Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 20.09.10 23:13
« Re: Nuda, nuda, nuda...
Čau, byl jsem se na chvíli mrknout k turkům, ale na můj vkus tam bylo (na půlku září) trochu horko, ale u nás je zase kosa, takže to si stejně moc nevybereš, teď bych bral zase radši to turecké horko...
Čekal jsem, že uslyším trochu té turečtiny, ale spíš jsem oprášil němčinu, tam umí každá pokojská německy líp, než naši maturanti z němčiny... -) -
white label 20.09.10 14:36
Problém vidím hlavně v tom, že se tu snažíš vydávat své názory za obecnou pravdu, viz třeba tvá věta. "Tak určite je E31 850i zaujímavejšie auto ako Porsche 911..."
Fakt, že se auto vyskytuje zřídka a už se nevyrábí opravdu nestačí k tomu aby bylo pro všechny automaticky celkově "zajímavější", než druhé, Navíc 911 je velmi široký pojem od zákl. Carrery, přes Turbo až někde po GT2 RS... Pro někoho ja 850i magická, pro někoho naopak zastaralá, těžkopádná a žravá, pro někoho je 911 tuctová, pro někoho zase dokonalá, ale nic z toho neplatí obecně... -
El_Scorpio 20.09.10 14:13
Teraz si to veľmi zjednodušil... Mike má bezpochyby kvalitnú recenziu naládovú fotkami, že zaspím kým prescrollujem na diskusiu, ale akosi mi príde čudné, že odkedy sem chodím (niečo cez rok) tak stále je ten jeho PTP na 1. priečke. Jasné, že je tu dosť málo exkluzívnych áut, ale nechce sa mi veriť že čitatelia MACZ nevedia ohodnotiť takto aj iné kúsky... To tu vyzerá, že neexistuje auto ktoré by zosadilo 911 z trónu. Má už síce vyše 500 hodnotení, ktoré ho budú držať aj v prípade horších známok. Čo sa týka toho že je jedno kto je 1. a tak, nesúhlasím. Nakoľko sú to autá na hlavnej stránke, sú najviac čítané a diskutované a je neuveriteľne ťažké sa medzi ne takto presadiť. Vezmime si, že by si teraz niekto kúpil McLaren F1, čo je isto zaujímavejšie auto ako všetky tu dohromady (treba byť objektívny, ani Punto ani GTi sa tu nemôžu rovnať, aj keď sú to takmer dokonalé autá :-) ) a nedokázal by sa udržať medzi TOP 3, nakoľko 911, Capri a ostatní majú brutálne nádskoky...
Takže riešenie je len jediné - treba tie autá predať a kúpiť si F1, Zondu, Veyron atď. Ak by ste sa náhodou chceli vyhovárať na krízu, tak sa zložte a budete si požičiavať (párny týžden bude mať Mike, nepárny švihák) ;-) -
white label 20.09.10 13:55
Psal jsem snad někde cokoli ve smyslu, že je tvá recenze "zlá"? :-O
Jistě, že by na prvním místě mohly být i jiné recenze také zajímavých aut, které zmiňuješ (8ička, Nissan GT-R, SLS-ko, Aston Martin, Corvetta), ale ani u jednoho by jsem rozhodně nepsal, že je to nuda, pokud by byly delší dobu na prvním místě. Navíc píšeš především o pořadí samotných aut, ale tady by mělo jít hlavně o hodnocení jejich recenzí...
Pouhé pořadí recenzí je pro mě naprosto nepodstatné a hodnotit podle něho dokonce pouze samotné auto mi připadá velmi dětinské. Komu něco říká třeba ten AM, bude mu celkem jedno, jak dlouho která recence na první místě je...
Prostě jakékoli řešení pořadí recenzí a aut v nich, mi připomíná spíš dětské "hádky" o to, co je "lepší" (rychlejší, dražší...), než web určený především pro dospělé lidi...
