Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto El-Scorpio

El_Scorpio 03.10.10  09:26

« Re: KEBULKA TESTUJE CARRERU!!!

Je to taký exot (mimochodom skrachovaný spekvák), ktorý žije z peňazí svojej ženy. Sú dosť extravagantní, strašne túžia byť v TV, rôzne reality show sa u nich točili. Ale už ich nikto nechce, tak si z nich pred pár rokmi vystrelili, že s nimi chce jedna TV natočiť novú reláciu ale bola to len skrytá kamera. Keď to vyšlo najavo, nevedeli to prekusnúť a Mojsej si založil na nete stránku kde postoval rôzne, dosť trápne videá (ktorými si asi kompenzoval to že nie je v TV), kde komentoval naše pseudocelebrity a ich aféry zo šoubiznisu. Nemalo to žiadnu úroveň, len sa strápňoval.

Tu máš ukážku:
    [odkaz]

Nepripomínaš mi ho ako osoba, ale tie tvoje videá mi pripomínajú tie jeho. Síce to mieniš humorne, ale akosi sa to postráda účinku. Sú tak mierne... ako to povedať, aby si sa neurazil... čudné :-) Síce ťa nepoznám, ale keď to takto pôjde ďalej asi sa začnem aj ja, rovnako ako feferonka, vážne obávať o tvoje psychické zdravie :-)

PS: možno by si to mal prekonzultovať s s-mikom, ten ako som si všimol žere doma chrusty, tak má skúsenosti a môže ti to aspoň lepšie zrežírovať ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.10.10  09:00

Trošku něco vím, je to nějakej rebel a na netu se píše o jeho alkoholismu, rozvodech a podvodech. Proč, připomínám ti ho? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto El-Scorpio

El_Scorpio 03.10.10  07:40

Švihák, počul si niekedy o Braňovi Mojsejovi? Vieš kto to je?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.10.10  07:35

Krispos: pěkná, pěkná. A víš kdo je taky dobrej pěknej testovací pilot? Vicki Butler - Henderson, doporučuju ;-) ten její hlas :*) :*) :-!

Švihák: >:D děkuju >:D je to fakt skvělá fotka :yes: :yes: :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 02.10.10  21:42

Kdyz uz jsme u tech toustovacich pilotu tak Svihak je druhej nejlepsi hned po Christine :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 02.10.10  21:20

Testovací pilot par excelans :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 02.10.10  21:03

>:D >:D >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.10  20:54

Kysky, ne, to tak neberu, já se za vámi díval jen na tvoji sestru, je z ní hezká ženská! :yes: ;-)

PS: máš dobrou profilovou fotku! >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.10  20:32

I neboj se, děvenko, už jsem zase za plotem, vycházky mám jen do šesti... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 02.10.10  18:58

tak obě videa jsou Šviháku perfektní!!! :yes: >:D Ať se Zezulka poučí, jak dělat video :-) Osobně se mi jeho recenze stylem šamponek v akci nelíbí, osobně mám mnohem radši redaktory z Autowebu
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.10.10  18:06

Fefe, skoč mu naproti do Černovic domluvit nějaký pěkný útulný pokojík s výhledem do zeleně ;-) >:-[] Ta prý uklidňuje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.10.10  18:04

>:D >:D >:D :yes: :yes:

Sice je to bezva a docela sem se zařehnila,ale tak trošku se o tebe bojím,Šviháku..... :-O >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.10.10  17:58

:yes: :yes: :yes: :yes: >:-[] >:D :-!

PS: jak jsme procházeli, nechtěli jsme zdržovat kdyžuž Ti přijela rodinka ;-) doufáme že to nebereš tak že nám nestojíš za slovo dkyž uklidíš auto..
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.10.10  16:51

« KEBULKA TESTUJE CARRERU!!!

[odkaz] ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.10.10  10:08

« Re: Dotaz- zvýšení podvozku Porsche 911

>:D >:D Snad si vzpomenu :yes: >:D OK, budu pozdravovat, tak si přestávku uží, takovou my nikdy neměli, dvouhodinovou >:D ať pivo chutná ;-) příjemný den i tobě :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.10.10  10:05

mam dvoj hodinovu prestavku odchadzam na pivo tak prijemny den prajem ;-) pozdrav svihaka
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.10.10  10:02

tak mu navrhni ten tretinovy plan >:D som zvedavy co vyprodukujete vecer chcem youtube link >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.10.10  09:56

>:D >:D A klucí, chcete červenou anebo modrou barvu? >:D [odkaz]
    Jojo, Švihák psal :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.10.10  09:52

veyrona si kupime na tretiny so svihakom >:D
    dnes idete nahravat nejake videa ?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.10.10  09:50

Zino: >:D aha, tak to jsem tě špatně pochopil :-( jsem myslel že koupím za dvě éčka novýho krásnýho Leona a bduu s nim jezdit do budějic za 50,-kč místo za 72,-Kč autobusem :-| >:D no tak uvidíme jestli po třech rokách udělám i já s Veyronem tradá >:D >:D ale řekl bych že asi ne >:D možná po třiceti rokách.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…