Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ghotic-ghotic-new-Mazlik-

ghotic.ghotic(new Mazlík) 07.09.10  21:10

« Re: Ma Ta rad :)

berustina jestli myslíš toto [odkaz] co kdysi bývala "live beta" tak je tady no... Ale jako nechápu v čem jim vadily barvy a obrázky...

miku já doufám že jim při psaní nového vzhledu něco vypadlo a že to tam snad doplní...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.09.10  21:04

michal - ti naši čutálisti.......... :no:

berustina - tady chybí věcí! :-O :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.10  20:41

lidé dobří, už hodinu tu bloudím a vůbec se nemůžu zorientovat. Je někde stará, dobrá diskuse live Beta?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.09.10  20:27

jeste jsem zapomnel napsat, ze nefunguje pocitadlo navstev v Toplistu..! I kdyz, s ohledem na klesajici navstevnost v posledni dobe je to mozna dobre.. aspon se mam na co vymluvit

to jsem opravdu zvedavej, jestli zrovna ceskym fotbalem si spravis (spravime) chut, Lado..!! >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.09.10  20:25

michal - no jsem z toho zklamanej,raději se jdu kouknout na fotbal,ten mě rozhodně nezklame >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.09.10  20:23

jo, to jsem vlastne zapomnel pripsat, ze razeni galerie po ctyrech fotkach vedle sebe neni na mou (a nejen mou) "trojkovou" soustavu zrovna to pravy..

ale abych se vracel na minula foto-místa z duvodu abych doplnil radek o ctvrtou fotku, tak natolik zodpovednej uz nejsem.. >:D

treba vsechny nase pripominky budou zapracovany do finalni verze MACZ a spolecne tak zacneme psat novou historii zajmovych diskuznich fór. Nebo to je jenom fór?? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 07.09.10  20:03

Můžem udělat nějakou demonstraci aby tu hrůzu napravili >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 07.09.10  19:44

stránka plná parodií :no:
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 07.09.10  19:29

Mně celkem mrzí, a určitě nejsem sám, viď s-miku, že nový systém galerie (4 fotky na řádku) úplně rozhodil dlouhodobě a pečlivě budované prezentace závislé na řazení fotek po třech... ;-\

EDIT: Právě jsem se proklikal do diskuze k švihákovi a zpět sem. Zjistil jsem, že řazení fotek se řešilo už tam, takže nás je víc, komu změna vadí.
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 07.09.10  19:27

Kristepane, nestačím se divit jak nové MACZ vypadá >:-[] chce se mi zvracet >:-[] pevně doufám že toto je pouze beta verze budoucího webu!!!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.09.10  19:18

Klikni na tu neonovou,okovypalující šipečku vlevo nahoře u 'předmětu' a zjistíš,nebo aspoň redakce se domnívá že zjistíš původní příspěvek.Takže můžu být za a)Fotosoutěž Moje auto.cz, za b) PeT-a, nebo za c)feferonka.
    Kdo uhodne je král! >:-[] >:D

No nic,jdu si dát svačinu,nebo panáka,nebo se jen tak projít,páč mě bolí voči jak čuně... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.09.10  19:12

Na koho reaguješ? Kdo jsi? Jsi tu ještě? >:D >:D >:D Óh, štípu ma oči! >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.09.10  19:09

Do prčic a docela mě rozbolely oči z té kontrastní bílé.Musela jsem si upravit monitor. 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.09.10  18:57

Jak musí vypadat nyní příspěvek na MACZ, aby to všichni pochopili:

Tady švihák, reaguji na příspěvek z času 16:44 s-mika v diskusi pod Porsche 911 Turbo.

Souhlasím s tebou, s-miku! švihák :yes:

Konec reakce na příspěvek z času 16:44 s-mika v diskusi pod Porsche 911 Turbo.

Ahoj, švihák. (po kliknutí na můj nick zjistíte kdo jsem)

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 07.09.10  18:23

diskuze je bez fotek :-( Taky je to takové neosobní :-(

chjo, chci stré MACZ
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 07.09.10  17:59

[odkaz]

božééééééééééééééé proooooooooččččč
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.09.10  17:52

Na hlavní straně MACZ nemůžu hned vstoupit do určité diskuse.Jde to jen u prvních pěti aut u zbytku musím rozkliknout celou recenzi a diskusi si nalistovat... 8-s

Jaj,klik 'reakce na' sem našla!Taky nic moc... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.09.10  16:44

na novy design si oko po chvili zvykne, ale struktura MACZ je krokem zpet..

- chybi prehled o poslednich prispevcich v jednotlivych diskuzich
    - pro me je hlavni prostor vyhrazeny pro "nejlepsi recenze" nestastny, tuto kategorii bych uplne zrusil nebo ji odsunul na mene vyznamne misto
    - chybi prehled o pripojenych uzivatelich
    - "nove fotky" rotujici po jedne? Lepsi byl prehled v pásu po šesti
    - "novinky" jen dvě? Za par minut ta starsi zmizi a ten, kdo chtel novinkou neco nalehaveho rict, ma smulu..
    - chybi pocet celkovych hodnoceni - lze ho najit az po rozkliknuti profilu.. to je pro me nejdulezitejsi, protoze v tom vedu.. >:D
    - chybi prehled nejdiskutovanejsich recenzi
    - fotka lidra toptenu je stejne velka, jako dalsich na mistech 2 az 5.. to jediny mi vyhovuje. Alespon ted nemam motivaci se o top1 snazit.. >:-[] a tim padem budu venovat cas necemu opravdu dulezitymu
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.09.10  16:24

Milosrdně?Snad nemilosrdně,ne? >:D

Ad.nové AUTO.CZ - tak nějak nevím...Sem na rozpacích.Dle avizovaného sem očekávala trochu víc. :-O Staré stránky mi přišly přehlednější, líp se návštěvník orientoval.Teď to tak nějak všechno splývá v bílé barvě. 8-s
    Předpokládám,že redakce na tom stále pracuje a web průběžně vylepšuje.???????????Co,redakce?????????… :-O :-O :-O
    Někde nejsou načteny fotografie...Prohlížeč Nových fotek a Nejlepších recenzí blbne(některá auta přeskočí-páč se posune rychleji),v diskusi chybí klik na "původní příspěvek",chybí mi aktuálně připojení uživatelé,postrádám přehled posledních příspěvků(/bývalo to vpravo)a kde je ta slíbená fotosoutěž????Chce to víc barevně odlišit!Jo a taky jsem nenašla možnost přihlásit se na základní(první)stránce moje.auto.cz :-O

Jo a ještě mi dooost chybí v diskusi profilová fotka uživatele!!!Bylo to přehlednější.Teď se v těch řádcích ztrácím!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.09.10  15:01

bejvavalo.. ted uz je to jen éterický otisk v mé paměti, jehoz kontury milosrdne rozostruje pan Alzheimer.. >:D

asi to nevydrzim a pridam se ke kritikum nove podoby MACZ. Nechtel bych byt v toptenu hůř, nez pátý. Od sesteho mista se totiz z majitelů stavají............... pouzí uživatelé!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…