Porsche Cayenne (švihák (RaceFans))
David Silver 03.10.10 12:39
« Re: iPhone fighter
Švihák: >:D no občas je to hodně náročný někomu vysvětlit >:D
>:D >:D >:D >:D stvoření světa >:D to si vždycky vybavím mojí písemku v přírodopise když jsem po nemoci přišel do školy, první den, první hodinu, první písemka, a v mojí skupině byla otázka jak vznikl svět, tak jsem tam ze srandy (měli jsme hodnou mladou učitelka která měla smysl pro humor) napsal o Adamovi a Evě a tak jsem dostal 1- , sice jsem to měl správně ale že ona chtěla jinou teorii, ale že tohle je jedna ze dvou :-) Ale to jsem tu asi už kdysi psal >:D
On Zino si asi tu dvohodinovou přestávku včera protáhl, tak je po škole >:D -
David Silver 03.10.10 10:09
« Re: KEBULKA TESTUJE CARRERU!!!
el Scorpio: "Viktor Kebulka" je jediná spojistost s předchozím videem, nic víc. Kysky ti tam nikam nesedne, koukal jsi na to video? pokud ano tak já myslím že pak ti tam Kysky sedět bude.
edit: rozmysli si co napíšeš, každej příspěvek napíšeš, pak edituješ a půlku z něj vymažeš 8-s -
El_Scorpio 03.10.10 10:02
« Re: KEBULKA TESTUJE CARRERU!!!
Nestihol som to dopísať a už si zareagoval, tak som to nemohol editovať :-) Viktor Kebulka, ktorý rád rozpráva príbehy "o panu Fordovi" je snád ten istý Viktor Kebulka, ktorý testuje Porsche, nie?
Ale aby neboli rozbroje, keď som už bol na chviľu aj v hate-liste. Ja nemám proti nikomu nič, nestojím ani na strane Zezulku, ani šviháka. Len som podotkol, že nezaujatému divákovi by to mohlo troška pripadať akoby sa švihák zhadzoval. Ak tam však má byť nejaký skrytý význam, ktorý chápe len úzka spoločnosť, tak tomu potom asi fakt nerozumiem ;-\
Inak som za humor, len treba ho niekam pozdvihnúť. Napríklad tá pesnička (bíla, bíla) čo spievali čmeliaci bola super :yes: Takisto už v neviem ktorej téme sa nám vykluľo zopár poetov, ktorí veršovali na MACZ ;-) -
Dylan McKay 03.10.10 09:32
« Re: KEBULKA TESTUJE CARRERU!!!
No, je vidět že jsi opět nic nepochopil, navíc se vyjadřovat o s-mikovi že žere doma chrousty... 8-s :no:
Ostatní snad pochopili, že video pod 911 je parodií na oznámení příchodu převratného designu MACZ, video pod PCT je především o Kyskym samotném, kterak s iPhonem honí po republice auta...