Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.09.10  09:54

« Re: Ma Ta rad :)

Tak jsem otočila a viděla....Ale....nepochopila.Já žila v domnění,že "toto" je tvojí stálou mízou... >:-[]

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 06.09.10  12:36

« Re: F1

kam jsem vyrazil? No, jak jsem psal. S hadrem v ruce.. zacatek trasy byl na prednim narazniku a konec po trech hodinach "jizdy" byl u vyfukovych koncovek.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.09.10  10:39

A kam jsi vyrazil tak daleko?? Navíc tak krátce po výletě na sraz do Humpolce >:-[] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 06.09.10  10:38

skoda, ze tato laska prichazi, řečeno alegorií, az na sklonku podzimu meho vztahu k MACZ.. :-)

fefe - tu rtg fotku me hlavy jsem nazval "třetí míza".. a pochopis to pri otoceni obrazku o 90 st. proti smeru hodin. rucicek
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.09.10  09:10

No WAU!Redakce překvapuje!Že se chystají změny jsme věděli všichni,ale že tak radikální... :-) :yes: :yes:

btw - Michale,co to máš s hlavou??? :-O :-O
  • 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 06.09.10  00:05

« Ma Ta rad :)

[odkaz]

>:D

[odkaz]

no som zvedavy ako to bude vsetko vyzerat ...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.08.10  19:51

thom

vcera to dopadlo v obligatnim pomeru - dve hodky na ceste, poté tri hodky s hadrem v ruce >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  19:23

Navíc koukám, že od příbuzných co bydlí v Německu kousek na jih od Duseldorfu, je to 2 hodiny jízdy jako na Ring, tak do SPA!! ;-) Asi to bude chtít tak týdenní pobyt u příbuzných a vše hezky stihnout :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  19:22

S-MIKE >:D >:D >:D

Ty jsi nenapravitelný... Včera taky trochu pršelo a jak ses hezky projel ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.08.10  19:20

s-mike- >:D ..

btw. se musim pripojit k xgayovymu prispevku..na F1 moc nekoukam,protoze me po par kolech nebavi a prepinam,ale dnes to stalo za to..takze kropit a at se ten namyslenej cu*** vzdycky rozseka >:-[] >:D ;-)

edit:

thomasino-no muzem,ale do te doby se muze stat fura veci..kazdopadne je od sebe kousek..skorobracha takovyhle vylet(myslim,ze s ksa) absolvoval a pry tyden nirvana,ale taky vitr v penezence :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  19:16

Tak to domluvíme na příští rok? ;-) Nebo napřesrok.. Příští rok je možná v plánu ten Ring :-)
    Jen je to z Brna koukám asi 9 hodin jízdy... Ale to ten Ring je na tom podobně :-O :-(
    To vypadá spíše na nějaký větší výlet, dobře naplánovaný a zmáknout oboje najednou!! >:D >:D Vidím, že je to kousek od sebe :-!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.08.10  19:15

ja ne. Furt tam chčije..
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.08.10  19:13

thomasino-na spa bych jel taky a hned,krasnej okruh ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  19:06

Já byl na F1 jen v Monze a taky to byl silný zážitek :-)
    A s parkováním to tam nebylo vůbec snadný :-!
    Ale moc mě láká jet do SPA, jednak na F1, ale hlavně si tam ten okruh projet sám :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  19:01

To víš, Thomasino je čím dál rychlejší ;-) >:-[] Třeba na okruhu >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.08.10  19:00

z obchodniho hlediska to byl jiste skvelej tah, ale po sezone by Misa mohl jit zase zpatky na penzi
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.08.10  18:55

Pánové, byli jste někdy v Monaku? Kdyby jo, tak byste věděli, že tam zaparkovat auto, nedejbože když je velká cena, je docela problém. Naprosto Míšu chápu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 29.08.10  18:55

tak na Schumachra mam regulerni alergii. Proti nemu je Vettel elév, kterej se v tomto ohledu ma jeste dost co ucit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.08.10  18:54

Mě nejvíc pobavilo, jak se Schumacher vymlouval, že jel svou stopu. Jel úplně mimo, byl v tom jasný úmysl, nechtěl Barichella pustit před sebe, je prostě chorobně soutěživej, což dokázal třeba i v Monacu, kdy jen tak čirou "náhodou" odstavil svůj monopost v poslední zatáčce. Je to možná nejúspěšnější jezdec v historii, ale jako člověk je to asi pěknej i.diot.

edit. Thomasino byl rychlejší :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  18:52

Schumiho skřípnutí Barrichela na cílovce bylo o hodně nebezpečnější, za to měl dostat přísnější trest :-! Nechybělo moc a mohlo to dopadnout dost divoce 8-s Bylo to ve vysoké rychlosti.. Zase jeden z legendárních Schumiho zkratů :no:
    Jako třeba "zaparkování" Ferarri v poslední zatáčce tréninku Monte Carla před pár lety, aby nepřišel o 1.místo na startu..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…