Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 21.08.10 20:10
« Re: porsche hebrejš :)
PeT-A: OK, necháme to být, mám samozřejmě pravdu, jak jinak >:D
Fotky z dovolené pěkné, už na první jde vidět, že mám pravdu, protože v levém pruhu jede Dacia Sandero >:D A taky jsem měl pravdu v tom, že máte jet přes SK a Maďarsko >:-[]
Jinak průměr 55 km/h je fakt bída. Optimum je alespoň těch 90 km/h, přes 110 km/h to už zase hraničí se zbytečným hnaním se bez pořádných přestávek. Ono to není cesta z Brna do Ostravy ;-) -
Ronault. 21.08.10 19:27
PeT-a: Protože za ty peníze, sice dostaneš auto, které nemá nejlepší jízdní vlastnosti a nejměkčí plast v interiéru, ale spolehlivě slouží svému majiteli. Je to skvělá odpověď na korejská a nyní již čínská auta, že i dnes dokáže evropa vyprodukovat jednoduché auto za velmi rozumný peníz.
A tu cenu upozorňovat třeba, protože tady už začínáme srovnávat se Smartem. Logan vlastně krom Lady žádnou konkurenci nemá.
Ad. tenisky... ty tenisky od vietnamců ti primárně nevydrží tolik, co kvalitní boty, Logan ukázal, že přes cenu vydrží hodně.
Já bych si třeba Logana MCV koupil. Když si to člověk véme do důsledků, tak potřebuješ ke každodennímu ježdění auto, které je spolehlivé, splňuje tvé podmínky na prostor a využitelnost a pak navíc si dobereš dle svých finančních další vylepšení. -
PeT-a (RSKa) 21.08.10 19:18
Proč ale tady pořád taháš cenu?? Prostě je to obyčejné auto ne valné kvality a úrovně, proto hodně lidí říká, že to je šrot....
Když si koupím tenisky od vientamců, taky budu říkat, že to jsou sh.ity oproti NIKEům za 2000kč.....ale ano, jsou levné >:D -
Ronault. 21.08.10 18:56
Martin: A ke komu se prosím tě přimlouváš? Pokud jsem si všiml, tak tady nikdo auto nekupuje, jen teda Thomasino se mi tady snažil vnutit nějakého 16 let starého Golfa za 145 000 Kč >:D
Ad. Logan. Musíš si uvědomit jak velké to auto je, to není Fabia, to je velikosti Octavie, ne-li větší a k tomu porovnat jeho cenu. Samozřejmě, každý by chtěl aby ten Logan byl jako ta Octavia, Golf, Focus a kdo ví co ještě... a oni by to v té Dacii dokázali, ale nakonec by to stálo stejně jako ten Golf, takže ten pláč, že to auto není tak super si je třeba přirovnat k ceně. Příště tady budeme třeva srovnávat 911 a nadávat, že je to šrot, protože má malý kufr 8-s -
Martin911Turbo 21.08.10 18:38
All mám možnost opět mít telefon Porsche Design P9522, který sám vlastním. Cena 10 000 Kč, běžná cena u Porsche Praha, Brno 18 400 Kč, oficiální cena 600 €. Recenze telefonu zde [odkaz] foto mám i ve své galerii. Kdy by mněl někdo zájem, ať mně kontaktuje pře SZ -
Ronault. 21.08.10 00:54
Thomasino: To víš, léty, či spíše desetiletími, osvědčená technika. V Autobildu s ním dokonce udělali tuším 150 000 km a v tom jejich žebříčku skončil na 16. místě, což je hodně velký úspěch na lowendové auto. ;-) Navíc Carlos Ghosn slíbil lepší spolehlivost celého koncernu, tak to musí být poznat, ne? >:D