CX-7 nebo CX-9
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
majki 06.06.08 09:13
« Re: CX-7 nebo CX-9
Tak CX-7 je predevsim sportovni SUV, jak motorem, tak podvozkem, proste ma tu radost z rizeni v genech hluboko vepsanou. Naproti tomu CX-9 je mastodont srovnatelny s Q7, pohodlne, velke rodinne SUV s davkou luxusu.. Pokud mas velkou rodinu a dovolenou nepodnikas jednou za uhersky rok, sahni asi po CX-9... :-) -
Shr3k 27.05.08 14:49
« Re: CX-7 nebo CX-9
Co se týče ekonomiky provozu, rozhodně 3.7 V6 CX-9 půjde lépe přestavět na LPG. Záleží jen na osobních preferencích, ano CX-9 je větší, i když má stejnou platformu. Někomu možná bude vadit design přední části, ale jiný na to zase nehledí.
CX-7 je zase menší, určitě hbitější, i když americkou verzi bych už jen kvůli tomu, jak dynamicky se jezdí u nás, nepreferoval (slabší brzdy, komfortnější naladění podvozku). -
"-- skrytý --" 19.05.08 21:53
« CX-7 nebo CX-9
Ahoj,
váhám mezi CX-7 a CX-9.
Jel jsem v obou, více v CX7 evropské verzi.
Auto bych si chtěl nechat dovézt z USA. CX-7 byla na řízení super, ženě ovšem vadila absence automatu - proto import.
Rozdíl mezi auty není velký (640 versus 830). Přitom se mi jeví CX-9 jako podstatně luxusnější auto... Jezdím hlavně ve městě, benzín mi nevadí a menší kufr u CX-7 by mi vadil asi hlavně při cestě do Chorvatska...
Myslíte si o tom někdo něco? Děkuji za názory.