Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 01.10.10 17:43
« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911
Flammer: To já vím, ale já se jednou vdám. nechci aby manželka zametala se mnou, já budu zametat s ní >:D >:D
To je ironie ;-)
Švihák: jestli si vzpomínám, psal jsi že jedeš na vysočinu, my tam budem v sobotu odpoledne taky, tak kdybys chtěl se setkat, stačí napsat sms nebo cinknout nebo dopoledne napsat tady ;-) -
David Silver 01.10.10 17:30
Ták záhada vyřešena, pan vychovatel pošahal wifinu a nepůjde až do konce prosince, tak to je fakt skvělá práce :yes: >:D
Zino: >:D Tak to bohužel ne :-( :-( fňuk, fňuk :-( Ajo, já jí mám skrytou, jsem zapomněl >:D a je tam 200 :yes: :-)
Švihák: :-) Nojo, ale já se ješzě nechci vdávat, prvně bych chtěl dodělat školu >:D ;-) -
Dylan McKay 29.09.10 21:07
No vidíš, já jednou jednu potkal ve výtahu, a vůbec jsem netušil, že je to moje budoucí žena... :-)
A co z toho plyne?
Nejezdi výtahem, radši choď pěšky,
nejezdi na hory, ani na běžky,
holky jsou klíšťata, někdy i blešky,
stejně nám nakonec rozkopou držky!
>:D -
David Silver 29.09.10 17:47
Švihák: nene, Doblo to na stovku vystřelí za pár vteřin, Kangoo na to potřebovalo kalendář :-)
Zino: to ti neřeknu, mám s sebou v budějkách jen iPhone, a nemůžu chytit WiFi, musíš se sám mrknout do mé recenze. Ale co si tak vybavuju, je možný ženějakých 200nM, ale to bych kecal >:D
kamarádi, musím se pochválit!!! :-) po víc jak půl roce si ke mně v autobuse sedla holka, a dokonce i hezká. Jindy nějakej smradlavej tlustej dědek nebo něco takovýho... Akorát je tu takový malý ALE. Nevím kde nastoupila, nevím nic. Kousek za dačicema jsem usnul a vzbudil jsem se až když jsme jeli v Lišově a autobus skákal na kanálech >:D To právě seděla vedle mě.
Takže mám zavolat až přijedem?
PS: já myslel že Gripeny kvůli rekonstrukci letiště v Čáslavi, mají výluku a jsou zaparkovány v Pardubicích :yes: ;-)