Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 07.09.10 20:27
« Re: Ma Ta rad :)
jeste jsem zapomnel napsat, ze nefunguje pocitadlo navstev v Toplistu..! I kdyz, s ohledem na klesajici navstevnost v posledni dobe je to mozna dobre.. aspon se mam na co vymluvit
to jsem opravdu zvedavej, jestli zrovna ceskym fotbalem si spravis (spravime) chut, Lado..!! >:D >:D >:-[] -
s-mike (RSKa) 07.09.10 20:23
jo, to jsem vlastne zapomnel pripsat, ze razeni galerie po ctyrech fotkach vedle sebe neni na mou (a nejen mou) "trojkovou" soustavu zrovna to pravy..
ale abych se vracel na minula foto-místa z duvodu abych doplnil radek o ctvrtou fotku, tak natolik zodpovednej uz nejsem.. >:D
treba vsechny nase pripominky budou zapracovany do finalni verze MACZ a spolecne tak zacneme psat novou historii zajmovych diskuznich fór. Nebo to je jenom fór?? >:D ;-) -
element5 07.09.10 19:29
Mně celkem mrzí, a určitě nejsem sám, viď s-miku, že nový systém galerie (4 fotky na řádku) úplně rozhodil dlouhodobě a pečlivě budované prezentace závislé na řazení fotek po třech... ;-\
EDIT: Právě jsem se proklikal do diskuze k švihákovi a zpět sem. Zjistil jsem, že řazení fotek se řešilo už tam, takže nás je víc, komu změna vadí. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.09.10 19:18
Klikni na tu neonovou,okovypalující šipečku vlevo nahoře u 'předmětu' a zjistíš,nebo aspoň redakce se domnívá že zjistíš původní příspěvek.Takže můžu být za a)Fotosoutěž Moje auto.cz, za b) PeT-a, nebo za c)feferonka.
Kdo uhodne je král! >:-[] >:D
No nic,jdu si dát svačinu,nebo panáka,nebo se jen tak projít,páč mě bolí voči jak čuně... 8-s -
Dylan McKay 07.09.10 18:57
Jak musí vypadat nyní příspěvek na MACZ, aby to všichni pochopili:
Tady švihák, reaguji na příspěvek z času 16:44 s-mika v diskusi pod Porsche 911 Turbo.
Souhlasím s tebou, s-miku! švihák :yes:
Konec reakce na příspěvek z času 16:44 s-mika v diskusi pod Porsche 911 Turbo.
Ahoj, švihák. (po kliknutí na můj nick zjistíte kdo jsem)
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
s-mike (RSKa) 07.09.10 16:44
na novy design si oko po chvili zvykne, ale struktura MACZ je krokem zpet..
- chybi prehled o poslednich prispevcich v jednotlivych diskuzich
- pro me je hlavni prostor vyhrazeny pro "nejlepsi recenze" nestastny, tuto kategorii bych uplne zrusil nebo ji odsunul na mene vyznamne misto
- chybi prehled o pripojenych uzivatelich
- "nove fotky" rotujici po jedne? Lepsi byl prehled v pásu po šesti
- "novinky" jen dvě? Za par minut ta starsi zmizi a ten, kdo chtel novinkou neco nalehaveho rict, ma smulu..
- chybi pocet celkovych hodnoceni - lze ho najit az po rozkliknuti profilu.. to je pro me nejdulezitejsi, protoze v tom vedu.. >:D
- chybi prehled nejdiskutovanejsich recenzi
- fotka lidra toptenu je stejne velka, jako dalsich na mistech 2 az 5.. to jediny mi vyhovuje. Alespon ted nemam motivaci se o top1 snazit.. >:-[] a tim padem budu venovat cas necemu opravdu dulezitymu -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.09.10 16:24
Milosrdně?Snad nemilosrdně,ne? >:D
Ad.nové AUTO.CZ - tak nějak nevím...Sem na rozpacích.Dle avizovaného sem očekávala trochu víc. :-O Staré stránky mi přišly přehlednější, líp se návštěvník orientoval.Teď to tak nějak všechno splývá v bílé barvě. 8-s
Předpokládám,že redakce na tom stále pracuje a web průběžně vylepšuje.???????????Co,redakce?????????… :-O :-O :-O
Někde nejsou načteny fotografie...Prohlížeč Nových fotek a Nejlepších recenzí blbne(některá auta přeskočí-páč se posune rychleji),v diskusi chybí klik na "původní příspěvek",chybí mi aktuálně připojení uživatelé,postrádám přehled posledních příspěvků(/bývalo to vpravo)a kde je ta slíbená fotosoutěž????Chce to víc barevně odlišit!Jo a taky jsem nenašla možnost přihlásit se na základní(první)stránce moje.auto.cz :-O
Jo a ještě mi dooost chybí v diskusi profilová fotka uživatele!!!Bylo to přehlednější.Teď se v těch řádcích ztrácím! -
s-mike (RSKa) 07.09.10 15:01
bejvavalo.. ted uz je to jen éterický otisk v mé paměti, jehoz kontury milosrdne rozostruje pan Alzheimer.. >:D
asi to nevydrzim a pridam se ke kritikum nove podoby MACZ. Nechtel bych byt v toptenu hůř, nez pátý. Od sesteho mista se totiz z majitelů stavají............... pouzí uživatelé!!

miku já doufám že jim při psaní nového vzhledu něco vypadlo a že to tam snad doplní...