Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 15.04.08 14:22
« Re: AUTA!
diky! Ja uz jsem to tady nekde psal. Na tu 850ku recenzi napisu, lepe receno, je vlastne napsana, ale mam moc stary a ne moc povedeny fotky. To by zbytecne snizovalo hodnoceni.. Nafotim to ted znovu, ale nejdriv ze vseho musim dojit na magistrat pro SPZetky. Mam je tam ulozeny do depozita..
CCa za mesic by to tu melo bejt!! -
s-mike (RSKa) 14.04.08 22:02
« Re: Brno
ne, nejsem. A za tak nesmyslny ceny ani nebudu. Ja nevim, jak to tam ted na okruhu chodi, ale pred par lety stal vjezd na drahu maximalne par stovek..
jsem ochotnej dat max. tu tisicovku za vjezd do arealu (to mi nabidli mailem..) a to jen proto, abych se podival na pekny auta a popovidal si s kolegy.. I kdyz si myslim, ze vstupny by spis mel zaplatit nekdo, kdo takovy auto doma nema a chce si ho aspon prohlidnout.. takze ti, kteri ho maji a chteji ukazat, by meli mit vjezd zdarma.. no, ale jak rikam, 1000 jo, ale vic ani kacku :-)

S tim blaznovstvim to neni zas tak hrozny. A da se to financne utahnout. Jezdim s nim malo, v garazi neprekazi - to bude patrny z videa, pripojenyho k recenzi a ani to povinny ruceni me netizi skrz ty SPZ ulozeny v depozitu. A i kdyby vsechno ne, tak je proste krasny!!