Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Ronault. 24.08.10 23:38
« Re: S-MIKE a sraz?
Hmmm, tak to o tom budu muset pouvažovat, protože mám pocit, že je to nějakým svinstvem naleptané 8-s A ještě bych rád, kdyby mi to vyměnili za tonované, i když mám čiré, s modrým pruhem nahoře >:-[] >:D
Každopádně na Fanouše jsem se díval stojí sklo i s výměnou 1440 Kč, takže není to taková hrůza. -
Ronault. 24.08.10 23:32
« Re: S-MIKE a sraz?
Thomasino: No ono by to šlo i rychleji, Fanouš má ještě nelepené sklo, takže se to dělá prý na počkání. Jenže já ho nemám praské, mám v zorném poli takové čmouhy a ne a ne je setřít... Jestli to sklo nutně musí být prasklé, tak to jej ale klidně vemu kladivem... >:D Jo a příjdeš o bonusy? (Ale asi žádný stejně nemám, jak tak přemýšlím) -
Thomasino 24.08.10 23:26
« Re: S-MIKE a sraz?
Tak ta je v pohodě, s nimi mají smlouvu a neplatíš nic, jen tam ráno dovezeš Favouše a odpoledne odjedeš s novým sklem :-)
Pokud je to teda prasklé nebo naprasklé a máš připojištěno čelní sklo bez spoluúčasti jako já.. Mě ho tam dělali na GTI v listopadu.. -
Ronault. 24.08.10 22:56
« Re: S-MIKE a sraz?
berustina: No jo, ale co-pilot tentokrát nejede a já nemám komu dělat závaží 8-s :-( >:D
a taky bych konečně rád svezení v GTI... už tolikrát jsem vedle něj natěsno parkoval, ale jízda zatím nic. :-| Ale co, tak Thomasina nesvezu, toho bude litovat o moc více >:D