Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.10.10  09:33

« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911

kysky nejak treba zacat ale sklamem ta na leona som si neodkladal dva ale 350 mesacne ako ty no nie kc, eur >:D a po troch rokoch trada >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.10.10  09:29

Zino: >:D tak to byla dobrá investice! za dvě aura auto... koukám že ta akční nabídka je fakt hodně akční, asi ty dvě eura taky věnuju Leonovi :yes: :-! ;-)
    To já odkládal 50korun týdně (vše co jsem si vydělal za utírání nádobí) na Bugatti Veyron a co se nestalo. Já jsem si po pár letech koupil iPhone místo Bugatti. Ale tak nějakej zbytek na Bugatti tam zbyl a teď už jenom přidávám, snad se jednou dočkám :-! ale nyní už neodkládám 50,-Kč týdně ale 350,-Kč měsíčně, to je o5 vše co si vydělám, ovšem tohle je na praxi. >:D
    A to mě napadlo....

Chcete si vybavit dům či domy?
    Vše najdete u Kyskyho v ČB v OBI :yes: :-!
    Já vám nabídnu v oddělení železa kliku nebo krb,
    v OBI by nenakupoval žádnej blb. :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.10.10  09:17

kupil som za to auto >:D nejak setrit trebalo zacat >:D teraz si po dvoch eurach odkladam na svihakovu 911 ku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.10.10  09:02

Zino: >:D No tak když vám je zavedli tak je blbost si je schovávat dál pokud jsi to nebral jako památku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.10.10  08:58

kysky ja ti dam za dva eura kludne 25 kc nebud smutny >:D dva eura si nechaj nevies ako ti to pomoze ked na to prejdete ja som si nechal dva eura z egypta >:D no zial uz ich nemam ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.10.10  08:38

Zino: aha, já myslel že budou platit aspon ještě rok po zavedení euro... >:D já už se na ty eura taky připravuju, zjistil jsem že ty dvě eura co jsem našel v zimě v budějovicích, nemá cenu měnit za koruny protože za výměnu si vezmou 30,-Kč šmejdi jedni! >:D by mi zbylo nějakých 20,-Kč, to si je radši nechám do doby dokud nebudou, anebo do zahraničí, to mi připomíná že sem ještě se nezeptal učitelky jestli pojedem do tý Vídně ;-\
    >:D Tak to ti nezávidím, školu v sobotu.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.10.10  08:14

kysky zial koruny uz neplatia >:D bol to maly krok pre cloveka ale velky krok pre slovensko >:D
    kysky: zdravim ze skoly >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.10.10  07:52

Zino: >:D >:D >:D >:D Dobrýý :yes: :yes: >:D

Švihák >:D :yes: To máš pravdu >:D >:D
    Už je definitivně zrušená slovenská koruna? já myslel že platí pořád oboje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.10  07:11

To se divím, že tam šlo o manželku a ne o mladýho kluka, víš jak to tam chodí... ;-)

PS: a už máte Euro... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.10.10  00:01

Dobrovolné príspevky do kostolnej pokladničky velmi poklesli, a tak sa pán farár odhodlal k ráznemu opatreniu.
    Počas kázne vyhlásil :
    Bratia a sestry, robím to velmi nerád, ale nemám iné riesenie. Je totiz medzi nami muž, ktorý má hriesny pomer s manzelkou jedného nášho cirkevníka. Preto, ak sa v kostolnej pokladnicke na milodary do vecera neobjaví 500,- korún, zverejním jeho meno.
    Ked po omši farár pocítal peniaze v pokladnicke, nasiel tam 25 pätstokorunácok a jednu dvestokorunácku s pripnutým lístkom
    "Pre lásku boziu, otce, pockajte mi, do vecera tie tri stovky niekde zoženiem."
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.10.10  21:49

Zino: no to máš pravdu, už ve středu ráno když jsem jel do budějic, tak jsem se vzbudil v autobuse a po tom co jsem si všiml tý holčiny vedle, kouknul jsem se z okna, jestli se mi to jenom nezdá, a hle! Přes stromy vidím na poli sníh! :-O >:D Pak jsme vyjeli z poza stromů a já sem si všiml že to jsou jenom na poli megaveliký louže jak v noci pršelo a jak je šedá obloha, tak se v nich odráží >:D Takže v jednu chvíli dvě záhadné věci, kdo by řekl že se mi to nezdálo >:D ;-)

Švihák: >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.10.10  20:53

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.10.10  20:45

Co se děje s tím světem, Kysky se nechce vdávat, Zino chce mít velký péro, Libor chce bejt Ford! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.10.10  19:58

pocasie sa uz zacne len ku.vit :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.10.10  19:53

Zino: >:D >:D >:D >:D mě jde nejvíc o ty prázdniny v poslední době, a u toho ale musí bejt hezký počasí... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.10.10  19:50

kysky je tolko veci co by som chcel velke >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.10.10  19:43

Zino: >:D já chci taky velký, a to mít velký prázdniny!!!! :'-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.10.10  19:35

to vyzera na prijemne stravenu sobotu, ja si ju mozem vychutnat cely den v skole :'-( uz chcem byt velky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.10.10  19:29

OK :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.10.10  19:26

Stačí sms...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…