Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  16:20

« Re: A kurnik,

no dekuju za kompliment, ale jak jsem psal uz nekolikrat.. ten Photoshop je velkej pomocnik a i kdyz nektery fotky vypadaji, ze se na nich pracovalo dlouho a slozite, ve skutecnosti je to jen nekolik tahů a kliknutí myší...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  16:12

no o necem mazlavym by ti jiste mohl napsat skutecny majitel toho nabouranyho Turba. A myslim, ze v jeho situaci to ani nebyl sen, ale realita pri pohledu do faktury po oprave.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  16:09

« Re: Šok

tak to se zase musim omluvit, to jsem nechtel. Ja nejak nemam cas udelat par novejch fotek svyho auta (hlavne jsem zjistil, ze ho jeste nemam nafoceny poradne zezadu), tak jsem tam umistil tady tu bouracku.. rychle to napravim!!
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 21.04.08  16:07

« Re: Re: Re: A kurnik,

mozno na tom porsatku chcel pobozkat strom >:D ...inak SUPERMIKE som sa zlakol ze je to tvoje :-| to by mi bolo velmi luto...inak pisal som ti uz ze sa chcem previest? >:D inak aj ja mam pri SAXE odfotene porsatko sice troska vacsie ale je to PORSCHE :yes: ty ho mas krasne a mas uzasny talent na upravu foto, a tie videa nemaju chybu :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  16:04

vypada to hrozive, ale myslim, ze dik tomu, ze je motor vzadu, tahle havarka jeste nemusela znamenat pro auto konecnou nekde na vrakáči..
  • 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 21.04.08  16:04

« Šok

Ty si nas dobre sokoval. Zapnem MACZ a zrazu sok. Ta fotka nahana strach. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 21.04.08  16:03

« Re: Re: A kurnik,

60 sekund? To není zlé ;-) . Při té příležitosti mě napadlo jaký je rozdíl mezi mokrým snem (celá 996turbo) a mazlavým snem (to je ta poslední fotka) >:D >:D - trochu nechutné, sorry.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.08  16:00

« Re: Re: A kurnik,

Ty jo taky mi zalepilo, kdyz jsem na to letmo kouk >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  15:57

NASTESTI jenom sen.. a na internetu jsem nasel tuto fotku auta v naprosto identicke barve, jakou mam ja..

a jinak ti gratuluju. Rikal jsem si, za jak dlouho od zmeny hlavni fotky se me na to nekdo zepta :-) vyhral jsi, odezva trvala 60 sekund! :-) :-)
  • 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 21.04.08  15:53

« A kurnik,

to byl snad fakt jen sen, nebo si fakt zkoušel rozpůlit strom za pomoci porsche? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  11:51

« Re: Re: čau miky,

kdepak. Ja SUVecka nemusim a do Porschatka se zas lyze nevejdou.. Octavia 2.0 TDi je to spravny auto. Prumerna rychlost na trase Hintertux - Brno 120 Km/h pri spotrebe 5.9 litru
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.08  11:15

« Re: Re: čau miky,

dovedu si domyslet co si představovali >:D ..a čím si tam jel? Porschátkem nebo máš nějaký SUV či 4x4?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  10:22

« Re: čau miky,

uz jsem zpet! Restauraci jsem navstivil jen tu nize polozenou, kolem 2550 m, a jak jinak, libilo se mi tam. Potkal jsem tam i Sarku Zahrobskou, takze stredisko jsem si asi vybral spravne.. u te vyssi hospody jsem se jen vyfotil, nebylo tam moc pekny pocasi, tak jsme lyzovali nize. A jinak proste parada, akorat na kluka, kterej jel se mnou a kteryho jsem vylozil vcera v Praze na Vaclavaku i s baglem a lyzema, se lidi koukali ponekud neduverive.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 21.04.08  10:18

« Re: Video-aneb Stroj času po česku

je legracni, ze nejvic prace na tom videu mi dalo sehnat vsechny zabery tech starsich aut. Kvuli relativne vysokym cenam VHS kazet jsem tenkrat ty zabery vzdycky "prilepil" nekam na konec, za film, na nevyuzitych par minut pasku..

jooo dnes je vsechno snadnejsi. Auto si natocis za par korun na digital a sestrihas to v PC. Prace jak vinko!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.08  20:46

« čau miky,

tak co jak se lyžuje co restaurace, dobrá? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dave-lamino

Dave-lamino 20.04.08  19:55

« Re: Re: Video-aneb Stroj času po česku

Hezký. Evidentně nejsi ,,tuňák " což je hezký na pohled :-! .Hlavně se mi líbí celkově nápad to video sestříhat do stávající podoby .Já osobně motor neřeším je tam ve 105-kovým bloku napasovaná 136-ka a vzhledem k chatrné konstrukci je to víc než dost >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 20.04.08  18:42

« Re: Video-aneb Stroj času po česku

a jak se ti libila ta moje erka? V te dobe se s tim tuněnim nedalo nic moc delat. Aspon jsem kazdou chvili sundaval hlavu a leštil kanalky.. :-) ale kola se mi libi doted, i kdyz by mohly bejt samozrejme vetsi!
  • 00 Reagovat !

foto Dave-lamino

Dave-lamino 19.04.08  08:45

« Video-aneb Stroj času po česku

Chválím nápad a tvou věrnost k hezkým autům :yes: .Musím říct ,že mne ta závěrečná libustka napadla během prvního videa kdy jsem si všim ,že stále bydlíš na stejné adrese jen měníš auta >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.08  08:28

« Re: Re: Fotky

Plosím tě, táta blbně a závystivě civí ... je to ale tlumpeta Myky viď? >:D >:D

PS : Náš užitkáč nevosí jenom melouny ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 18.04.08  07:41

« Re: Fotky

teda zrovna vod tebe to sedi.. :-) kdyz jsem tudle nevericne koukal, jak souvisi nakladak s melounama s tvym Seatkem.

Tesne pred odjezdem jsem narychlo nevedel, co tam dat, tak do pondeli holt bude Porsche mit strechu a svitit svetylkama.

Hintertux dnes pod mrakem, o lyzovani a hlavne hospode v 3,500 m budu vedet vic vecer.. zdravim vsechny
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…