Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 17.04.08 07:45
« Re: Skvělá videa
o Fifth gear vim, nicmene se nekoukam. To uz bych se z tech aut vopravdu asi zblaznil. Ale Jeremy Clarkson se svymi kolegy vcetne Stiga je pro me jednou z nejvyznamejsich osob v oblasti automobilismu (i kdyz pro 911ku moc slov chvaly nema :-( ) -
"-- skrytý --" 16.04.08 23:33
« Re: Re: Ahoj,
Ne ne, černou má uživatel Infi5, já mám takovou stříbrnou. Bohužel stále nejezdí, příští týden to bude jeden měsíc od té doby co jsem ji dal do servisu, je to vážné, možná se bude řešit odstup od smlouvy....uvidíme.
Ale kola mám stejná jako ta černá....vypadají celkem dobře na té stříbrné....no zítra ti hodím fotku. :yes: -
BaracudaJ 16.04.08 21:21
« Re: Re: Skvělá videa
Jasně, od toho jsme tady ;-)
BMW8 je skvělé GT, jen trochu doplatilo na 90. léta, kdy velké vozy nebyly příliš v kurzu, zlášť když se nabízeli jen s V8 a V12. Pocítila to i legenda S-klase W140 "mamut" a od ní odvozené CL.
BMW8 je opravdu nabité technikou a verze CSI je nekorunované M8.
Dokonce jsem se někde dočetl, že BMW chtělo M8 opradu nabízet, mělo mít cca 550koní. Prototyp vznikl v roce 1990, jediný kus.
[odkaz]
[odkaz] -
s-mike (RSKa) 16.04.08 20:27
« Re: Ahoj,
no, mel dostat myho Seata Ibizu. Ale akcie nejak nejdou, tak si musi hoch pockat. A s nim i recenze na MACZ :-)
audina jezdi?? Videl jsem kdesi obrazky. Cerna barva je elegantni, ale nebudes porizovat nejaky jiny kola? Ty co mas mi prijdou maly a designove takovy nevyrazny.. nebo se pletu? -
s-mike (RSKa) 16.04.08 20:24
« Re: Brno
mne se Veyron nikdy nelibil a nelibi, ale musim uznat, ze potom, co jsem zhlednul srovnavaci videa na Youtube, jsem si poopravil nazor. To auto je fakt sileny a jestli jednou vydelam tolik penez, ze je nebudu pocitat, tak si ho postavim do garaze..
ty srazy se budou furt zlepsovat. Lepsi organizace, vic aut, vic lidi, vis zabavy. Uvidis. Ten prvni, co jsem videl na fotkach, holt byl prvni a tezce porozeny dite.. -
s-mike (RSKa) 16.04.08 20:16
« Re: Skvělá videa
tak klobouk dolu. Ted jsem se sel podivat do svych starych analu a pisou, ze CSi mela 380 koni, 555 Nm kroutak a ze zadni naprava byla 4WS a ne 4WD.. mas pravdu. Holt mi to za ty roky v hlave uz nejak splynulo.. ale to je super, ze to furt jeste nekoho zajima a ze si muzeme vymenit nebo poopravit nepresny info.. teda, tentokrat ty me.. dik!