Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 08.09.10 13:09
« Re: Ma Ta rad :)
Tak fotbalu celkem rozumím, takže kdyby nasadili zpátky hvězdy jako je Zátopek a Lendl, tak by ve třetí rozplavbě mohli dávat jeden koš za druhým. Špotáková umí házet leda pukem, nevím proč ji dávají do ruky raketu. Prostě ten včerejší box s Mumulandem stál za prd. -
Thomasino 07.09.10 23:16
Ach jooo... Humus >:-[] :-O Hnusnej fotbal, hnusnej web.. kur.nííík... Jak mohou takovej nedodělanej web pustit mezi lidi a totálně tím zničit leta budovaný a oblíbený web MACZ... I u nás, když se pustíme do novéhu webu, tak si nejdříve zjistíme co se tam zákazníkům líbí a co ne a pak něco měníme :-O 8-s 8-s :'-( :'-( :'-( :no: :no: -
"-- skrytý --" 07.09.10 22:15
tak si sedím na terase, děti už spí, opodál šumí moře. Říkám si, že nastala správná chvilka mrknout se po čase na MA....
...CO TO JE ? V první chvíl jsem si myslel, že mi odešla mi grafická karta v notebooku. Nová tvář tohoto webu je jedním slovem katastrofa. Grafika - nu což, oko si snad časem přivykne, ale systém zobrazování, řazení, složitého proklikávání k dalším informacím a absence výpisu posledních příspěvků v diskusích hodnotím jako krok, spíše skok dozadu.
Vždyť už starej Murphy hlásal, že co funguje, by se nemělo opravovat. :no: :no: :no: -
s-mike (RSKa) 07.09.10 21:11
kdyz jsem videl, jak tam ten Fenin ve vapne predvedl to posledni, co jeste ceska fotbalova skola svetu nabizi - t.j. ochotnicke predstaveni na tema pady v pokutovym uzemi, a rozhodci mu to sezral i s navijakem, tak uz jsem napevno drzel palecky tem Litevcum.. a ze to zahodil frajer Baros, tim lip!
Pane jo, to jsme teda klesli jeste hloubeji, nez rozeni pesimiste, jako ja, cekali >:D

PS : neboli tie tlacitka odeslat prispevok a neodesilat niekedy prehodene ?
PS2: urcite boli ( tento prispevok pisem uz treti krat , lebo stale stlacim neodeslat - zo zvyku strany )