Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
Čujo 21.04.08 16:07
« Re: Re: Re: A kurnik,
mozno na tom porsatku chcel pobozkat strom >:D ...inak SUPERMIKE som sa zlakol ze je to tvoje :-| to by mi bolo velmi luto...inak pisal som ti uz ze sa chcem previest? >:D inak aj ja mam pri SAXE odfotene porsatko sice troska vacsie ale je to PORSCHE :yes: ty ho mas krasne a mas uzasny talent na upravu foto, a tie videa nemaju chybu :-) :yes: -
s-mike (RSKa) 21.04.08 15:57
« Re: A kurnik,
NASTESTI jenom sen.. a na internetu jsem nasel tuto fotku auta v naprosto identicke barve, jakou mam ja..
a jinak ti gratuluju. Rikal jsem si, za jak dlouho od zmeny hlavni fotky se me na to nekdo zepta :-) vyhral jsi, odezva trvala 60 sekund! :-) :-) -
s-mike (RSKa) 21.04.08 10:22
« Re: čau miky,
uz jsem zpet! Restauraci jsem navstivil jen tu nize polozenou, kolem 2550 m, a jak jinak, libilo se mi tam. Potkal jsem tam i Sarku Zahrobskou, takze stredisko jsem si asi vybral spravne.. u te vyssi hospody jsem se jen vyfotil, nebylo tam moc pekny pocasi, tak jsme lyzovali nize. A jinak proste parada, akorat na kluka, kterej jel se mnou a kteryho jsem vylozil vcera v Praze na Vaclavaku i s baglem a lyzema, se lidi koukali ponekud neduverive.. :-) -
s-mike (RSKa) 21.04.08 10:18
« Re: Video-aneb Stroj času po česku
je legracni, ze nejvic prace na tom videu mi dalo sehnat vsechny zabery tech starsich aut. Kvuli relativne vysokym cenam VHS kazet jsem tenkrat ty zabery vzdycky "prilepil" nekam na konec, za film, na nevyuzitych par minut pasku..
jooo dnes je vsechno snadnejsi. Auto si natocis za par korun na digital a sestrihas to v PC. Prace jak vinko! -
Dave-lamino 20.04.08 19:55
« Re: Re: Video-aneb Stroj času po česku
Hezký. Evidentně nejsi ,,tuňák " což je hezký na pohled :-! .Hlavně se mi líbí celkově nápad to video sestříhat do stávající podoby .Já osobně motor neřeším je tam ve 105-kovým bloku napasovaná 136-ka a vzhledem k chatrné konstrukci je to víc než dost >:D -
s-mike (RSKa) 18.04.08 07:41
« Re: Fotky
teda zrovna vod tebe to sedi.. :-) kdyz jsem tudle nevericne koukal, jak souvisi nakladak s melounama s tvym Seatkem.
Tesne pred odjezdem jsem narychlo nevedel, co tam dat, tak do pondeli holt bude Porsche mit strechu a svitit svetylkama.
Hintertux dnes pod mrakem, o lyzovani a hlavne hospode v 3,500 m budu vedet vic vecer.. zdravim vsechny