;-) -
"-- skrytý --" 20.09.10 11:18
El Scorpio - WL má sakra vymašlenou recenzi. Asi si ji ještě ani neviděl, což není nic divného, nebo bývá odkrytá jen v určitý čas a na určitém místě. Nicméně je to jediná recenze na MACZ jejíž hodnocení je 11.00 i přes možnost známkovat pouze do 10.00. >:D
Bohužel ti už nenapíšu u které diskuze se dá zjistit, kdy a kde bývá recenze k vidění, neb se MACZ stalo tak k.u.r.e.w.s.k.y. nepřehledné a navíc se díky totální neschopnosti místní parodie na adminy a programmátory www stránek nejsem schopen ani připojit na svůj účet, abych zapátral. :-(
Šmik - s tím malýjm Seatem to vůbec není špatný nápad. ;-) -
El_Scorpio 20.09.10 10:02
Tak určite je E31 850i zaujímavejšie auto ako Porsche 911. Tých 911 je totiž dosť veľa a stále sa vyrábajú novšie a novšie. E31 je taký menší klenot, každému autu pridáva na hodnote a výnimočnosti ak sa už nevyrába ani nemá nástupcu. Troška som ostal zaskočený keď si napísal, že "možno raz to bude cenený youngtimer". Maniaci do BMW, ktorých už omrzeli M3/5 a Alpiny túžia práve po E31. Tú som ti aj patrične ohodnotil, ale veľký posun v rebčíku to neznamenalo. Mohol by som ti to Porsche potopiť ak chceš, môžem sa vyhovoriť na ten strašný interiér ;-) Aj tebe samému sa nepáčil, len potom si sa poddal a zvykol si si... :-!
@ white label: Čo je na mojej recenzii zlé? Náhodou sa ju snažím stále upravovať aby bola aktuálna, čitatelná a zaujímavá. Ty pre zmenu radšej nemáš žiadnu... A ako alternatívy si viem predstaviť napríklad Nissan GT-R, jpor si mohol kúpiť to SLS-ko nie capne sem iba obrázok a robí mi planý poplach že dakto si to tu už kúpil.. Je tu aj zástupca britskej aritokracie - Aston Martin. Alebo možno nejaký pre nás exotický americký muscle car. Jeden čas tu bola pekná Corvetta. Určite by to bola príjemná zmena oproti obkukanej 911, ktorú dokáže vystriedať akurát druhá 911... (švihák) -
s-mike (RSKa) 20.09.10 08:39
el scorpio
obcas vidim v "hodnoceni", ze ma nekdo stejnej nazor, jako Ty.. a pak se zas najde rada dalsich, jak pise Krispos, kteri projevi sve okouzleni 911kou a dostanou ji zpet nahoru.
V zasade s Tebou ale souhlasim. Nuda to je. I ja bych tam daleko radeji videl uz nejake jine auto. Treba osmičkové BMW nebo i zástupce lidovějších vozů. Co třeba nejakeho menšího Seátka..? :-! -
Krispos 20.09.10 01:30
V jednu rano uz se mi nad tim fakt nechtelo spekulovat tak jsem to vzal z jedny vody nacisto.. :-) GTI miva obcas az prekvapive rozumny nazory na to, jakym stylem pise ty sve poeticke prispevky a Siro jsem tady zminit musel neb si ho chci taky koupit, ikdyz ne R :-) -
white label 20.09.10 01:15
V podstatě souhlasím, jen si nemyslím, že by zrovna uživatel s nickem GTI nedovedl patřičně docenit kvality 911 a stavěl by nad ni Golf GTI, to ho asi zas tak často nečteš..., trochu podobné je to i u Mojita, nebo Ronaulta. Sedí to ale určitě na italofila wolffa a z velké části i na Rica... ;-) -
Krispos 20.09.10 00:23
No tak samozrejme ze jsou tu lepsi auta.... uzivatel GTI by ti vysvetlil, ze Porsche je pouhy nastroj, kterym se starnouci muz snazi bojovat s neuprosnym vekem a ze spravny chlap ma golf GTI :-) uzivatel wolff by ti o neco mene poeticky napsal, ze to prave auto je jedine Punto a od Ronaulta by jsi zjistil, ze kdo nema francouze v garazi ten jako by nebyl :-) Mojito by ti rekl, ze jedine jizda v Sciroccu R je ostrejsi nez jeho Feferonka a Ricardo by ti jako etalon dokonaleho auta popsal nektery z Jaguaru. No a pak jsme tu my, smrtelnici, kteri odmalicka na 911-ku koukali s otevrenou pusou a pocitem ditete rozbalujiciho nadherny vanocni darek.... no a protoze je nas tu hodne tak je jasne, proc je 911 na samem vrcholu .)