spíš VY na něj... Nechci si stoupat na ničí stranu, ale tak mi to přijde... Nepřijde mi že by to byl nějaký z dalších provokatérů a uživatelů, kteří jen vyhledávají možnost se pohádat, protože kdyby se chtěl hádat, tak už to tu asi dávno rozjede po vašich reakcích... Tak zachovejte klid a neřešte to, pokud se vám nelíbí jeho názor. A pokud to neuděláte, tak se pak ale nedivte, že je tu dusno... ;-) -
"-- skrytý --" 16.11.08 18:41
Zatím jsem zde nepublikoval ani jednu urážku nebo nadávku. Pouze hodnotím automobily, sice trochu kritičtěji než je na těchto stránkách zvykem, ale je to tak.
Zmiňované afektované projevy mísící se s dělnickým slovníkem v útočném tónu prezentovali jako oplátku za mou subjektivní kritiku k automobilu Porsche Cayenne jeho bláznivě ješitný majitel, uživatel Švihák Lázeňský, a jeho několik více či méně vychovaných, vesměs mladých přitakavačů.
Já rovněž nevyhledávám hádky, ale mám rád pestrost a svobodu názorů, byť může být onen názor kritický. -
Ivanuska_Matej ( RSka) 16.11.08 18:36
ja netvrdim ze mate suhlasit ja som vyjadril len svoj nazor ...
ano ak prispevky prerastu do osobnych utokov tak to uz nie je dobre, ale ak su to konflikty ohladne nezmyselnosti SUV, pripadne diskusie vedene Ing.Drb.(nakolko je to clovek co sa neznizuje k nadavkam a argumentuje znacne vecne) a su vedene na slusnej urovni tak ich uvitam ...
a uz ked sme pri tom... k urazkam dojde hlavne kvoli "horkokrvnosit" niektorych stalych uzivatelov ... nespominam si na uzivatela "z vonku" ktory by prisiel a zacal niekomu nadavat -
Dadánek (AlkoholixXx) 16.11.08 18:33
Každý má kousek pravdy... podle mě ony hádky, například tu se stefanem vyvolal švihák. Kdyby jeho příspěvky ignoroval, tak se rozhodně nestrhne taková hádka. Ale už si přesně nepamatuju detaily... :-| ;-\ -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 16.11.08 18:32
pravdu díž kubíku.
No víš co ja myslim ýe si to trochu zjednodušíme když koupime 745i- samozdřejme to posledni a dáme na to moje plechy.
Ale jinak ja budu stavet 130rs zaklad už mám doma to pak uvidíte brčko. -
"-- skrytý --" 16.11.08 18:32
Automobily z kategorie nejlépe hodnocených kritizuji záměrně poněkud tvrdě... a to proto, aby byl v oběhu i jiný názor než ten, na kterém se shodla zdejší většina. Chci tím poukázat i na negativa,která někdo může vidět podobně jako já. Všechny dojmy jsou samozřejmě zcela subjektivní, to je jako u všeho.
Proto také nekritizuji vozidla, jejichž současná hodnota se rovna ceně zimních pneumatik na vůz vyšší třídy. Tam se s negativy počítá asi jako se stromečkem o vánocích... .
On si tu nikdy nevybuduje partu přátel jako my a nikdy nezažije v rámci MACZ tak hezký chvíle, ať už se jedná a sezení u internetu na MACZ za deštivého dne, nebo o účasti na srazech. Tenhle člověk tohle nepozná a nebude mít v sobě ty vzpomínkym jako máme MY, co to tu máme rádi a co se všichni známe.
Proto tě prosím moc o jedno, IGNORUJ HO a přestaňme s takovými primitivy komunikovat!!