Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 12.09.10  14:32

« Re: magické číslo

Mohol by mi niekto v skratke vysvetlit co znamena ten Bojkot ( Bojkokot >:D ) nebol som tu par dni , viem len ze protestuje sa proti novemu imagu ( uplne chapem ) , ak sa najde nejaky dobrak tak vopred dakujem .

PS : neboli tie tlacitka odeslat prispevok a neodesilat niekedy prehodene ?
    PS2: urcite boli ( tento prispevok pisem uz treti krat , lebo stale stlacim neodeslat - zo zvyku strany )
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 12.09.10  12:57

« magické číslo

[odkaz]

skoda, ze si to Kalousek nenechal na vcerejsek, 9. měsíc, 11. den.. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 08.09.10  17:09

« Re: Ma Ta rad :)

Snad ne i sexuální???? 8-s >:D
    Šviháku.... :yes:

A aby toho nebylo málo, včera jsem v garáži ženě odřel auto! :no: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.09.10  16:46

...no, a k tomu všemu jsem se 3x koukal na Pána prstenů, a vůbec jsem nepochopil, kdo je tam ten Harry Potter! ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.09.10  14:03

>:D to vypada na totalni ztratu orientace!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.09.10  13:42

švihák - od té doby,co se změnily stránky,jsi nějak vtipnější >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.09.10  13:09

Tak fotbalu celkem rozumím, takže kdyby nasadili zpátky hvězdy jako je Zátopek a Lendl, tak by ve třetí rozplavbě mohli dávat jeden koš za druhým. Špotáková umí házet leda pukem, nevím proč ji dávají do ruky raketu. Prostě ten včerejší box s Mumulandem stál za prd.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.09.10  11:58

myslel jsem nase fotbalovy celebrity..

se Zlínem to nakonec urcite nebude tak zlý, zohledni nase pripominky a bude zas vsechno óká
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.09.10  11:28

Myslel jsi S-MIKE kluky ze Zlína, nebo kluky fotbalový?? Tragédie je ale oboje...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.09.10  10:04

michal - >:D >:D >:D

Michal a ostatní - pod zetkem je diskuze o změnách MACZ,tak tam skočte!
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 08.09.10  09:36

Tak dokud se na srazech soustalo a popijelo, tak chtel reprezentovat kazdej >:D A ty vykony taky vypadaly jinak..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.09.10  09:30

moj

áále. Klucí si koupí nejaky to novy zihadlo, vozerou se v nejaky V.I.P. hospode, daj si cígo, pochcijou par sloupů, vosukaji nejakou tu missku, a zas bude dobre ;-) ja bych to tak tragicky nevidel >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.09.10  09:18

s-mike - ty kořeni neumějí obejít ani jeden na jednoho,děs a hrůza :no:

s-mike,thomasino... - pokud tento web zůstane stejnej,tak na recenzi kašlu,na fotosoutěž taky a na MACZ se mrknu max.1 x denně 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 08.09.10  09:07

Hola hola tam Krispos, reaguji na Thomasina 07092010 23:16...

Hnusnej fotbal, hnusnej web, nabouraný auto.... kurňa :-)

Konec reakce
    Krispos out
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.09.10  23:16

Ach jooo... Humus >:-[] :-O Hnusnej fotbal, hnusnej web.. kur.nííík... Jak mohou takovej nedodělanej web pustit mezi lidi a totálně tím zničit leta budovaný a oblíbený web MACZ... I u nás, když se pustíme do novéhu webu, tak si nejdříve zjistíme co se tam zákazníkům líbí a co ne a pak něco měníme :-O 8-s 8-s :'-( :'-( :'-( :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.10  22:15

tak si sedím na terase, děti už spí, opodál šumí moře. Říkám si, že nastala správná chvilka mrknout se po čase na MA....
    ...CO TO JE ? V první chvíl jsem si myslel, že mi odešla mi grafická karta v notebooku. Nová tvář tohoto webu je jedním slovem katastrofa. Grafika - nu což, oko si snad časem přivykne, ale systém zobrazování, řazení, složitého proklikávání k dalším informacím a absence výpisu posledních příspěvků v diskusích hodnotím jako krok, spíše skok dozadu.
    Vždyť už starej Murphy hlásal, že co funguje, by se nemělo opravovat. :no: :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.09.10  21:21

ghot >:D

jdu koukat na druhou pulku fotbalu.. jsem totiz Masochista.. nebo Maczochista? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ghotic-ghotic-new-Mazlik-

ghotic.ghotic(new Mazlík) 07.09.10  21:16

mike

já Ti nějak nevím, jestli si nedávali práci jen s macz nebo celkově, ale psaná forma se mi nějak nelíbí... Aby za chvílu nebylo v galerii

(na této fotce
    vidíte auto v
    podzimním lese)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.09.10  21:13

ghot

ja bych nepropadal beznadeji. Jak klasik praví.. bez bolesti není radosti >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.09.10  21:11

kdyz jsem videl, jak tam ten Fenin ve vapne predvedl to posledni, co jeste ceska fotbalova skola svetu nabizi - t.j. ochotnicke predstaveni na tema pady v pokutovym uzemi, a rozhodci mu to sezral i s navijakem, tak uz jsem napevno drzel palecky tem Litevcum.. a ze to zahodil frajer Baros, tim lip!

Pane jo, to jsme teda klesli jeste hloubeji, nez rozeni pesimiste, jako ja, cekali >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…