Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
David Silver 28.09.10 14:48
« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911
Zino: >:D >:D jojo to máš pravdu, pokud se ježíšek dívá i na detaily na autě tak pak jo >:D
>:D >:D no ono si myslím že to bude vypadat podobně jako rozstřelený mitsubishi EVO, takže v pořádku bude jenom zadní část... >:D -
David Silver 28.09.10 14:40
« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911
Zino: jo tak to věřím že je drahá, a jak píšeš, originální příslušenství je drahý vždycky no.
>:D >:D a byl jsi hodnej aby ti ježíšek tu koncovku donesl? >:D ;-) rozhodně bych tam ale nedával neoriginální koncovku :no:
PS: co zkusit nějaký vrakoviště, nebo cupru rozstřelenou kterou prodávají na náhradní díly? to by ježíška koncovka vyšla na míň ;-) -
Brandon Walsh 28.09.10 14:17
« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911
svihak dva krat ma pozivat nemusis urcite pridem ;-) koniec koncov mozno navstivim cechy cca. 17.10. ale zatial neviem ako to casovo stihnem no rad by som mne sa tam paci >:D
kysky dakujem o koncovku mame rovnaky nazor ale seat sport (ala cupra) je nehorazne draha koniec koncov ako vsetko originalne prislusenstvo no nieco vymyslim ak nie inak poprosim jeziska >:D -
David Silver 28.09.10 12:30
« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911
Zino: Paráda :yes: :yes: :-) Akorát ta koncovka výfuku vypadá fakt hrozně, místo tam je ve velikosti na koncovku co má myslím Cupra a tadyta malá tam je strašně malá :-) Nevím jestli jsem to už psal, ale ty kola mu moc slušejí :yes: :yes: :-)