Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.04.08  14:49

« Re: AUTA!

vsak to v te recenzi pisu (i kdyz vim, ze si spoustu lidi popudim), ze osmickova řada je posledni peknej bavorak.

S tim blaznovstvim to neni zas tak hrozny. A da se to financne utahnout. Jezdim s nim malo, v garazi neprekazi - to bude patrny z videa, pripojenyho k recenzi a ani to povinny ruceni me netizi skrz ty SPZ ulozeny v depozitu. A i kdyby vsechno ne, tak je proste krasny!!
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 15.04.08  14:45

« Re: Re: AUTA!

tak to se opravdovej blazen:) ale uplne te chapu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 15.04.08  14:43

udelal jsi fakt moc dobre!!!!doufam ze mne nekdy svezes to auto je pro mne legenda ikdyz neni moc stare >:D >:D >:D >:D >:D >:D nejhezci BMW na svete!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.04.08  14:42

vzpominky na nej jsou tak silny, ze jsem nenasel odvahu ho prodat a dikybohu stale stoji v me garazi!
  • « 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 15.04.08  14:34

pockat takze ty 850i porad jeste mas?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 15.04.08  14:22

diky! Ja uz jsem to tady nekde psal. Na tu 850ku recenzi napisu, lepe receno, je vlastne napsana, ale mam moc stary a ne moc povedeny fotky. To by zbytecne snizovalo hodnoceni.. Nafotim to ted znovu, ale nejdriv ze vseho musim dojit na magistrat pro SPZetky. Mam je tam ulozeny do depozita..

CCa za mesic by to tu melo bejt!!
  • 00 Reagovat !

Novic (Porsche team/GT-R team) 15.04.08  14:16

« AUTA!

no proste parada,vydim ze mas oz od desctvi slabost pro sportovni auta(jako ja :-) )nechces pridat recenzi na BMW 850i a i treba na Jaga XKR?ja bych radsi 850i je to vetsi vzacnost ale XKR taky nadhera no nejlepe na oboje ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 14.04.08  22:19

« Re: Re: Re: Re: Brno

Napisu ti SZ
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.04.08  22:16

« Re: Re: Re: Brno

co ma otec?
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.04.08  22:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Brno

Jazdy pre verejnost su za nizsie ceny. To je drahe len pocas tej akcie.
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 14.04.08  22:14

« Re: Re: Brno

I můj otec pojede se svým sporťákem mnohem raději na nurburgring, než do předraženého brna... a navíc se ještě člověk projede po německých dálnicích :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.04.08  22:12

« Re: Brno

mam pocit, ze mi psali, ze v te cene je jeste obcerstveni a cepice (nebo tak neco).. je fakt, ze to nema logiku. Jeste to zvazim
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 14.04.08  22:11

« Re: Re: Re: Re: Brno

A to je přesně ten důvod, proč jedeme v létě na nurburgring!! Lidové ceny, 5x delší trať!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.04.08  22:10

neni to na kola, ale na hodku za 6000.. vic je na odkazu

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 14.04.08  22:10

Podle mě si organizátoři řeknou, že majitele takto drahých aut tisícovka nezničí a ještě dobře vydělají... Je to prosté, každý chce vydělat!
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.04.08  22:09

6000 za 2x 30min + kratke skolenie instruktom. V púrihlaske je komplet cennik. Ukazkve kolo s instruktorom za 1000.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.04.08  22:06

To som ani netusil. Myslel som ze ak tam prides s autom tak je to zdarma. Cakal som ze poplatok je len za jazdu na okruhu. Na to aby som tam ukazal auto je aj 1000 moc. Ze by bol o to az taky zaujem alebo si tak veria?
  • « 00 Reagovat !

Dadánek (AlkoholixXx) 14.04.08  22:04

A kolik chteji za kolecko na okruhu??
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 14.04.08  22:02

ne, nejsem. A za tak nesmyslny ceny ani nebudu. Ja nevim, jak to tam ted na okruhu chodi, ale pred par lety stal vjezd na drahu maximalne par stovek..

jsem ochotnej dat max. tu tisicovku za vjezd do arealu (to mi nabidli mailem..) a to jen proto, abych se podival na pekny auta a popovidal si s kolegy.. I kdyz si myslim, ze vstupny by spis mel zaplatit nekdo, kdo takovy auto doma nema a chce si ho aspon prohlidnout.. takze ti, kteri ho maji a chteji ukazat, by meli mit vjezd zdarma.. no, ale jak rikam, 1000 jo, ale vic ani kacku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.04.08  21:55

suhlasim, presne to ma tiez napadlo. Isiel by som tam pozret ale ta cena je extrem. Si tam clenom?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…