Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
David Silver 02.10.10 09:29
« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911
Zino: >:D tak to byla dobrá investice! za dvě aura auto... koukám že ta akční nabídka je fakt hodně akční, asi ty dvě eura taky věnuju Leonovi :yes: :-! ;-)
To já odkládal 50korun týdně (vše co jsem si vydělal za utírání nádobí) na Bugatti Veyron a co se nestalo. Já jsem si po pár letech koupil iPhone místo Bugatti. Ale tak nějakej zbytek na Bugatti tam zbyl a teď už jenom přidávám, snad se jednou dočkám :-! ale nyní už neodkládám 50,-Kč týdně ale 350,-Kč měsíčně, to je o5 vše co si vydělám, ovšem tohle je na praxi. >:D
A to mě napadlo....
Chcete si vybavit dům či domy?
Vše najdete u Kyskyho v ČB v OBI :yes: :-!
Já vám nabídnu v oddělení železa kliku nebo krb,
v OBI by nenakupoval žádnej blb. :-! >:D -
David Silver 02.10.10 08:38
« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911
Zino: aha, já myslel že budou platit aspon ještě rok po zavedení euro... >:D já už se na ty eura taky připravuju, zjistil jsem že ty dvě eura co jsem našel v zimě v budějovicích, nemá cenu měnit za koruny protože za výměnu si vezmou 30,-Kč šmejdi jedni! >:D by mi zbylo nějakých 20,-Kč, to si je radši nechám do doby dokud nebudou, anebo do zahraničí, to mi připomíná že sem ještě se nezeptal učitelky jestli pojedem do tý Vídně ;-\
>:D Tak to ti nezávidím, školu v sobotu.. >:D -
Brandon Walsh 02.10.10 00:01
« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911
Dobrovolné príspevky do kostolnej pokladničky velmi poklesli, a tak sa pán farár odhodlal k ráznemu opatreniu.
Počas kázne vyhlásil :
Bratia a sestry, robím to velmi nerád, ale nemám iné riesenie. Je totiz medzi nami muž, ktorý má hriesny pomer s manzelkou jedného nášho cirkevníka. Preto, ak sa v kostolnej pokladnicke na milodary do vecera neobjaví 500,- korún, zverejním jeho meno.
Ked po omši farár pocítal peniaze v pokladnicke, nasiel tam 25 pätstokorunácok a jednu dvestokorunácku s pripnutým lístkom
"Pre lásku boziu, otce, pockajte mi, do vecera tie tri stovky niekde zoženiem." -
David Silver 01.10.10 21:49
« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911
Zino: no to máš pravdu, už ve středu ráno když jsem jel do budějic, tak jsem se vzbudil v autobuse a po tom co jsem si všiml tý holčiny vedle, kouknul jsem se z okna, jestli se mi to jenom nezdá, a hle! Přes stromy vidím na poli sníh! :-O >:D Pak jsme vyjeli z poza stromů a já sem si všiml že to jsou jenom na poli megaveliký louže jak v noci pršelo a jak je šedá obloha, tak se v nich odráží >:D Takže v jednu chvíli dvě záhadné věci, kdo by řekl že se mi to nezdálo >:D ;-)
Švihák: >:D >:D