Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 01.09.10 19:39
« příběh garáže
Dnes jsem jel na radnici jedné pražské části, protože jsem si potřeboval vyřídit garáž u našeho domu, jejíž majitelem je právě město. Sice garáž mám, ale do ní se nedá 911tkou kvůli kopečku vjet...
A tak jsem si s paní popovídal, zařadí mě do výběrového řízení, a za měsíc bude garáž moje. Přináším kousek rozhovoru:
"Musíte si podat žádost."
"Paní, a jak ta žádost vypadá?"
"Když budete chtít, tak vám s ní pomůžu."
"Víte, já žádal naposledy svojí slečnu o ruku."
"No, vidíte, a jak to dopadlo?"
"Řekla ne!" "A tak bych byl rád, kdyby vyšla aspoň ta garáž!"
Byla úplně hotová! >:D >:D >:D >:D -
Dylan McKay 01.09.10 19:32
« Re: Nadherny auto....
Krispos, já měl jenom nádherný auta... ;-) >:D
Ne, vážně, mám rád něco, čeho není všude spousta. Tak jsem si tak přemýšlel, co bych chtěl dalšího. Nad 911tkou už asi nic není. Líbí se mi Jaguar XK, samozřejmě Bentley Continental GT. Od Ferrari nebo Lamborghini tak nějak nic. Myslím, že teď jsem spokojenej... ;-) -
Aspire 01.09.10 13:44
« Re: MACZ 2010
švihák: to je zbytečné kvůli takové věci odcházet, redakce je možná neschopná a neumí odpovědět nebo zde má dokonce fejky kterýma nám škodí >:D nepřemýšlej nad tím jestli odpoví nebo jaký tu je fejk. To že by jsi odešel tak by jsi nepotěšil přátelé co tu máš a ne ty nahoře ;-) -
Ronault. 01.09.10 00:51
« Re: MACZ 2010
Vampix: No ono to má být cílem, ten trest... abys měsíc nežral. Ale při píjmu třeba 80 000 Kč ti 5000 Kč hlad nezpůsobí, ale při příjmu 15 000 už jo... Takže sice má to různá ale, v podstatě to smysl dává. Když bys dostal trest odnětím svobody, tak taky nepůjde bohatší na kratší trest, který jej oddělí od požitků svobodného života, ale na stejný jako ten chudý.
Na pravdu se dá dívat z různých úhlů... :-O