Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 29.08.10 18:48
« Re: F1
s obema bezvyhradnej souhlas!
Vettel je mladej, ale to prece neni omluva pro nerespektovani psanych i nepsanych pravidel mezi kolegy - zavodniky. Tentokrat slo Buttonovi o titul, minule Barichellovi o zivot.. Trocha pokory by neskodila.. aby se mu to, hochovi, v budoucnu treba nevratilo jako bumerang.. -
Ondřej Šámal 29.08.10 18:43
« Re: F1
Vettel ještě nezvládá tlak, ten jeho úspěch se dostavil moc brzo. To sestřelení Buttona byla jen a jen jeho chyba, prostě předjížděl, když neměl. Nakonec z toho vyváznul ještě dobře. Být na místě JB, tak bych mu po závodě dal pár facek, prakticky mu odříznul cestu k titulu :no: -
Thomasino 29.08.10 18:37
« Re: F1
F1 byly dnes zajímavé, ostatně jako vždy když prší. Měli by to jezdit jen za deště nebo přistavit kropící vozy >:-[] Když mohou stavět osvětlení pro závody v noci, pár cisteren s vodou nemůže být problém :-)
S Vettelem souhlas, měl jsem ho rád, líbil se mi jako nadějný mladíček, ale asi je nějaký přemotivovaný nebo nezvládá ten tlak (je na to ještě mladý), ale poslední dobou dělá dost úplně zbytečných chyb ;-\ :-O Ale stejně tak to vypadalo ještě nedávno s Hamiltonem.. Buttona je škoda, toho mám celkem rád. Naproti od Alonsa a Schumiho..

Moc nechybělo a Hamilton skončil s ulomeným kolem, to bylo taky o štěstí :-)