Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.08  07:09

« Fotky

Jé Miky, super fotka ( y ), ono to Porsche má i střech? Jů ... >:D >:D A světýlka mu taky svítí ... jé ... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.08  19:56

« Re: Re: Re: Ahoj,

to musí být dobré,přeju dobré lyžování,já se tam snad dostanu příští rok konečně,dnes jsem na hintertoux zrovna koukal v novinach a 560cm sněhu,parada! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.08  18:48

« Re: Re: Ahoj,

to máš štěstí chlape, pořádně si zalyžuj, je to tam fakt super, tam jsem taky poprvý vyhrál závody >:D ..no a hlavně dobrá je ta restaurace v těch 3500 metrech >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.08  15:44

« Re: Re: Skvělá videa

on je proti 911 už odjakživa a pravě tímhle mě štve,teda štve mě i svou naklonostík R8,ale budiž,novinář je to dobrý a když se dívám na top gear tak se bavím,no a i na fifth gear koukám,teda jen když je čas.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.08  15:42

« Re: Re: Brno

ale jo na první sraz to bylo dobře zorganizovaný,prostě bylo ti porpvé,ale ne špatně,jestli bude druhej a nebude na druhé starně republiky tak ¨tam zkusim dorazit
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.08  15:40

« Re: Re: Re: Re: Pálava

vůbec nevadí,že je to "jen i" to ja mam 8 moc rád,už od doby kdy mě bylo asi 8 a dostal jse¨mě do ruky burago modýlek:-)
  • 00 Reagovat !

foto pumpkin

pumpkin 17.04.08  14:45

« Nádhera

Ahoj. Fakt krásne auto ale najviac ma zaujalo to video. Mať zdokumentované automobilové začiatky až po súčasnosť... Paráda :yes: :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.04.08  07:46

« Re: Ahoj,

OK, ja sice dnes dopol. odjizdim na ty hory, ale peclive jsem studoval vybaveni penzionu a pripojeni k internetu tam snad je!!
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 17.04.08  07:45

« Re: Skvělá videa

o Fifth gear vim, nicmene se nekoukam. To uz bych se z tech aut vopravdu asi zblaznil. Ale Jeremy Clarkson se svymi kolegy vcetne Stiga je pro me jednou z nejvyznamejsich osob v oblasti automobilismu (i kdyz pro 911ku moc slov chvaly nema :-( )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.08  06:52

« Re: Re: Re: Re: Ahoj,

audi má servis opravdu špatnej, když nám spravovali eště naší S4 tak kromě toho, kolik to stálo, to bylo ještě na 3 měsíce, s tím, že každý týden říkali''už to bude, ještě tak tejden, pane'' :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 17.04.08  00:12

« Re: Re: Re: Ahoj,

No jo, Mateo má špatně utažený řemen u alternátoru, takže mu ho technici od Audi už měsíc opravují...... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.08  23:33

Ne ne, černou má uživatel Infi5, já mám takovou stříbrnou. Bohužel stále nejezdí, příští týden to bude jeden měsíc od té doby co jsem ji dal do servisu, je to vážné, možná se bude řešit odstup od smlouvy....uvidíme.

Ale kola mám stejná jako ta černá....vypadají celkem dobře na té stříbrné....no zítra ti hodím fotku. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto BaracudaJ

BaracudaJ 16.04.08  23:05

Jo M1, to je další kapitola :-), jj taky Top Gear sleduju, nebo i Fifth Gear. Tiff je mistr volantu.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.04.08  21:34

tak to M8 mi trochu vzdalene pripomina mnou v te dobe nejoblibenejsi auto na svete (a dodnes ho mam 1:24 od Buraga ve vitrince) a sice BMW M1..

testovali ho svyho casu kluci v mym oblibenym poradu Top Gear Extra..

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto BaracudaJ

BaracudaJ 16.04.08  21:21

Jasně, od toho jsme tady ;-)
    BMW8 je skvělé GT, jen trochu doplatilo na 90. léta, kdy velké vozy nebyly příliš v kurzu, zlášť když se nabízeli jen s V8 a V12. Pocítila to i legenda S-klase W140 "mamut" a od ní odvozené CL.
    BMW8 je opravdu nabité technikou a verze CSI je nekorunované M8.

Dokonce jsem se někde dočetl, že BMW chtělo M8 opradu nabízet, mělo mít cca 550koní. Prototyp vznikl v roce 1990, jediný kus.
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.04.08  20:27

no, mel dostat myho Seata Ibizu. Ale akcie nejak nejdou, tak si musi hoch pockat. A s nim i recenze na MACZ :-)

audina jezdi?? Videl jsem kdesi obrazky. Cerna barva je elegantni, ale nebudes porizovat nejaky jiny kola? Ty co mas mi prijdou maly a designove takovy nevyrazny.. nebo se pletu?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.04.08  20:24

« Re: Brno

mne se Veyron nikdy nelibil a nelibi, ale musim uznat, ze potom, co jsem zhlednul srovnavaci videa na Youtube, jsem si poopravil nazor. To auto je fakt sileny a jestli jednou vydelam tolik penez, ze je nebudu pocitat, tak si ho postavim do garaze..

ty srazy se budou furt zlepsovat. Lepsi organizace, vic aut, vic lidi, vis zabavy. Uvidis. Ten prvni, co jsem videl na fotkach, holt byl prvni a tezce porozeny dite..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.08  20:20

Ty jo, takže klukovi je 18, pokud má auto, ať ho sem také přidá. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.04.08  20:19

uvidime!!!!! kdyz tak v nejakou chvili, kdy bude stav pro me nepriznivej, sikovne uklouznu, jako Berdych v Moskve, a utkani gentlemansky skrecujeme..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.04.08  20:16

tak klobouk dolu. Ted jsem se sel podivat do svych starych analu a pisou, ze CSi mela 380 koni, 555 Nm kroutak a ze zadni naprava byla 4WS a ne 4WD.. mas pravdu. Holt mi to za ty roky v hlave uz nejak splynulo.. ale to je super, ze to furt jeste nekoho zajima a ze si muzeme vymenit nebo poopravit nepresny info.. teda, tentokrat ty me.. dik!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…